Naravno da neće biti ništa od T-debila i Vipa zato jer imaju bazu korisnika koja ili ne zna ili ne želi računati. Opet se vraćamo na teoriju o priglupom narodu. Nismo ni zaslužili bolje.
Evo idem se sad prebacit na kikiriki![]()
Naravno da neće biti ništa od T-debila i Vipa zato jer imaju bazu korisnika koja ili ne zna ili ne želi računati. Opet se vraćamo na teoriju o priglupom narodu. Nismo ni zaslužili bolje.
Evo idem se sad prebacit na kikiriki![]()
još samo da malo tele2 poboljšta mrežu, i fakat će biti dobri tada....
sada su fakat jeftini.....
jeste vidjeli reklamu ?
Ma ovo je zakon kaj su pozivi unutra mreze 29 lipa.. isplati se cim imas 2, 3 osobe koje cesce zoves...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
sve je to o.k., no samo da nije taj naziv KIKIRIKI. mislim stvarno domišljato...bla,bla i mukte pa sad kikiriki, što reći?!?!!
Meni je kikiriki baš originalan naziv. Iskače iz rutine i stereotipa.
ma tele2 ima baš kul nazive za tarife
iPhone je tu....
Barem su sve neki domaci nazivi. I potpuno drugaciji od nekih fency preseravanja. I ovo ce svima uci u uho...Kikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kostice![]()
Inace tarifa im je stvarno jeftilen samo jos uvijek nije isplativa dok vam je vecina na 091 ili 098 (otkrio sam ameriku)
Nego malo su mi preTrashy reklame... u pocetku mi je bilo simpa i zgodno, sad mi vec lagano ide na zivce
Zadnji uredio Sljaka : 06-02-2007 u 14:08
ja zasad ostajem na vrućoj tarifi ... jer zovem najviše druge mreže , stvarno rijetko tele2.... al za one koji zovu često je stvarno bagatela ovih 29lipa po minuti , do nedavno su ova ostala dva velikana uzimali po 25 lipa za običnu uspostavu poziva u nekim tarifama...
a kikiriki naziv ...tu bi se složio s Trapavim...
Pa za dobru vecinu 'rvata jeftino je jedino bitno.. to sto se neki od nas pale na usluge tipa w'n'w i sl, nije od presudne vaznosti svima koji imaju mobitel u rukama.
evo pogledao i reklamu.. e kako vidim sebe u svemu tome kad mi dodje ogorman racun..
Bravo tele jos jednom. i reklama je mrak!
U ovoj temi je riječ o novoj tarifi Tele2, svoja (ne)zadovoljstva dotičnim i inim operatorima izrazite u odgovarajućoj temi. Svaki daljni offtopic povlači mogućnost kazne.
Pretplatnik sam Tele 2, tarifa 48 već više od godinu dana i vezan ugovorom još 5 mjeseci. Usporedivši cijene sa Kikiriki tarifom vidim da više nisam u povlaštenom položaju jer su cijene u Kiki tarifi dosta niže. Pitanje Ojpi-u ili nekom tko sve zna o Tele 2 mreži. Dali mi se isplati prijeći uz pretplatu na Kiki tarifu (prijelaz se plaća 50 kn) i da li ima neka skrivena caka za koju ne znam?
Nisam 100% siguran ali mislim da nema veze to što si vezan ugovorom. A prijelaz je besplatan jednom godišnje, a druga promjena se plaća 40kn. I zašt ti se ne bi isplatilo prijeći na kikiriki tarifu kad je pretplata ista a cijene su jeftinije (ne znam od kud ti ovih 50kn). E sad, otiđi kod tele2 partnera i trebao bi moći bez problema promijeniti tarifu besplatno.
Za ovih 50 kn rekli mi u Szk i odnosi se samo na pretplatnike. Na pretplati su isto uveli Kikiriki tarifu.
Ma SZK je racku, najbolje je da odes kod Tele2 partnera dobices ispravnije informacije nego na SZK.
Bookmarks