meni kad podesavam equalizer bjezi na desno a ja ocu dolje recimo....
evo vec par dana igram igru Chainz, neke lance slazete... i ja stisnem lijevo, on ode lijevo gore. stvarno iritantno u igrama. kad se malo provrti, radi, ali opet pocme. mislim da bih ga sljedeci tjedan mogao poslati u EM na servis da ga srede. A ne radi mi ni activity tipka
iPhone 5s 16 GB
meni kad podesavam equalizer bjezi na desno a ja ocu dolje recimo....
ma necu jos...ono, stid me i nositi, reci ce mi, toliko skup mobitel a vec na servisu
Probat cu ga jos malo "trenirati" pa cu vidjeti. Iskreno, igrao sam dosta igrice, Bombermana...i nakon toga je poceo zezati. Anyhow...prerano je poceo.
Da sam u ZG, mozda bih ga i odnio, a ovako cekati tjednima...jos ne. Neka se sakupi jos "bugova" pa onda.
jednostavno ima istu funkciju kao ona lijeva za internet, spaja se na net
iPhone 5s 16 GB
Za ove ove propuste od strane sony ericssona, POD OBAVEZNO prvom prilikom u servi, kenjaj im zesce i pokazi im![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
napisao sam vec zalbu jednu preko cijele stranice u kojoj je sve objasnjeno, sva 3 problema![]()
iPhone 5s 16 GB
Imam ga 1 mjesec i za sada sve 5. Nadam se da ce tako i ostati
i moj se spaja samo s lijevom al i to me isto zivcira...al sta ces,nego ono sto obozavam na ovom mobitelu je tipka za slikanje...puno mi je bolje napravljena nego na k750,tamo sam mob imo tjedan dana i vec prestao hvatat svaki put, kod frenda isto nekad hvata nekad ne,pa fokusira pa kad stisnem do kraja nece pa opet,to me ubijalo...a vidio sam negdje na forumu mozda ne ovom al da ima jos ljudi takav problem...tu se fino osjeti pola i do kraja klikal je opet jadno to sto se veselimo nekim stvarima ako dobro funkcioniraju
bio nekad oglas...
Mene isto zivcira ova tipka za net s lijeve strane, stisnes ju jednom i zakaci se odmah na net...
Govorili su da je u softveru R1ED001(trenutno ga imam) da ce trebati dulje drzati tu tipku za net, ali meni ostalo na starom...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nije, rekli su u servisu da je greska u firmwareu
evo i rijesio sam problemhttp://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=504727&postcount=18
iPhone 5s 16 GB
Deki lijek tome je sto vi nesto zelite potvrditi na mobu i onda stisnete s joystick-om umjeto da stisnete gore lijevo tipku za odaberi ,ja svaki SE koji sam imao nisam s njime imao nikakvih problema oko joysticka i vec imam 3mj K800 i jos nista ne steka
Pa dovraga, i joystick je valjda namijenjen za stiskanje!
Je*o takav joystick koji moras stedit. To ti je ko da kazes "probat cu ne nazivat brojeve koji imaju u sebi 3, jer tipka 3 na mobitelu zna nakon nekog vremena otic". IMHO to je onda problem do tipke 3, a ne do mene sto ju stiskam.
meni malo prema dolje teze ide.nije valjda da ce morati na servis?
Z odabrati imas opciju ili joystick ili tipku a neznam dal ima mobitel neku zamjenu za brojku 3 ,zato imas i na joysticku odaberi i tipku odaberi ,znaju oni kaj rade ,a ako ti vec steka joystick najbolje ga je cim prije zamjeniti i stavi ti se odmah novi a ako ovaj vec jako pocne zafrkavati onda moze doci do toga da ti vise ni novog nece moci staviti
ja imam opasan bug mislim da mi je k800 otišo u k* kad sam uradio update a yojstick mi je malo štopo u početku sad je ok
je li ko imo problema s updateom od vas
Bookmarks