Join Today
Zatvorena tema
Stranica 4 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 137

Tema: Tko je kriv

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Xperia Miro, Meanit Twin
    Operater
    Vip,T2
    Bodovi
    8.087
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.087, Nivo: 21
    Bodovi: 8.087, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tko kupuje, treba provjeriti i točka, naročito ako se radi o uređajima bez jamstva.
    Ja sam pak imao drugačiji slučaj, prodavao sam UMTS Samsung preko oglasa. Inače telefon nekorišten, bez ikakve crtice i s jamstvom Samsung Europa i računom. Zove mene tip nakon tri dana da neka mu vratim novac jer da će me s ekipom doć razbit. Razlog - ne radi mu bluetooth. Govorim mu da telefon nema bluetooth i neka pogleda oglas. Zaista se inače radilo o jednom starijem modelu bez BT.
    Nakon prijetnje uzvratom istom mjerom isti je prestao uznemiravati.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao noćni_djelatnik Pregledaj post
    Tko kupuje, treba provjeriti i točka, naročito ako se radi o uređajima bez jamstva.
    Ja sam pak imao drugačiji slučaj, prodavao sam UMTS Samsung preko oglasa. Inače telefon nekorišten, bez ikakve crtice i s jamstvom Samsung Europa i računom. Zove mene tip nakon tri dana da neka mu vratim novac jer da će me s ekipom doć razbit. Razlog - ne radi mu bluetooth. Govorim mu da telefon nema bluetooth i neka pogleda oglas. Zaista se inače radilo o jednom starijem modelu bez BT.
    Nakon prijetnje uzvratom istom mjerom isti je prestao uznemiravati.
    To je čisti primitivizam i s takvim ljudima ne treba poslovat jer ne razmišljaju mozgom nego šakama...
    Bom Chicka WahWah

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Boss212 Pregledaj post
    pa sta bi vi rekli covjek koji vas je zajebao za 3000kn i jos vam tu sere i pravi se pametan a ono pickica i mamina mazica
    a ovo nitko nije primjetio

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Niño Pregledaj post
    Ti si krivo shvatio, jer su uvjeti razmjene bili jasni...kupac nije htio pregledati robu (iako sam mu to predložio), što znači da je njegova krivica...drugo, ako sam mu napomenuo prije prodaje da mob nema garancije (i nismo dogovorili garantni rok u kojem bi ja preuzeo odgovornost), a on je to prihvatio, nemam dužnost snositi troškove popravka, pogotovo da me okrivljuje za kvar nakon 17 dana...situacija je više nego jasna i rasprava je gotova
    I kak je fajt završio

nemoj me

pozdrav

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si krivo shvatio, jer su uvjeti razmjene bili jasni...kupac nije htio pregledati robu (iako sam mu to predložio), što znači da je njegova krivica...drugo, ako sam mu napomenuo prije prodaje da mob nema garancije (i nismo dogovorili garantni rok u kojem bi ja preuzeo odgovornost), a on je to prihvatio, nemam dužnost snositi troškove popravka, pogotovo da me okrivljuje za kvar nakon 17 dana...situacija je više nego jasna i rasprava je gotova
    ma shvačma ja to sve,ja sam samo iznio svoje stajalište,znam sve jer sam temu pročito,ako to sve gore vrijedi,kaj si se onda preplašio i odmah išo tražiti mišljenje naše i sad tvrdiš da je situacija jasna pa zakej si onda pokrenu ovaj topic ak ti je situacija bila jasna,nisam dobio dojam da boss grize,ak si pošten i ak znaš da je zvučnik valjo,nemaš se kaj plašit jer sto posto se nešto odlemilo,ja sam ti samo htio sugerirat da za 200kn bez veze si se opterečivo i razbijo glavu,nemoj se ljutiti nemam ništa protiv tebe niti bossa i svako ima svoje mišljenje

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Boss212 Pregledaj post
    pa sta bi vi rekli covjek koji vas je zajebao za 3000kn i jos vam tu sere i pravi se pametan a ono pickica i mamina mazica
    To je tvoj način razgovora, ne znam kaj da ti velim...vidi se iz kakve si obitelji i kakav ti je kućni odgoj i kultura...nemam komentara, presmiješno!
    Zadnji uredio .El Nino. : 05-02-2007 u 16:14
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da razjasnimo, ja se nikog ne bojim pogovoto radi ovakvih razloga...ja sigurno nisam taj koj ću nekome prijetiti, te sam na takvoj obrazovnoj i intelektualnoj razini da stvari sa 23 godine neću rješavati sukobom i svađama (kao djeca u osnovnoj školi), nego ljudski, razgovorom...za sve postoji kompromis i rješenje...ali kad se netko tako ponaša prema meni (a ja nisam neki lajbek s kojim se netko tak bez razloga može razgovarati), onda ne želim imati s njim posla i stvar je rješena
    Bez zamjerki stari ali ova izjava ti nije trebala...

