pa samo je ime podebljano..
pa samo je ime podebljano..
Baš sam juče išao da kupim![]()
Kupio neki stylish drveni cvijet za objesiti na zid i naravno I <3 Milka Praline, koje su do zla boga skupe![]()
et kupio sam crvenog plisanog vraga i pise na njemu "LOVE"
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Kupio rozi novcanik, rozu majicu i jos sutra kupim ruzu i neku cokoladicu i to je to. Nista skupo
iPhone 5s 16 GB
ako ikako budem svraćao do cure, kupit ću joj ružu i možda neku bombonjeru (Merci, milka u obliku srca ili nešto slično)... To je to...
nisam baš nešto maštovit...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam kupio paket s medom i parfemom pod nazivom So.... Kiss me
Sviđa mi se način na koji BiDi razmišlja..![]()
joj ja sam od cure dobio preludi upaljač s ugraviranim našim imenimapreslatko
Ja i draga smo složno odletili u trgovinu i razulareno pokupovali 19" lcd LG, Britu i PC fotelju. Sve to naznačivši kao valentinovsku rastrošnju.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
britica..plava ili bijela?
eh..ja poklonio tom taylora...a dobio sam..svašta....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja poklonio nekakav benetonov parfem ,od lusha sapun i ružu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja dobio nekakav kul starinski telefon, figurica, koji se može otvoriti i u njemu čuvati dragocjenosti... Dobio sam i preslatku čestitku uz to, a ja sam njoj zaboravio napisati istu, as usual![]()
Mi smo se super proveli; večera je bila super, pjevali su "Putokazi", Gibo je bio u hotelu. Dobili smo kraljevsku sobu, hehe kako je na kutu kata, izgledala je ko penthouse (tome se nisam nadao) - terasa ide na kut, a duga je barem 20m sa svake strane), doručak zakon.. Uglavnom, cura oduševljena, meni bilo bolje od očekivanog.![]()
dia...sve je dobro kad se dobro svrši..hehe
Lollhhhhhhehehehe! baš tako![]()
P.S: pun je hotel Zagrepčana bio; mlađa ekipica..
Lol evo našao sliku sobe na netu:
![]()
Bookmarks