e pa....
jos se covjek nije ovoliko lazi i sranja nacitao...
prvo lazes da pucaju veze.to nije istina.ja moje mucke 2 drzim non stop na signalu vipa...te zaista nemem nikakvog problema.takodjer sam porbao i sa muckama mrezom i sve radi.tako da neseres kvake.
drugo lazes da nesalju racune.salju ih svaki mjesec redovno.ako ih ne platis onda te upozore porukom ,a onda ti poslju i pismenu opomenu da ce ti sljedeci mjesec sa tim i tim datumom iskljuciti.ako tvoj postar neme papira doma u zahodu i uzme tvoj racun da mu posluzi sa tim mucke2 neme nista.uostalom kad posljes tpo na880 onda ti lijepo pisu tvojda dugovanja tako da i nije to tesko uplaiti bilo kad.
trece koga bilo ***** za radnike mucki2 u szk?!i ja tesko radim a oni u szk neka daju otkaz pa na biro.kad ja mogu cekati na birou mogu i oni.uostalom szk je posena firma koja neme veze sa muckama nego je drzi neki privatnik koji sve to za szk radi te iznajmljuje svoje iznajmljuje im svoje usluge.
četvrto.lazes kad kazes da poruke kasen kad posaljes drugom operateru.sve radi kako treba.isto je kako i kod drugih.
e sad ima i nesto istine.
istina je da je szk katastrofa.nedaj boze da vam od tamo sto treba.kad vas zeke odjbati onda im je glava fora ''imamo poteskoca sa mrezom(sutavom),,molimo vas za strpljenje''.
istina ja da su obecavali joes da ce prosle godine raditi gprs.mislim da to tako brzo nece proraditi.lazu i lazu.
nedaj boze da udjete u imenik mucki.trebace vam dobrih mjesec dana zivaca i zvanja svaki dan da bi vas izbacili iz imenika(uracunajte i mailove te faxove).
sve sto telefonski aktivirate i deaktivirate morate provjeriti u szk jer vam sigurno to nije aktivirano ...
savjet svima nemojte uzimati pretplatu -uzimajte na bonove

Odgovori uz citat

),i od tada ih koristim....i stvarno nisam imao nikakvih problema,sve do sada... kada sam potpisao novi ugovor sa prenesenim brojem. 
Bookmarks