et kupio sam crvenog plisanog vraga i pise na njemu "LOVE"
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
evo ja sam uzeo malog kunica(ajme al je cakani), versace parfem i jos samo ruza i bombonjera i to je to, inace nocas je valentinovo i nama se poklopilo 4 mjeseca![]()
Kupio rozi novcanik, rozu majicu i jos sutra kupim ruzu i neku cokoladicu i to je to. Nista skupo
iPhone 5s 16 GB
ako ikako budem svraćao do cure, kupit ću joj ružu i možda neku bombonjeru (Merci, milka u obliku srca ili nešto slično)... To je to...
nisam baš nešto maštovit...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam kupio paket s medom i parfemom pod nazivom So.... Kiss me
Sviđa mi se način na koji BiDi razmišlja..![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
dragi je dobio USB habićto si je baš htio.... jučer sam ga pošteno iznenadila. a večeras dobije brdo pusica
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Hvala na ponuđenoj pomoći
Sastojke sam nabavio, makar je bilo nekih za koje nisam nikad čuo (pa sam se u dućanu osjećao ko idiot dok sam to tražio, a nisam znao ni kak to zgleda ni niš), a što se tiče kuhanja, ako slijedim recept, nebi trebalo biti problema...nekaj slično sam već kuhao curi za svoj rođendan prošle godine...
Kaj se tiče poklona, cura i ja smo se dogovorili da si ovo Valentinovo niš ne kupujemo (al bude dobila jednu ružicu, bez toga ne ide), , jer smo si uplatili romantičan vikend na Bledu u Sloveniji početkom trećeg mjeseca, tak da nam je to bio uzajaman poklon!![]()
Bom Chicka WahWah
joj ja sam od cure dobio preludi upaljač s ugraviranim našim imenimapreslatko
Ja i draga smo složno odletili u trgovinu i razulareno pokupovali 19" lcd LG, Britu i PC fotelju. Sve to naznačivši kao valentinovsku rastrošnju.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
britica..plava ili bijela?
eh..ja poklonio tom taylora...a dobio sam..svašta....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja poklonio nekakav benetonov parfem ,od lusha sapun i ružu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja dobio nekakav kul starinski telefon, figurica, koji se može otvoriti i u njemu čuvati dragocjenosti... Dobio sam i preslatku čestitku uz to, a ja sam njoj zaboravio napisati istu, as usual![]()
Mi smo se super proveli; večera je bila super, pjevali su "Putokazi", Gibo je bio u hotelu. Dobili smo kraljevsku sobu, hehe kako je na kutu kata, izgledala je ko penthouse (tome se nisam nadao) - terasa ide na kut, a duga je barem 20m sa svake strane), doručak zakon.. Uglavnom, cura oduševljena, meni bilo bolje od očekivanog.![]()
dia...sve je dobro kad se dobro svrši..hehe
Lollhhhhhhehehehe! baš tako![]()
P.S: pun je hotel Zagrepčana bio; mlađa ekipica..
Lol evo našao sliku sobe na netu:
![]()
i ja sam dobio od curke home made album sa nasim slikama od kad smo se upoznali do danas kolko smo zajedno.... a vec smo 3.5 god zajedno..no nisu slike samo naljepljene nego ima mnogo citata i komentara koji povezuju cijelo razdobljeto mi je definitivno najljepsi poklon koj sam dobio....
svaka cast tvojoj curi al moj album je bolji![]()
![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks