mislim da s ovoga foruma još nitko nije imao problema s đojomIzvorno postao hack100
evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
slackware user
mislim da s ovoga foruma još nitko nije imao problema s đojomIzvorno postao hack100
cisto sumnjam da se đojstik moze sjebat brzo, mozda ce kasnije imati neko problema ali mob je jos nov pa se nezna
radi perfektno.nema zamjerke.imam ga 1,5 mjesec.,
nadam se da ni nece. jel kao stavljena je neka "folija" ili tako nesto tako da prasine i ostale necistocene mogu doprijeti do joysticka. to je kao poboljsano kod k800. ali citajui esato forum, vec se pocinju javljati problemi sa joystickom. neki govore da je greska u firmwareu, dok ga drugi ciste sa WD40
![]()
iPhone 5s 16 GB
Sumnjam da bi nakon silnih problema s k750 napravili istu grešku s joystickom, valjda su ga bolje zaštitili od prašine.
ja ga imam vec 4 mjeseca i sve dela ko novo, ne blokira, brz je, a šta se tiče đoje radi kao prvog dana, mobitel je stvarno odličan![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
evo link pa procitajte malo
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=135119
iPhone 5s 16 GB
kakav bi to SE bio da nema problema sa joysticom![]()
![]()
![]()
![]()
ima i toga.to je vjerojatno dio tradicije![]()
![]()
sta kukate oko tog joysticka...??? jednostavno ga malo ispusete negdje na kompresor (npr kod frenda u garazi) i sve radi za 5.. bar mi je tako bilo sa K750, kad bi poceo malo zapinjat
meni je na K750 bas joystick otisao, nije bilo prasine. i na kraju je i maticna stradalaIzvorno postao NiksaK
iPhone 5s 16 GB
malo citajuci postove na esato, sve vise ljudi se zali na joystick, da prestane ici u nekom smjeru. Stvarno se sad bojim da i moj tako ne "nastrada".
iPhone 5s 16 GB
kupio sam ga 11.7. i do sada je noprob (kuc-kuc u drvo)
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
ja sam imao T630 godinu i pol a K700 godinu i nikakvih problema nema sa đojom, sve ovisi kak se ponašaš s njimIzvorno postao drazen
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Meni je jos u redu joystick a imam mob vec nekoliko mjeseci, a kad pocne stekatiIzvorno postao imatic
brzo u ELECTROMAGIC i nema zime!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
tako je i mene ne brine ,jer garancija je tu... neka se i potrefi da neće šljakati,neće mi smetati novi mob![]()
meni malcice nije hvatao desno, nego je isao gore-desno. to sam skuzio preko onog servisnog menija. zakljucao sam tipkovnicu napravio koji krug joystickom i sad je sve OK. A ni meni nebi smetao novi, nego me samo brine, ak mu nesto bude da opet nebih morao cekati 3-4 tjedna da se vrati s popravka, dok pod zamjenski dobijem Nokiu 3310Izvorno postao smogovac
![]()
iPhone 5s 16 GB
i jel ima tko problema sa joystickom na K800? meni steka malo, pa ga moram provrtiti, pa radi pola dana - dan, pa opet
iPhone 5s 16 GB
Znači opet probli sa joystickom...
baš bezveze... mislio sam da je bolje napravljen nego na K750 i da neće biti problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa koliko smo vidjeli u onom tutorialu gdje je rastavljen da je zasticen, ali ne kuzim zasto steka
iPhone 5s 16 GB
Meni ne šteka ni malo, za sada radi ko švicarski sat.
PREDATOR
Meni malo steka u desno...al niš posebno..
Guns n' Roses rules!
Evo danas mi radi bez ikakvih problema (slucajno?), inace mi steka prema dolje. I to poprilicno iritantno.
Dakle, prasina NIJE uzrok.
šteka ,šteka na više komada sam imao to prilke vidjeti..na mahove onak...
Bookmarks