Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa evo moja draga i ja smo odlucili da si nista necemo za Valentinovo kupovat i trosit hrpu love,ali cu joj ja naravno kupit jednu prekrasnu ruzicu

No prije par dana smo setali po Rijeci,i isli u VBZ,pa se njoj svidjele neke dvije knjige a nije imala para za obadvije pa sam joj ja onako na skrivecki kupio tu jednu.To je bilo onako vise iz tog trena kad sam je pozelio vidjet sretnu i nasmijanu,a ona je rekla da ce onda to biti za Valentinovo. A kako se niti ona nije mogla strpit, razvila je sve najljepse fotke od naseg prvog zajednickog dana (50ak slika),te ih sve stavila u jedan prekrasan album i to mi poklonila.

Eto svaki dan moze biti jako lijep sa dragom ti osobom, samo treba malo cari i ljubavi

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak Pregledaj post
    Pa evo moja draga i ja smo odlucili da si nista necemo za Valentinovo kupovat i trosit hrpu love,ali cu joj ja naravno kupit jednu prekrasnu ruzicu

No prije par dana smo setali po Rijeci,i isli u VBZ,pa se njoj svidjele neke dvije knjige a nije imala para za obadvije pa sam joj ja onako na skrivecki kupio tu jednu.To je bilo onako vise iz tog trena kad sam je pozelio vidjet sretnu i nasmijanu,a ona je rekla da ce onda to biti za Valentinovo. A kako se niti ona nije mogla strpit, razvila je sve najljepse fotke od naseg prvog zajednickog dana (50ak slika),te ih sve stavila u jedan prekrasan album i to mi poklonila.

Eto svaki dan moze biti jako lijep sa dragom ti osobom, samo treba malo cari i ljubavi
    E sada,kad sam ovo pročitao mogu miran u krpe.Svaka čast.Nema ljepšeg poklona od onoga kad joj nekom nevažnom( a opet toliko važnom sitnicom) izmamiš onaj osmijeh i sreću.
    Pa ona kaže :Hvala
    Hvala tebi.
    Na čemu?
    Upravo na ovome ---->

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak Pregledaj post
    A kako se niti ona nije mogla strpit, razvila je sve najljepse fotke od naseg prvog zajednickog dana (50ak slika),te ih sve stavila u jedan prekrasan album i to mi poklonila.

i ja sam dobio od curke home made album sa nasim slikama od kad smo se upoznali do danas kolko smo zajedno.... a vec smo 3.5 god zajedno..no nisu slike samo naljepljene nego ima mnogo citata i komentara koji povezuju cijelo razdoblje to mi je definitivno najljepsi poklon koj sam dobio....
    svaka cast tvojoj curi al moj album je bolji
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove