Ja je nisam dobio uopćepa sam morao zvat SZK da bi mi rekli da je sve u redu.
tek sam dans skuzila tu kikiriki tarifu i brijem da cu se prebacit.
....Tab Maniac.....
Nije mi jasno, sta ja sad moram ic u tele2 da mi oni stave kikiriki tarifu, ili ju mogu ja aktivirati prek poruka(pretplatnik sam)![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Mislim da moras ici bas u tele.. Bedasto...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Evo bio sam danas i prebacio sam jednu pretplatu na kikiriki tarifu, zanima me ako i drugu pretplatu idem prebacit na tu tarifu moram li platiti 50kn? obje tarife su na moje ime
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ja sam se vec prebacio,i uzeo mobitel za kunu(nikako ti ne preporucujem BS C81,katastrofa mobitel).
Nisam dugo cekao...tj jesam oko tjedan dana,do tada normalno koristis VIP broj. Ako si prepaid korisnik,neces moci odmah na pretplatu,nego na prepaid(po HR zakonu o prenosu broja),pa ces morati jos malo sacekati da te prebace na preplatu(odmah dobijes i mobitel). Tarifu mozes birati sam,pri potpisivanju ugovora,znaci mozes i kikiriki,ali jbg... ja ti moram jos malo tupiti,tj davati savjete(korisne ili ne,ti odluci): uglavnom,razmisli da li ti se iplati kikiriki tarifa u odnosu s tarifom s mukte brojem.
Ja sam odlucio ipak ostati na toj tarifi,jer cijene su skuplje 30 lp(i dalje jeftinije nego na VIPu) a mozes jedan broj zvati besplatno. kao preplatnik ne moras za tu opciju nista nadoplacivati,i ja sam racunanjem dosao do zakljucka da ne bi na kikirikuju ustedio nista(ili vrlo malo)...
pa eto,tema za razmisljanje
Evo bio sam i ja u srijedu da me prebace i sve sam tam saznao, ali fala![]()
Nego, namjestio sam ja fino curi da ima mene kao mukte broj (500 minuta mjesecno je, ak se mene pita, i previse), pa cu si ja onda uzet kikiriki jel su mi svi drugi na vip/simpa...a i tarifa se jednom godisnje moze i promjenit besplatno, tak da cu vidjet i sa prvim racunom
! A kaj ne valja na mobitelu?? Koji si ti uzeo??
Ljudi su pisali o tom mobu. Navodno je verzija softvera s kojom se isporučivao bagovita, pa su se neki odlučili na apdejtanje softvera u garantnom roku, što im je i uspjelo besplatno. Ne znam točno o kojoj se verziji radi, ali čini mi se da su nakon instalacije novog softvera bili bitno zadovoljniji.
nije li bs c81 za 395kn?????? ili.....
eh,da...ili je to po kunu samo za pretplatnike, za sto se nadam da cu i ja uskoro postati?
1 kn je ako preneseš broj u Tele2 i za poslovne korisnike.
Ali mobitel je stvarno odličan! Sjećam se kakva su mi smeća u T-mobilu uvaljivali za 1 kunu: siemense a57, lg b2050 kojem se pojavi mrlja na ekranu,...
A sad mi Tele2 da ovakvu pilu sa 128 MB memorije za 1 kunu! Pa kako ne bih bio oduševljen!
![]()
tomato ubija kikiriki
http://www.youtube.com/watch?v=O890Htm1ykE
o boze.. ovo je brutalno.. fakat ce prerast u otvoreni medijski rat.. jos da se pocne i cijenama ratovat....
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Zanimljiv mi je ovaj "rat" ali taj Tomato nije ni do koljena Tele2.
Ali samo nek se šibaju reklamama i cijenama...
Bookmarks