Mora Tele2 još puno žganaca pojesti da po kvaliteti usluge dostigne vodeća dva operatora ...
Mora Tele2 još puno žganaca pojesti da po kvaliteti usluge dostigne vodeća dva operatora ...
Nije ovo za mene ...
Tele 2 Ha ha ha! Koliko Para toliko i Muzike ,Što bih rekli Bosanci.
Imao sam jako loših trenutaka s Tele 2 Prepaid karticom,kada sam bio u Roaminugu.Nikad više!!! Tko voli neka izvoli.
nisam rekao da ne zelim racune...kao sto sam vec napisao...vec sam dobio jedan,ali sa dva mjeseca zakasnjenja...jos prije dobijanja tog racuna,sam dobio opomenu ?!?![]()
e upravo to vazi za tele2: koliko para toliko muzike!
nije da bas nista ne valjaju,ali koliko su jeftiniji toliko su i losiji od T-mobilea(za VIP ipak ne bih rekao da je bolji,sa njima se covijek isto zna naci u neobranom grozdju,i mislim da oni jedini ne nude nikakve korisne i povoljne dodatne usluge,kao niti popuste...iako za kvalitet mreze,signala u zadnjih godinu dvije ne mogu nista lose reci).
znaci kome ne smetaju neki nedostatci,a htijeo bi ustedjeti koju kunu...sa tele2 ce to uspijeti... samo stvarno,moje misljenje je da ne treba uzimati pretplatu,pogoovo se ne vezati na 18 mjeseci...jer na kraju s tim ne dobijemo bas nista.
eto,neka mi netko dokaze da je drugacije,ako moze.
Hm, ovdje se izlažu mišljenja, a ne dokazi. Tvoja kritika Tele2 je isto tako samo tvoje izlaganje koje ja ne mogu potvrditi jer koristim Tele2 svaki dan i nemam ni približno problema kakvih imaš ti (nisam u VIP-ovom roamingu). Situacija nije savršena, ali sve mi radi normalno.
Druga stvar, ne znam odakle mišljenje da je T-Mobile kvalitetniji od VIP-a, ja to recimo za Zagreb nikako ne bih mogao potvrditi jer sam tu kod T-Mobile-a uočio slabih točaka. Mogu reći da mi sveukupno trenutno VIP djeluje najkvalitetnije, iako to ima svoju cijenu.
Ljudi smirite sam malo, lupate gluposti.
Signal na Tele2 je kao korisnicima VIPa, znači vrlo dobar.
Pa ko još šalje poruke ako mora reći nešta važno i hitno, a uostalom ima i report da se vidi je li poruka stigla.
Zajebite te gluposti koliko para toliko i muzike, to većinom prosipa ekipa koja nije ni bila na Tele2.
Ja ipak gledam da što više pričam za manje novca pa biram jeftinije, a
ne da imam jedan br. za džabe,a ostale ni ne zovem.
Prije nego bilo šta potpisujete pročitajte ugovorda ne bude kasnije
![]()
ocigledno je da svatko ima drugacija iskusva... i kao sto toninjo kaze,svatko ima pravo na subjektivno misljenje. moje misljenje o tele2,se stvara pod uticajem situacija i dogadjaja koje ja dozivljavam kao korisnik tog operatera(da ne spominjem koliko puta sam vec zvao SZK i je**** im sve po spisku zbog sumova i lose kvalitete signala pri razgovoru...pa tako sam morao i sinoc) ali ocito u drugim dijelovim HR ljudi nemaju istih problema.
i u mom mjestu je VIP-ov signal najbolji,jaci od t-comovog...ali kada sam napisao da VIP ne smatram konkurentnim,to je zbog mog osobnog misljenja da za iste pare(cijene) kao t-mobile ne nude nista posebno... ove svabe,privlace korisnike stvarno dobrim mobitelima,i njihovi pretplatnici obicno i produzuju ugovore,bez obzira sto su preskupi u odnosu na tele2... a za vip nisam bas siguran da je tako.
cak mi se cini(isto iz osobnog iskustva) da puno vise VIP-ovih korisnika prenosi broj na tele2 nego t-mobilovih korinika. znaci da kvaliteta signala ipak nije sve...jest da je i njihova SZK meni najbolja,ali oni nemaju niti takvu ponudu niti usluge(povoljne) koje bi mene zaintrigrilale... sta god naprave,konkurencija vec nudi,povoljnije. a i jos su sami sebi lupili samare sa nekim uslugama(kao sto je npr. homebox)i ponasanjem(npr. dogovorenim duopolom sa t-mobilomova,zatim zavrzlama sa 3p-solutions) tako da su vec na losem glasu. i mislim ako nesto ne poduzmu da bi uskoro mogli ostati samo na poslovnim korisnicima,za koje stvarno nude dobre uvjete.
ali sve je to subjektivno![]()
Čim TELE2 krene s MMS odmah ću prenjeti svoj 098 broj na njihovu mrežu i riješiti se T-mobila kojem svaki mjesec dajem 250 kuna.![]()
tele2 u početku je bila bajka, jeftini pozivi, poruke itd itd...obećavali su brda i doline...
