@gregory1
Ja sam prvo instalirao yuet na svoj mobitel i onda sam htio isprobat diabolic i uspio sam i njega instalirati...
@Mr_m
MicroSD kartica od 1 GB dođe 110 kuna u feniks-kompjuteri!
@tuscan
Već su ti par puta ponovili - treba ti miniUSB kabel kako bi spojio mobitel na kompjuter!
![]()
Nikad i nikako.![]()
Sama od sebe usporila...:throw:
meni sa yuet softom i diabolic flexom radi brže s 1gb nego 64mb
|\/|0T0r0La
skines RSDlite http://motorgsm.barvinok.net/filelist/R i spojis mobitel miniUSB kabelom(to ti je ono ko za fotic, neke mp3,4 playere, ali vidis ako ti ide u mob to je taj. ako ga bas nemas imas za kupit u feniksu za kojih 70-ak kuna, bilo je chipoteci za neku sicu, imas sigurno u svakom ducanu s kompjuterima), upalis rsdlite i pricekas da ti u glavnom prozoru programa pise da ti je mob spojen(pod "Model" pise motorola v360), desno od "Filename" stisni one 3 tockice(...) i izaberi software(yuet imas dva filea za instalirat, a diabolic 1). Stisni start i to je to.
ako ti se mobitel ne prikazuje instaliraj drivere koje sigurno imas tu negdje na forumu, ne daju mi se trazit)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa samo flashaj s orginal softom i garancija je nazad a ja nemem org soft al brijem da je bio negdje ne forumu link.
|\/|0T0r0La
kaj tu brijete da je mob sporiji s vecom karticom???? nema teorije. cim veca to je brza .
recimo imas kompjuter sa 5gb i 300gb , to sigurno nije isto i brzina nije ista.
a one original 64mb su daleko najsporije.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
mislio je vjerovatno na RAM memoriju alex-e što veća to brža
|\/|0T0r0La
Bookmarks