Mislim kaj brijes ono, wtf?

Pa nisi dijete u osnovnoj skoli sto se ide samopromicati i na ovaj nacin davati do znanja tko si, sto si i sto mozes/ondosno ne mozes... :bunny:

Ne kvacim se za svaku rijec koja ispadne od nekoga s ovog foruma, ali frende ova mi izjava zbilja nije sjela...

Sto se tice dileme tko je kriv u ovoj temi, po meni ste krivi obojica podjednako jer...
    -> Boss212 je kriv sto nije pogledao mob cim ga je dobio vec odmah odjurio glavom bez obzira, ali opet ako kupuje mob od 3000 kn koji je opisan kao potpuno nov i besprijekoran, logicno je za ocekivati da mob radi savrseno i da nema ni najmanjeg buga...

-> El Nino, ovakvi telefoni se prodaju u oglasniku po cijeni od 3300 - 3900 kn bez kartice od 2GB i sa ili bez garancije...
    Ako se ne varam, P990 si uzeo nedavno i cak si pitao par korisnika za misljenje da li ga uzeti ili ne pa mi nije jasno zasto prodavati mob nakon tako kratkog vremena ako je bio sjajan i jos karticu uzmes za njega...

Evo, ovo je moje misljenje i samo se nadam da je doslo do nesporazuma i da ste stvarno imali peh obojica pa je zvucnik na mobu jednostavno vrisnuo sam od sebe...

To je tvoj način razgovora, ne znam kaj da ti velim...vidi se iz kakve si obitelji i kakav ti je kućni odgoj i kultura...nemam komentara, presmiješno!
    Mislim da je sarkazam u ovakvom trenutku potpuno suvisan...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wildbabe > ne razumijem te - pljuješ po mojim izjavama (koje su argumentirane i to nema veze sa samo promicanjem, nego činjenicama), a na Bossove izjave i psovke nisi rekao ništa. Mislium da tvoji komentari nisu baš argumentirani i sa nekim smislom
    Htio sam reći da netko tko ima bontona i određenu kulturu i kućni odgoj da se ovdje ovako tako neće izražavati. Ovo je ipak javni forum i mislim da nikome nije u interesu da čita ovakve psovke. :
    Bom Chicka WahWah

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je ipak javni forum i mislim da nikome nije u interesu da čita ovakve psovke. :

točno to , ali nije nitkome ni u interesu čitat ( kako je rekao wildbabe ) nečija samopromicanja
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vatrogasac1 Pregledaj post
    točno to , ali nije nitkome ni u interesu čitat ( kako je rekao wildbabe ) nečija samopromicanja
    Niš ja ne velim...ali ako vam je upalo u oči tzv. "samopromicanje", a na Bossove izjave niste rekli jednu jedinu riječ, onda tu nešto ne štima...očito tolerirate takvo ponašanje...

Osim toga, ako kažem da sam toliko kulturan da se ovdje neću tako izražavati, onda to nema veze sa samopromicanjem, a ak nekog smeta ako je netko pristojan i pokušava sve na lijep način, onda ne znam kaj da mu velim...
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možda je boss pretjerao sa svojim izjavama, al ti si trebao biti malo tolerantan jer se ipak radi o većem novcu , a ne odmah javno linčovanje na forumu

nije istina i sam sam rekao da je pretjerao kao što se vidi iz posta , no on je govorio u afektu dok ti nićim izazvan se samopromićeš , dal jesi kulturan i odgojen ili ne, nitko te nije ni pitao
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali činjenica je da se neću tako izražavati ovdje i smatram da sam kulturan i odgojen...ako to nekome smeta, njegova stvar...osim toga, ne razumijem zašto je on bio u afektu kad me prvi napao, bez da sam mu rekao išta krivo...
    Osim toga, ti kažeš da sam ničim izazvan...daj malo pročitaj Bossove postove, pa onda napiši mišljenje, a ne ovako...
    Očito mu nije mjesto na ovom forumu...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @wildbabe a na Bossove izjave i psovke nisi rekao ništa. Mislium da tvoji komentari nisu baš argumentirani i sa nekim smislom
    Ovo je ipak javni forum i mislim da nikome nije u interesu da čita ovakve psovke. :
    -Zbilja nije lijepo za cuti kada netko prostaci kao kocijas i to pogotovo na javnom forumu kao sto je ovaj, s tim se slazem u potpunosti s tobom i podrzavam tvoje misljenje... u ovom slucaju to je druga strana ove teme ali dobro, necemo se sada hvatati za stvari i raspravljati o njima koje su nebitne za ovu temu...

-A sto se tice izjave da su moje izjave bez argumenata i da nemaju prevelikog smisla, to je tvoje pravo na misljenje i imas pravo na njega u potpunosti... nekome ce se svidjeti izjava a nekome ne, u ovom slucaju tebi nije jer sam samo iznio svoje objektivno misljenje koje si i sam zatrazio od svih nas otvorivsi ovu temu...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo vam ugovor o kupoprodaji, pa si to malo pogledajte

A meni je zanimljiv ovaj članak;

Skriveni nedostaci

Članak 404.

(1) Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora – bez odgađanja.

(2) Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.

(3) Kod prodaje rabljenih stvari ugovorne strane mogu ugovoriti rok od jedne godine, a kod trgovačkih ugovora i kraći rok.

(4) Ugovorom se mogu produljiti rokovi iz stavka 2. i 3. ovoga članka.
    Ako Bossu212 mobitel nije pao na pod i ako nije došlo do mehaničkog oštećenja za koje on odgovara, mislim da čak i da je detaljno pregedao mobitel da ne bi primjetio kvar, odnosno da ne bi tada ni postojao. Znači, ako su ispunjene prije navedene pretpostavke (a da li je to istina, može se utvrditi odnošenjem mobitela na servis i upitom da li je do kvara došlo mehaničkim oštećenjem), kvar očito spada po 'skrivene nedostatke' i El Nino je kriv, a Boss ima pravo tražiti:1)novi p990 ili 2)otklanjanje kvara ili 3)zahtjevati sniženje cijene ili 4)raskinuti ugovor, a povrh toga i naknadu štete.

Toliko sa pravnog stajališta, mislim da na forumu ima još nekoliko kolega, pa neka me isprave ako sam u krivu
    Testis unnus, testis nullus!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je u redu, ništa ja ne velim...zato sam i otvorio ovu temu da svatko izrazi svoje mišljenje i svačije mišljenje poštojem, iako se možda s nečijim mišljenjem ne slažem...samo kažem da sam frustriran takvim načinom razgovora i ne znam čemu to, jer to nije bila namjera ove teme...s prvim Bossovim postom u ovoj temi se vidi njegov protekcionistički stav, ali je to učinio na krivi način...
    Ja sam se ispričao, no on je i dalje vrijeđao...zato sam to morao komentirati...
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali činjenica je da se neću tako izražavati ovdje i smatram da sam kulturan i odgojen...ako to nekome smeta, njegova stvar...osim toga, ne razumijem zašto je on bio u afektu kad me prvi napao, bez da sam mu rekao išta krivo...
    Osim toga, ti kažeš da sam ničim izazvan...daj malo pročitaj Bossove postove, pa onda napiši mišljenje, a ne ovako...
    Očito mu nije mjesto na ovom forumu...
    ma ja vjerujem da si ti kulturan i odgojen ako se i nepoznamo , već iz postova u kojima si rekao da si " kulturan i odgojen" bi povjerovao . Čovjek je bio u afektu jer si ga "javno linčovao" na forumu , i zbog toga je pala koja rijeć uvrjedljive prirode , njega neopravdavam zbog toga ... ali ruku na srce nije ni podizanje teme bilo baš previše opravdano pa eto ipak si učinio .

..
    Ja sam se ispričao...
    ni ovo mi nije u potpunosti jasno , ja ako se ne smatram krivim nemam potrebu se isprićavat

