Ma cure žele samo nešto "posebno",čudna su to bića
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
sve do ove godine sam bila nekako euforicna oko tog valentinova...ne zbog poklona,nego ono...nekako mi je taj dan poseban...iako smo svaki dan skupa, volim da je taj dan malo drugaciji i posebniji,romanticniji i slicno...
volim ja i poklone ali mi je glupo da se crvena ruza plati 25kn!!!bolje da odemo na pizzu...ili na biljari napijemo se
sta cu pokloniti???pa ne znam...potkosulje ili slicno...nesto sto mu treba...a i to je mozda, jer bas nisam pri parama...
a i taj ce dan biti malo u qrcu jer ono...neka daljnja rodakinja je umrla i idemo na sprovod...![]()
ali navecer vjerovatno kino, ili biljar...po dogovoru...
inace, skupa smo 2 i po godine...a mjesec i po dana zaruceni![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ooo čestitam vam![]()
Sad bi nest napiso ali necu vas sve uvrijedit, uglavnm V day sucks![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Moja cura se neće razgovarat sa mnom već 2- 3 tjedna pa ću joj poslat 10 sec prije valentinova poruku u kojoj piše Volim te!, ako će biti odgovora ću bit jako sretan, a ako ne znači da nema nade!
There are no shortcuts in evolution.
Ja moram kupit nešto curi a stvarno neznam šta ću jebalote čudna je ona i teško je kupit nešto jer ja i ona nismo zaljubljeni ali moram biti inovativan
.........
ja sercom nemam curu
After all...
Također, ali se nadam da će biti kao prošle godine meni, prohoda sam sa (bivšom) curom na taj dan![]()
jebalo te sa 13 ima curu ja prvu s 14 ali zato sam sad tip koji je promino najviše ženskih u razredu
ove godine s 3 cure (s 2 bio i prikino a s jednom idalje) i s jednom se dopisiva(već bilo skoro ozbiljno) ali mi je otac poginuo pa je to zamrlo
Nisam kupio ništa, ne želim ništa. Uplatio sam nam večeru / noć / doručak u hotelu ambasador u Opatiji, a to je i sestrin dečko prihvatio, tako da idemo nas 4.![]()
Za Valentinovo dolazi cura kod mene i pripremit ću joj romantičnu meksikčku večeru u vrlo ugodnom ambijentu...sutra idem kupiti meksičku kuharicu i sastojke...![]()
Bom Chicka WahWah
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
dragi je dobio USB habićto si je baš htio.... jučer sam ga pošteno iznenadila. a večeras dobije brdo pusica
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Hvala na ponuđenoj pomoći
Sastojke sam nabavio, makar je bilo nekih za koje nisam nikad čuo (pa sam se u dućanu osjećao ko idiot dok sam to tražio, a nisam znao ni kak to zgleda ni niš), a što se tiče kuhanja, ako slijedim recept, nebi trebalo biti problema...nekaj slično sam već kuhao curi za svoj rođendan prošle godine...
Kaj se tiče poklona, cura i ja smo se dogovorili da si ovo Valentinovo niš ne kupujemo (al bude dobila jednu ružicu, bez toga ne ide), , jer smo si uplatili romantičan vikend na Bledu u Sloveniji početkom trećeg mjeseca, tak da nam je to bio uzajaman poklon!![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks