Join Today
Zatvorena tema
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 137

Tema: Tko je kriv

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boss212... ja te razumijem...tvoja krivica sto nisi pregledao mob, ali poludio si bas zbog toga sto si imao povjerenje u nekoga poput El Nina a i novci nisu mali. Ne znam cija je greska oko zvucnika, niti se zelim mjesati u to... ali glupo je sto svi odmah staju na stranu nekoga koji je ovdje starosjedioc i moderator. Pa to mu nije garancija da nije on zeznuo. Treba se realno sagledat.
    Samo sam to htjela reci, ne zelim se mjesati...
    Neka ti ovo bude pouka, da od sada svaki mobitel, pa makar i od rođenog tate, pregledas u dlaku...
    NHF
    Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmm,doista ruzna situacija

ne znam,,,mislim da nikad ne bih dala tolko novaca nekome da ne provjerim sto time dobivam,ali valjda je boss iskren i vjeruje ljudima(opeklo me to puno puta u zivotu)
    iako mi je tesko povjerovati da bi si el nino dozvolio tako nesto da se ovako iskompromitira,tu pred hrpom ljudi koju poznaje.

Dakle...vjerujem(nadam se ,barem) da se radi o čistoj slucajnosti...splet losih okolnosti

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa da... to i ja kazem...
    Glupo je odmah popljuvati jednog covjeka, u ovom slucaju Bossa.
    Zato jer pol foruma nije realno razmisljalo, jer ste si vi starosjedioci bolji i duze znate El Nina i automatski stajete na njegovu stranu. Ko mama za svoje dijete.
    A ja ne znam ni jednog ni drugog... pa nekako realnije to (mozda) vidim.
    Iako kazem, ne vjerujem da bi si El Nino to dozvolio, to je ocito splet losih okolnosti... kako kaze Jana.
    Ovo je pouka i nama drugima, da se gleda.
    (Iako sam i ja svoju pouku osjetila na vlastitoj kozi )

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znate što..
    Ja sam sklon povjerovati da nitko nije kriv (naravno, ako nije direkno fizički uzrokovao oštećenje). Zašto? Zato jer se i meni dogodila slična situacija: žena kupila telefon, nov, potpuno, apsolutno, 100% ispravan. Nakon par dana (5) me zove i kaže da joj mobitel ne puni. I sad šta napraviti u takvom slučaju? Da ne govorim da sam joj mobitel napunio sat vremena prije prodaje i predao u ruke, znači 100% je radio kod mene. Sad - ne znam što je kod nje bilo, činila se poštena i da nebi zeznula, ali vjerojatno ju je počelo svrbiti (ili ju je netko oprao) što je dala toliko i toliko novca za mobitel pa se pokajala..

Jolie ima pravo; glupo je zauzimati strane, a niti mi nismo arbitri u ovom slučaju jer ne znamo okolnosti susreta i samog čina kupoprodaje (rekla/kazala). NO, kako god, ovdje subjektivno moram stati na stranu El Niňa jer znam kako je kad te netko napadne iz vedra neba.

P.S: ima jedna regula u pravu; "Periculum est emptoris", odnosno - rizik pada na kupca. Time je i ovdje sve rečeno, posebno ako se zna da kupac stvar nije provjerio i da je prošao određeni vremenski period od kupnje do reklamacije, a kupac je znao da garancije nema.

IMO, Ad acta.
    Zadnji uredio ::diaboliq:: : 05-02-2007 u 13:00

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el nino dal je to onaj p990 kojeg si meni na faxu pokazao??pa na tom mobu je sve perfektno radilo...ja ga isprobavao,gledao jer sam ga htio uzet i sve je funkcioniralo....bez greške...a šta se kod bossa desilo ne znam...ali smatram da el nino nije prodao pokvareni mob,ali i razumijem i bossa jer je dao 3k kuna,a neš se zdrmalo,hebiga desi se...