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si sad otvorio temu o trgovačkom ugovoru, koji je nešto sasvim drugo. Ugovor je ugovor i sklapa se temeljem poptisivanja ugovora sa obje strane, nakon što prodavač i kupac pristanu na uvjete iz ugovora.
    Boss i ja nismo sklopili nikakav ugovor, tako da je ova razmjena nešto sasvim drugo. Išli smo na riječ i pristao je na uvjete razmjene znajući da mobitel nema garanciju. Također, da ga je pogledao na licu mjesta, do ovoga nebi niti došlo. Što znači, da Boss nema temelja da me optužuje, a kamoli traži od mene naknadu štete...
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ja vjerujem da si ti kulturan i odgojen ako se i nepoznamo , već iz postova u kojima si rekao da si " kulturan i odgojen" bi povjerovao . Čovjek je bio u afektu jer si ga "javno linčovao" na forumu , i zbog toga je pala koja rijeć uvrjedljive prirode , njega neopravdavam zbog toga ... ali ruku na srce nije ni podizanje teme bilo baš previše opravdano pa eto ipak si učinio .
    Sa ovime se slažem...kad velim, samo sam htio čuti što kažu ljudi i da me nije tak napao, možda bi mu i pomogao...samo volim kad su ljudi pošteni i onda se sve da riješiti...nisam nikog linčevao, ali očito je tako ispalo...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije istina i sam sam rekao da je pretjerao kao što se vidi iz posta , no on je govorio u afektu dok ti nićim izazvan se samopromićeš , dal jesi kulturan i odgojen ili ne, nitko te nije ni pitao
    S ovime se slazem u potpunosti i ne vidim razlog cemu iznosenje te kulture i pristojnosti, pa ekipa ce prepoznati tvoju kvalitetu kao osobe kroz tvoje postove i na taj nacin uvidjeti da si dobar i posten decko, kulturan i fino odgojen tako da je malo glupo da ih iznosis a nitko te nije pitao nista o tome...

Mislim da je ova rasprava krenula potpuno krivim putem i da je besmisleno govoriti tko je kakav i moje misljenje je da korisnici El Nino i Boss212 nadu nekakav zajednicki kompromis te da se ohlade, privedu ovu stvar kraju i rijese je kao ljudi tako da obojici odgovara...

P.S. El Nino, bez ikakve zamjerke kao i Boss212

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si sad otvorio temu o trgovačkom ugovoru, koji je nešto sasvim drugo. Ugovor je ugovor i sklapa se temeljem poptisivanja ugovora sa obje strane, nakon što prodavač i kupac pristanu na uvjete iz ugovora.
    Boss i ja nismo sklopili nikakav ugovor, tako da je ova razmjena nešto sasvim drugo. Išli smo na riječ i pristao je na uvjete razmjene znajući da mobitel nema garanciju. Također, da ga je pogledao na licu mjesta, do ovoga nebi niti došlo. Što znači, da Boss nema temelja da me optužuje, a kamoli traži od mene naknadu štete...
    Ovo potpisujem i nisam neki pravnik ali clan marko6630, u ovom slucaju zakon o kupoprodaji NE VRIJEDI jer oni nisu potpisali nikakav ugovor vec isli na povjerenje i svi clanci iz ugovora padaju u vodu, zar ne? halo? WTF? Ti bi to trebao znati kao buduci pravnik , joj, joj!

Ovu stvar neka rijese njih dvojica, ako ne na sud,he,he!!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja mislim da je stavr riješena...Boss je priznao pogrešku da nije pregledao mobitel, ja sam se ispričao ako sam ga možda ovim postom javno uvrijeio i linčevao i mislim da je to riješeno...
    Molim modove da ovu temu zatvore ili pobrišu, jer više nema smisla
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Također, da ga je pogledao na licu mjesta, do ovoga nebi niti došlo. ..
    sa ovime se ja slažem , i tu nema sumnje da je trebao pogledat , al otvaranje teme na ovom dijelu foruma sa ciljem " vidite ga kakav je " isto nije uredu .... ako si imao potrebu prigovorit to si ipak trebao napravit u oglasniku ( zadovoljstvo trgovinom na furumu ) i to je to , a ne ovako i čudit se našim komentarima koji NEKI nejdu tebi u prilog

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina, ovu raspravu treba zatvoriti POD OBAVEZNO jer bi se samo mogle stvoriti negativne tenzije izmedu korisnika koji uopce nisu dio ovoga konflikta...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    bb pearl; nokia n93
    Operater
    T-mobile;Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dA se molo uključim u raspravu
    ja i boss smo pred 3-4 dana trgovali
    ja njemu nokiu 3200 i n80 i 800 kn za p990 kao novi bez crtice
    ako je to taj isti što mu je el nino prodao onda stvarno palac dolje
    iPhone je tu....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sa ovime se ja slažem , i tu nema sumnje da je trebao pogledat , al otvaranje teme na ovom dijelu foruma sa ciljem " vidite ga kakav je " isto nije uredu .... ako si imao potrebu prigovorit to si ipak trebao napravit u oglasniku ( zadovoljstvo trgovinom na furumu ) i to je to , a ne ovako i čudit se našim komentarima koji NEKI nejdu tebi u prilog
    Upravo si me preduhitrio i uzeo mi rijeci iz usta...
    Bravo...

Zatvorena tema
Stranica 4 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. 7650-sam sam si kriv
    By Ivica in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-03-2003, 23:59
  2. 7650-sam sam si kriv 2
    By Ivica in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-03-2003, 11:38
  3. 7650-sam sam si kriv