Nakon sad vec godinu i pol koliko su na nasem trzistu, mogu samo reci da su se pokazali ispod mojih ocekivanja.
Zadnji uredio Inovator : 06-03-2007 u 21:58
nisam procitao sve postove, ali samo cu se nakratko nadovezat da sam prezadovoljan uslugama tele2->doslovno ne pazim koga i koliko zovem (sto nije bilo u slucaju kad sam bio ispocetka korsinik croneta/simpe,a kasnije i vip-a), a racuni su mi sasvim pristojni!
nadam se samo jos da ce ponudit uskoro one mobitele koji su se spominjali u jednoj temi na ovom forumu!
Pa jeftiniji je tomato od tele2 ja kad sam imao tele2 svako malo bez signala pa sam odustao.
činjenica je da papani nemaju nikakvu drugu funkciju osim telefoniranja i smsa, ali cijena im je fakinganbilivbl. ja na pretplati 85lipa.
račun za veljaču = 295,63 kune ukupno s pdv.
Specificirano::
SMS=41 , nepokretne mreže= 01:12:59 (hh,mm,ss) , prema tele2= 01:22:35 hh:mm:ss , prema Tmobile=01:25:19 , prema vip-mreži=00:48:53 hh-mmm-ss.
prema tome cijena im je nenadjebiva, a meni veza ne puca i dobar mi je signal.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Tomato NIJE jeftiniji od Tele2. Tomato obračunska jedinica je 30 sekundi (za razgovore do 30 sekundi), a kod Teleta je 15 sekundi. Tomato ti naplaćuje pozoive prema Službi za korisnike, nema SMS parking, nema roaminga, ima neka dva-tri shit mobitela u ponudi...
Tomato pozivi: 0,99 kn prema svim mrežama
Tomato SMS: 0,29 kn
Tele2 bla bla Vruća tarifa: pozivi 0,99 kn prema svim mrežama
SMS: 0,29 kn
Gdje ti vidiš da je Tomato jeftiniji?!
slazem se s navedenim tvrdnjama; tko nije zadovoljan sa tele2, neka seli na jednu od konkurentnih mreza.
no drzim da nije u redu od tele2 da se obecavao gprs a onda nista od toga.
dalje sto se tice tvrdnji o najjeftinijoj mrezi, tu vjerojatno necete naci pobjednika.
zasto, jer svaki od nas korisnika drugacije tj. prema svojim potrebama koristi usluge razgovora (razlicite cijene ovisno sa koje mreze se zove na neku drugu mrezu) i kako bi svaki individualac sebi napravio sto jeftiniji racun, potrebno je provest istrazivanje cijena te vodjenje statistike vlastitih razgovora.
ja recimo cesto razgovaram najvise samo sa jednim brojem (curom) a kako tele2 nudi uslugu mukte broja ja prakticki besplatno razgovaram.
na druge mreze nazivam vrlo malo tako da cak i ako je minuta skuplja od recimo tomata cija je cijena 1kn prema svima, ja sam uvijek u plusu.
p.s. meni je mjesecni racun 85kn, skoro svaki put. puno puno sms-ova i osrednji broj poziva. (osim mukte)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ima li uopšte kakvih službenih najava kad bi papani s tele2 mogli uključiti gprs, mms ili išta drugo.????????![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Nije ovo za mene ...
ma nema veze gprs..uzevsi u obzir da u vipu za 30kn mjesecno imas poruke po 10lp, nije lose....
Nije loše, ali se isplati samo ako šalješ svaki mjesec više od 150 poruka. Ja ih tolko pošaljem za jedno 3-4 mjeseca.
Ponudit će gprs kada u velikom dijelu hr postave svoje bts-ove. Pošto to ide dosta sporo vjerojatno neće tako skoro. Trebalo bi ove godine ali ko će ga znat.
Zadnji uredio Inovator : 07-03-2007 u 00:20
ma sve u svemu nije taj tele2 tako isplativ...
Bookmarks