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    el nino dal je to onaj p990 kojeg si meni na faxu pokazao??pa na tom mobu je sve perfektno radilo...ja ga isprobavao,gledao jer sam ga htio uzet i sve je funkcioniralo....bez greške...a šta se kod bossa desilo ne znam...ali smatram da el nino nije prodao pokvareni mob,ali i razumijem i bossa jer je dao 3k kuna,a neš se zdrmalo,hebiga desi se...
    Je to je taj i radio je perfektno...
    Kažem, nije mi u interesu nikoga prevariti i zato sam rekao čovjeku da provjeri mobitel prije nego ga kupi, a ne da se dogodi ovakva situacija...njemu se žurilo, ili ga nije htio pogledati, ali ispalo je kak je ispalo...ne kažem da mobitel nije crknuo dok sam mu ga dostavljao ili da je crknuo u ovih 16 dana koliko je mobitelk bio kod njega...
    Zbilja ne želim nikog prevariti, a mislim da su se i ovdje ljudi uvjerili u to nakon toliko vremena koliko sam ovdje...to kaj sam starosjedioc, ne znači da imam protekciju, niti tražim protekciju, te ako bilo kad pogriješim, uvijek ću se ispričati i biti spreman snositi posljedice...
    No smatram da u ovom slučaju nisam ja kriv, nego je jednostavmno takav splet okolnosti...isto to se moglo dogoditi i meni kada sam kupio mobitel...
    Bom Chicka WahWah

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    iphone 3g+ipod video 30Gb
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj sud o ovome je da je kriv onaj 'ko nije zavirio u lonac'.Ja sam isto tako jednom prilikom,nonšalantno zgrabio mob.ne gledajući ga,kad ono banana.Tu sam izvukao pouku i sada sve provjeravam prije nego ode baba s kolačima(nikome ne vjerujem) jer stvarno ima ljudi koji bi te zajeb...!!Što se tiče ove teme;dobra je ideja da vam 'sude' forumaši ali mislim da nema potrebe za prepucavanjem i vrijeđanjem.Vjerovatno su još vruće glave..ali ne znam koliko se isplati popušit bann zbog toga.Poz!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Moj sud o ovome je da je kriv onaj 'ko nije zavirio u lonac'.Ja sam isto tako jednom prilikom,nonšalantno zgrabio mob.ne gledajući ga,kad ono banana.Tu sam izvukao pouku i sada sve provjeravam prije nego ode baba s kolačima(nikome ne vjerujem) jer stvarno ima ljudi koji bi te zajeb...!!Što se tiče ove teme;dobra je ideja da vam 'sude' forumaši ali mislim da nema potrebe za prepucavanjem i vrijeđanjem.Vjerovatno su još vruće glave..ali ne znam koliko se isplati popušit bann zbog toga.Poz!
    Nisam došao ovdje s namjerom da netko popuši ban, niti da ikoga vrjeđam ili ponižavam...samo sam htio čuti vaša mišljenja i to je to!
    Bom Chicka WahWah

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SX1 1GB i SE K800i 1GB
    Operater
    bh telecom
    Godina
    52
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma i meni se na potpuno novom k800i (prošlog ljeta pa ponovo pred novu) znalo desiti da zvučnik prestane raditi, ni oni u servisu nisu vjerovali što se dešava. sada "KUC,KUC u drvo" sve ponovo radi bez problema
    imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
    testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
    igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JOLIE Pregledaj post
    Pa da... to i ja kazem...
    Glupo je odmah popljuvati jednog covjeka, u ovom slucaju Bossa.
    Zato jer pol foruma nije realno razmisljalo, jer ste si vi starosjedioci bolji i duze znate El Nina i automatski stajete na njegovu stranu. Ko mama za svoje dijete.
    A ja ne znam ni jednog ni drugog... pa nekako realnije to (mozda) vidim. Iako kazem, ne vjerujem da bi si El Nino to dozvolio, to je ocito splet losih okolnosti... kako kaze Jana.
    Ovo je pouka i nama drugima, da se gleda.
    (Iako sam i ja svoju pouku osjetila na vlastitoj kozi )
    to je zato jer smo zene

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JOLIE Pregledaj post
    ali glupo je sto svi odmah staju na stranu nekoga koji je ovdje starosjedioc i moderator. Pa to mu nije garancija da nije on zeznuo. Treba se realno sagledat.

upravo zato što je starosjedioc mogu stati na njegovu stranu jel znaju tko je i što je,tako da ti ova izjava ne stoji.
    Što se tiče El Niño-a, dečko je pošten i ima moje potpuno povjerenje, a ovo nije ničija krivica nego Bossova,meni toliko očita da se nebi niti zamaro sa nekim "moralnim" pitanjima kako to radi El.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma necu se raspravljat di mi nije mjesto, al covjek u danasnje vrijeme ne moze vjerovat ni vlastitom bratu/ sestri a kamoli frendu sa foruma... tako da ni tvoja izjava ne stoji. No nema veze. To je samo moje misljenje i ne moras se obazirati.

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moje mišljenje temelji se na poznanstvu i iskustvu

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    Hvala na potpori!
    Najradije sam s Bossom htio to s mobom riješiti u miru, mogli smo popiti i piće da u miru pogleda mob, ali eto...ispalo je glupo, nije ga htio pogledati, a zbilja ne znam uzrok koji je doveo do kvara i kada...al činjenica da je meni radio...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tmobile
    Godina
    36
    Bodovi
    19.512
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Bodovi: 19.512, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja vjerujem da nije nitko od njih dvojice kriv, zvucnik je jednostavno otisao k vragu. Kod tehnike se nikad nezna, moze durati cijelu vjecnost a moze crci odma. Mozda da je kod El Nina mob bio jos 2 tjedna vjerovatno bi zvucnik otisao, a boss je mogao misliti (bilo tko ko kupuje mob) da se moze strgat bilo kad jer svi znamo kako se ta tehnika danas stanca na traki

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Niño Pregledaj post
    Hvala na potpori!
    Najradije sam s Bossom htio to s mobom riješiti u miru, mogli smo popiti i piće da u miru pogleda mob, ali eto...ispalo je glupo, nije ga htio pogledati, a zbilja ne znam uzrok koji je doveo do kvara i kada...al činjenica da je meni radio...
    Također ti vjerujem. Znam koliko si puta poslovao na forumu i vidi se u temi sa pohvalama koliko ih imaš i koliko si preporuka dobio.

Boss, ako već tržiš za tako skupi telefon, sljedeći put pamet u glavu i temeljna provjera uređaja! Sad si se opekao, sljedeći put sigurno nećeš.

Mada mislim da je mob popizdio sam od sebe, jel ja garantiram da El Nino tebe ne bi zeznio, bez obzira na sve...

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...a jeste razvukli ovo... nadam se da je sad sve riješeno...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    x10 mini expria
    Operater
    Tele 2
    Godina
    58
    Bodovi
    14.815
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.815, Nivo: 29
    Bodovi: 14.815, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav mislim da nije upitan el nino i njegova reputacija.............poslovao i sve 5.
    Ovdje treba onaj koji kupuje mob takve vrijednosti da ga dobro pregleda jer nije to k700i za 400 kn .

tako da kupac je trebao bez obzira na sve uzet ga u ruke i isprobati ga max i dogovorit se jedan ,dan u slučaju da neš ne valja da ga može vratit.

osobno ne vidim nikakav problema sam kupac zbog svoje nemarnosti snosi popravak zvučnika ,da je to ustanovio dok ga je preuzimao sigurno ga nebi kupio ali nakon 17 dana .....................mislim da nitko nebi podvalio mob za tu lovu ,ajde razumijem mobove koji su sića pa ti ga uvale kao super a kanta.

