weeeeeeeeeeee
napokon mi ban isteko
e u faru je bas lagano radit nemos bit jednostavnije
mos lijevom rukom radit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozrdav svima.
Ja sam isprobavao ove software i mogu vam reci da su super.
Medjutim, postoji jedna stvar kod kod FarManager-a i K510i, a to je nemogucnost otvaranja FLASH particije nakon ucitavanja IMAGE-a ili ti SSW fajla u PHONEXS-u. Verovatno postoji mogucnost da se UNMOUNT-ira pomocu PHONEXS-a. Ako neko zna neku soluciju neka pise ili pita na djbocko@yahoo.com.
Takodje me interesuje koji FIRMWARE za K510i je sa hrvatskim ili srpskim jezikom i T9:
R4CH003, R4DE001
, R4DF001
, R4EA031
ili R4EC001
.
weeeeeeeeeeee
napokon mi ban isteko
e u faru je bas lagano radit nemos bit jednostavnije
mos lijevom rukom radit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa da prvi drugi put neznas i kasnije znaqs napamet i lagano je i pregledno
Ja sam si sje*** kameru kad sam tek poceo raditi sa moddiranjem jer sam ubacio krivi driver i nije mi htjela raditi dok nisam nasao odgovarajuci...
Isto tako sam ubacio driver za zvuk u nadi za dobivanjem boljih performansi(jacine zvuka i baseva) i mob mi se resetirao svaki dan po par puta...
Tako da ne stavljajte svakakve drivere u mob, samo one provjerene...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
imaš li možda wildbabe od k750i/w800 driver za kameru od r1bc002 softa,svuda po netu je r1ca021 a nema za ovaj!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja neznam raditi u faru ..vorker ce me nauciti u sub..btw trebaju nam oni 8.54 driveri i oni zuza driveri jel to ovisi o onom r1bcoo2 i tome ili je svejedno?'
ma svejedno ti je,bilo je to sve na topsony ali sada se plaća,probaj na forum nse potražiti!
zuza2007
.
mozda sam i prekasno najavio da ovaj postupak sa farom i modanjem cid 49 telefona nije moguc sa brandiranim vodafonima tj. treba ih debrandirat
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
emoras debrandirat mom frendu (vorkeru)koji je opet dobio ban njemu je uspjelo radio je sve to a imao je vodafone nije morao debrandirat
For the hoven lands...
Ljudi
Ako neko moze izvuci hr.t9 i sr.t9 iz mobitela bio bih mu zahvalan kraja zivota. Ja sam slucajno moje s°°°°.
Pozdrav.![]()
evo ovak skinio sam main R1BC002 provuko ga korz gslide opalim flash u xs++ maina i stane jednostavno i stoji na 1/291 flasfblock i dop***** mi cekat ja ga prekinem taj flash i upalim mob radi normalno!probo sam 100 puta i nece stane na 1/291 i ni makac??sta da radim?dali koji drugi xs podrzava brown mobove ili se mora prebaciti u red??daj pomozite !
For the hoven lands...
kako se pretvara iz brown u red??????????????????
kako se pretvara cid36 u cid49
Zadnji uredio Xulos : 17-02-2007 u 16:35
For the hoven lands...
ne frend ima w800 cid 36 red i imao cust hong kong i sad vidi kad ubacim sve i to nekako jedva pise mi neka konfiguraciska pogreska da se obratim nekom neznam tocno sad i nece i nece neznam vise sta bi radio probali smo i stavit novi i vratit stari i nece mucim se vec 5 sati s ti popi.... sam aj jerl neko zna da mi se javi na pvt ili nek napise tu neznam vise sta cu na rubu sam zivaca
For the hoven lands...
i da jos pise kad ga flasham sa fs flasning faild returnvalue 0xba
For the hoven lands...
uspiooooooooooooo vorker
pravi je majstor najbolji je
For the hoven lands...
evo ovako da vam se pohvalim kako NISAM uspio NISTA na svom Hebenom t-mobile k750i napraviti jel je brown i ni jedan program ga nemoze srediti svi stanu na 1/291 ili ak ocu u far na 1/5 i kurzschlus...al skuzio sam kako cu ha srediti..mjenjat cu se za svoj da mi neko da od vodafona k750 ili cu uzet svoj dat jos milju kuna ili vise i uzet k800...![]()
motherfuc*** t-moibile natrpali ga svim i svacim nemos mu nista..
![]()
For the hoven lands...
gama de malo procitaj po forumu....kasnis jedno 5 dana..
For the hoven lands...
a da prestaneš duplat postove?
Bookmarks