Sad ja 1. put moram popljuvati Tele2.
do sada sam ih samo hvalio,naravno uzimajuci u obzira samo cijene usluga...

ali koliko god ih hvalili zbog cijene...moramo priznati da su katastrofalni.
prvo nam podvaljuju skart uredjaje,koji odmah moraju u servise(zbog problema sa software-om)...zatim los signal...pucanje veze...
do terora nad korisnicima.
iskreno danas sam se totalno razocarao. pokusavam nazvati nekoga:"broj koji ste pozvali se ne koristi!" pokusam porukom...ne ide
a zasto!?
pojma nemam!
prepostavljam da je to zbog nepodmirenog racuna...ok,nisam platio pa dobro,ukinit ce mi usluge.
ali valjda je nakakav red da mi prvo posalju racun koji bih trebao platiti,a ne da ja moram zvati sluzbu za korisnike,pa provjeravati koliko sam im duzan,na koji ziro racun da uplacujem....
pa ako vec i ne platim,bio bi red barem porukom da me obavjeste da ce mi "ukinuti racun",da znam sta mi se dogadja!

ali ne,tele2 boli dupe za to.
sad smo potpisali ugovore na odredjeno vrijeme i nema nam druge nego ih trpjeti...
pa kad jos cujem(iz 1. ruke) kako se ponasaju prema djelatnicima u Vukovarskoj SZK,stvarno mi bude zao sto su uopce i dosli u HR.
pa onda tu je kao problem citav niz usluga koji kod njih nisu dostupni(a obecavali su ih)...od MMS-a do roaminga sa nekim zemljama.

Ne jednom mi se desi da poruku koju posaljem nekome(konkretno na VIP),ta poruka bude dostavljena tek za dan,dva...ili nikada.
mislim da oni imaju jako puno posla pred sobom ako uopce zele zadrzati i postojeci broj korisnika,da o osvajanju novih i ne govorimo.
samom nizom cijenom,nece zadrzati korisnike koji zele kvalitetu...
prenos broja,poslije mog iskustva sa tim nikome ne bi preporucio...
ako vec zelite isprobati tele2...kupite karticu,nista ne gubite...i vidjet ce te da li je to za vas..da li mozete podnjeti te sve nedostatke ili ne!