Logo ti se nalazi u c:\system\apps\phone\oplogo...
Dobio sam 3 MB softvera za Nokiu 7650, naravno instalirao sve gore, problem koji se pojavio je slijedeći-desno od digitalnog sata pojavila mi se jedna od sličica koje sam imao u jednoj mapi sa slikama, pojavila se malecka sličica veličine klasičnog thumbnaila koju sada više nikako ne mogu maknuti, naravno pokušao sam i restartirati telefon, i vratiti tvorničke postavke, i obrisao sam originalnu veliku sliku, i obrisao cijelu mapu, i uninstalirao sve aplikacije koje sam prethodno instalirao, i obrisao sve što se može obrisati.
Mala sličica stoji i dalje desno od digitalnog sata.
Jel' zna netko šta da radim???![]()
Logo ti se nalazi u c:\system\apps\phone\oplogo...
Ako nemaš FileManager skini ga ovdje.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Da budem iskren, već sam se ponadao da, sudeći po naslovu threada, ima još ljudi koji su razoračani sa 7650. Ali ipak nije tako, izgleda da sam jedini![]()
Zašto si razočaran? Samo zbog baterije ili imaš još neke konkretne zamjerke (osim kartice, naravno)?
Nepotpuna SMS CLIP podrška, kratko trajanje baterije, tih i neupotrebljiv handsfree (zbog senzora), tih općenito kod razgovora, bugovit softver, malo memorije itd. - sve su to odlike jednog mobitela koji bi trebao zadovojiti najzahtjevnije korisnike. Po meni nije zadovoljio nit manje zahtjevne korisnike.
Ali ipak se dobro prodaje, izgleda da su manje zahtjevni korisnici zadovoljni s njim.
ja mislim da je preskup za manje zahtjevne korisnike!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Da, ali zato su manje zahtjevni korisnici puni para i to ih ne smeta, ionako kupe svaki novi mobitel koji izađe na tržiše samo da bi ga pokazali, a ne zato što im stvarno treba.
Bookmarks