Qwasy6 je ok momak, sve po dogovoru, i ocjena 16/15
Evo mozda ce se Tommek naljutit jer nisam u pravu ali ovako stoje stvari.....
Poslao sam mu e700 prije otprilike 2 mj da vidi on dal mu pase flat kabl (dal je u funkciji) pa ak je onda bi ga uzeo i ja misleci da je on kao ti vec ima staza na forumu posaljem mu to i ocekujem nekakvu odgovornost...
Nakon mj i pol kad ga pitam kaze da je skroz zaboravio na to na servisu i kaze da ce poslat kroz 2 dana kao da je flat riknuo...
OD te posiljek nakon 7 dana nis na msn-u me izbjegava cini mi se...
I neznam sto misliti o njemu...
Evo zvao sam i kaze da je poslano prije 2 dana sad ako ne stigne predlozit cete mi sto da radim a ako stigne opet krajnja neozbiljnost....
Tommek![]()
Zadnji uredio {>tEmPle<} : 12-02-2007 u 23:09
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Qwasy6 je ok momak, sve po dogovoru, i ocjena 16/15
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Poslovao sa bubAmeZhivot , dosao prerano otisao prebrzo, hehe, salim se , sve korektno, nisi nista zaboravio, sve
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Trgovao sa SunBlade, sve 5, ja njemu poslao mob, on dobio mob, platio na racun i sve rijeseno po dogovoru.
TDI macht Spass
Zaboravio napisati, trgovao s članom perisa, sve prošlo super, moja preporuka!
Poslovao s članom zweitakt i sve 5...preporučam
Poslovao s članom Renci...s moje strane sve 5, išli na povjerenje, svaka preporuka!![]()
Bom Chicka WahWah
Poslovao sa Imaticom sve proslo po dogovoru, preporucam![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Poslovao s članom refugee, s moje strane sve 5...
Ja sam malo zeznuo jer sam mu zaboravio donijeti kabel za mp3, ali dat ću mu ga u ponedjeljak, moja greška i moja iskrena isprika!![]()
Bom Chicka WahWah
Poslovao s članom gjuro76, sve 5![]()
Boss212 mi prodo Samsund D500
Sve super..sve 5..nikakvih problema i slično...mob radi sve ok
preporučam
TITAN mi poslo prednju masku za radio..sve super šljaka..radi..
isto 5..preporučujem![]()
Domba takoder sve 5, preporucujem
Zajeb mjeseca: trebao sam poslovati sa članom: El Nino. U pitanju je bila kupovina (s moje strane) mp3-a. Pošto nisam iz Zagreba dogovor je bio da me sačeka 2-3 dana i čovjek je rekao da 100% čeka. kako bih skupio dovoljno novaca jer je napomenio da mu treba kesh prodam svoj skoro nekorišteni mp3 u bescjenje i prođem tako da dotičnog člana zovem na telefon nekoliko puta te se nije udostojio niti javiti...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko o važnosti staža na forumu...
trgovao s scorpionom ..sve 5,jos mi i kartica ostala u mobu,al posto je bilo manje od 100kn na njoj isao sam je vratit...salim se ,sve 5..
i uspravo trgujem s cavtatom ja njemu uplatio na racun, sad cekam mob..valjda nije razbio display pa da odugovlaci![]()
![]()
bio nekad oglas...
Trgovao sa Hoc-om i sve 5
Važno je da se trguje
To mi je reklo već par ljudi, pogotovo novih članova i gotovo UVIJEK sam izvukao deblji kraj...eto, uletila mi je ponuda i prihvatio sam je, nisam imao izbora...mislim da se ljudi ipak ovdje moraju profilirati i iskazati da bi stekao određenu dozu povjerenja...
Istina, rekao sam da ću ti ga čuvati, moja greška...da se radilo o nekom starijem članu, kome vjerujem, sigurno bi ga čuvao, ali na temelju prijašnjih iskustava postupio sam na temelju vlastite intuicije i očito sam se zeznuo...još jednom, sorry...
Bom Chicka WahWah
Zadnji uredio Vatrogasac : 20-02-2007 u 09:14
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
: pa kad nisi otvori navedenu temu u chataonici ( kako si već jedamput napravio) moram onda ovdje nešto komentirat .
aha , ti si "stariji" član pa možeš izigravat druge , ono ćovjek je prodao mp3 da kupi tvoj a ti zaj... , još je rekao da si mu obećao , drugi put kad el nino nešto obeća i ako ste odnedavno član na forumu možete raćunat da će vas zaj.... i ono najbitnije---> kasnije se isprićat zbog svoje pogreške .bravo
![]()
![]()
ovo neću ni komentirat![]()
Zadnji uredio Vatrogasac : 20-02-2007 u 11:21
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Nisam se mogao javiti čovjeku na mobitel, ali sam mu poslao na forumu privatnu poruku, što znači da sam mu javio! Drugo, nisam znao da on ide prodavati svoj mp3 player da bi kupio moj i nisam mu niš obećao, nego je on rekao da će me nazvati u nedjelju, ponedjeljak i onda ćemo se dogovoriti...osim toga, navedeni član i ja smo se dogovarali duže vrijeme u vezi tog mp3-ja i stalno se premišljao, tako da mi nije bio garancija da će ga uzeti...osim toga, samo mi vi nemojte soliti pamet o neprofesionalnosti, molim lijepo...
Trgovao sam na forumu sto puta i već sam si predočio sliku o trgovanju s pojedinim osobama, pogotovo novim članovima, koji se uredno odluče na trgovinu i u zadnji tren odustanu...******, imam takav stav i kaj sad...
Ima ljudi s kojima se zbilja može sve dogovoriti i to brzo, a ima i nekih s kojima se natežeš 3 dana jel bi il nebi nekaj kupili...jebala te takva trgovina...to mi je dovoljno da zaključim na temelju iskustva da kupac najvjerojatnije neće kupiti proizvod...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks