Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

= Citat = Izvorno postao tuscan Pregledaj post
    Ja imam samo bluetooth, jel se može to kak obavit prek bluetootha? Daj mi molim te detaljno sve objasni i daj mi linkove s cafe.mobila gdje su mi ti potrebni programi, sve mi detaljno objasni zato što sam totalni n00b i ne znam što da radim, kak, i td...
    skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.

ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia X6 16GB
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy1 Pregledaj post
    skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.

ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
    A kaj ak mi treba garancija,tj. ak mi se nešt shebe?Kaj ću onda? Jel ima di za skinut oriđiđi softver bez promjeni koji je u V360v? I jel ga mogu vratit s tim istim programom?Kak?
    Ja sam koji jesam...

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tuscan Pregledaj post
    A kaj ak mi treba garancija,tj. ak mi se nešt shebe?Kaj ću onda? Jel ima di za skinut oriđiđi softver bez promjeni koji je u V360v? I jel ga mogu vratit s tim istim programom?Kak?
    isto, skines orididi software s foruma i stavis ga u mob rsdlite-om
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove