Sad mi nis nije jasno s tim stickovima, ovaj R1GB vele da ima bugova vezano za soft...
Sad mi nis nije jasno s tim stickovima, ovaj R1GB vele da ima bugova vezano za soft...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nisam mislio na tvoj.Govorio sam opčenito kako ljudi imaju problema s time.
Izgleda da cu ja biti rijetka iznimka u ovom slucaju ako Bog da kao sto kazes...![]()
A to nije prvi model se-u kojem se ovo dogodilo.Znam da su d750 i w800 isto imali sranja sa joystickom..i da su zezali više nego ovi na k800.Ne znam zašto ne stave navi tipke u 4 strane,to malo usklade u dizajn i to je to??!!
tu se potpuno slažem..ipak ljudi previše plate te telefone da bi imali takvih problema
kad sam ja kupio k750 bio je 3200kn(ja ga platio osjetno manje) i nakon godinu dana evo joystick jedva da radi..dosadilo mi je uopće više prčkat po mobu
na f500 mi je bio 2 puta na servisu i sad nakon 2 i pol godine uredno radi
i sad tko plaća tako puno neku stvar a da ga tako zahebava
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
ovo je tema K800 problem sa joystickom pa se drzite nje
iPhone 5s 16 GB
stigao mi mob sa servisa. stavili su novi firmware, activity tipka sad radi, alarm valjda isto (nisam jos probao). Joystick i dalje steka. ocito ga nisu ni taknuli. U radnom listu nista ne pise o josyticku nego samo da je stavljen novi firmware i neke skripte. kad sam ih zvao da vidim sto je s mobom, rekli su da je kvar joysticka ispravljen novim firmwareom. Izgleda da cu ga opet poslati, moram ga jos malo isprobati
iPhone 5s 16 GB
je.em ti više te joysticke
zbog njega ti više mob u servisu nego kod tebe
ma da, vec mi je prekipilo. A zanimljivo je da on radi, sve uredno, ali dva puta ide OK, treci put umjesto gore ode gore-desno. to se najvise vidi u igri koju igram, Chainz. u menijima ne postoji gore-desno pa se npr u file manageru kad stisnem prema gore ni ne pomakne
iPhone 5s 16 GB
Pa to sa jojstickom stvarno ne kuzim. Imao sam k750 godinu dana a sada imam k800 pet mjeseci i jojstick mi nije ni jednom zaštekao. Pa šta vi radite sa mobitelima?![]()
PREDATOR
trebali bi se dogovorit za neko grupno slanje mailova SE-u da to malo srede
zbilja nije fer od njih da tako zajebavaju ljude
na k610 je super riješeno ono sa tipkama
Bookmarks