treba pocet bojkotirat t-mobile i vip, cijene su im strasne
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Teško je ljude pokrenut na bojkot ili prelazak. Velika većina ljudi ni nezna kakve cijene ima Tele2. Jedan dio ljudi ne pridaje važnost tome kolike su cjene jer jako malo zovu ili ponukani lošom reklamom o nepouzdanosti mreže ne žele riskirati.
Dio ljudi je vezan poslovnim telefonima za mreže koje im je nametnuo poslodavac, a ne žele nositi 2 telefona sa sobom.
Kad se sve skupa zbroji i oduzme ostaje relativno mali broj entuziasta koji su spremni prihvatiti novine na tržištu.
Po meni bi Tele2 trebao agresivnije krenuti u marketinšku kampanju licem u lice sa korisnicima kao što rade fiksni operateri postavljajući svoje info pultove po kojekakvim marketima i sličnim prometnim mjestima. Korisnici su već siti televizijskih i novinskih reklama.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
A dosta velik problem predstavlja i to što večina ljudi ima mobitele koje su kupili u nekim paketima, tj. koji su zaključani na VIP ili T-Mobile.
Npr. imam nekoliko prijatelja kojima je kakti Tele2 u redu, ali treba prvo otključati mobitel, platiti 100 kuna za to, pa im se ne da s tim zafrkavati.
jbg nisam provijeravao forum...pa tek sad odgovaram.
kao sto su neki vec napisali,BS c81 i nije toliko los...bar ne po karakteristikama...ali npr,moj blokira barem 10 puta dnevno,pa nekoliko puta dnevno mu pukne pa nece prikazivati video niti svirati mp3. problem nestane kada ga restartiras....
a sa,mozda je subjektivno,navikao sam na SE,ali meni je jednostavno previse komlikovan taj telefon...da bi poslao jedan obicni SMS 3 puta moras stisnuti dugme "opcije"... pa jos na kraju nisi siguran jel poslao sms ili nije... i prilicno je spor.
ok,kad ti tako kazes... nego koja je to tarifa? 500 ili 700?
koristim malo T-mobile malo tele2 i mogu raci da kad koristim tele2 da mi puno duze traje bona a isto telefoniram ako ne i vise, po meni je ova nova kikiriki tarifa totalno isplativa...
Bookmarks