Prijedlog spustit ponos i zajedno ostvariit komunikaciju nije bitno tko je kriv ,bitna je komunikacija i jednostavno to uz razgovor riješit u miru.
    Elektronika danas radi suta ne ko zna kad će što i kad crknut ,to se štanaca bez kontrole ,samo je kupac bitan da plati a poslije vidš šta si kupio-

NARAVNO TREBA VJEROVAT LJUDIMA JER TO JE OSNOVA ŽIVOTA I MORALA.
    Zadnji uredio Aaron : 05-02-2007 u 14:48

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Nokia N73 + 1GB MINI SD
    Operater
    T-mobile
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pošto je El nino poslovao s mnogim članovima na forumu i pošto je ovdje već dugo i uostalom moderator je,mislim da to nije njegova krivica.
    Boss je trebao odmah na licu mjesta provjeriti SVE funkcije na mobu,od kamere do kalendara. A kako on to nije učinio, el nino nije ništa kriv.Još mu je el nino nudio da ga testira,on nije htio.
    Dakle, Boss je trebao provjeriti sve funkcije na mobu,jer da mob nije bio ispravan,pokazalo bi se čim ga je uzeo u ruke i probao poslušati neku melodiju ili slično.
    Jedino šta me iznerviralo je to šta se oko toga digla frka, a Boss se odmah želi tući.Boss,vidim ti u profilu da imaš 21 godinu,prema tome ja ,sa 16 godina tebi govorim da je sama pomisao na tuču jako djetinjasta!!!!!
    Di će kreniti ovaj svijet,ako će mlađi starijima objašnjavati neke osnovne stvari.
    @El nino,ja vjerujem da ga nisi prevario i da je u pitanju softwerska greška,a sad ko će plačat popravak,ne znam,iako mislim da bi ga Boss trebao platiti.Toliko od mene.

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    Istina.Ne vjerujem da bi NINO namjerno išao prodavati pokveren mobitel za tako velike novce.Uostalom ako kupuješ mobitel od nekoga koga ne poznaješ i k tome još rabljeni treba mob isprobati.To je isto kao da kupujem auto i tipu dam novce unaprijed samo na njegovu rijeć da je dobar,a poslije kad se neš pokvari...jojjj kaj sad.
    Viđeno,kupljeno prodano ...BOK...
    I kakve sad prijetnje...žao mi je šta JA nisam poslovao sa tobom pa da mi prijetiš..a baš bih volio..
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da razjasnimo, ja se nikog ne bojim pogovoto radi ovakvih razloga, a to kaj se Boss nabrijao, ja mu nemrem pomoći, nek frustracije ispoljava u teretani ili slično (NHF )...ja sigurno nisam taj koj ću nekome prijetiti, te sam na takvoj obrazovnoj i intelektualnoj razini da stvari sa 23 godine neću rješavati sukobom i svađama (kao djeca u osnovnoj školi), nego ljudski, razgovorom...za sve postoji kompromis i rješenje...ali kad se netko tako ponaša prema meni (a ja nisam neki lajbek s kojim se netko tak bez razloga može razgovarati), onda ne želim imati s njim posla i stvar je rješena
    Bom Chicka WahWah

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao El Ni&#241;o Pregledaj post
    Da razjasnimo, ja se nikog ne bojim pogovoto radi ovakvih razloga, a to kaj se Boss nabrijao, ja mu nemrem pomoći, nek frustracije ispoljava u teretani ili slično (NHF )...ja sigurno nisam taj koj ću nekome prijetiti, te sam na takvoj obrazovnoj i intelektualnoj razini da stvari sa 23 godine neću rješavati sukobom i svađama (kao djeca u osnovnoj školi), nego ljudski, razgovorom...za sve postoji kompromis i rješenje...ali kad se netko tako ponaša prema meni (a ja nisam neki lajbek s kojim se netko tak bez razloga može razgovarati), onda ne želim imati s njim posla i stvar je rješena
    Nadam se da me nisi krivo shvatio
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ledeni Pregledaj post
    Nadam se da me nisi krivo shvatio
    Zakaj bi te krvi shvatio, sve sam skužio
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako,da se malo nadovežem,obojca su pošteni tu nečemo dolaziti u sumnju,no što se tiče situacije ja bi ovako presudio,pošto se radi o iznosu oko 3000kn,nije mala lova,a el nino barem si mogo dat mjesec dana svoje garancije,no uostalom to je tvoje pravo dat garanciju ili ne,ali moram reč da el nino nisi baš trebo dizat toliko galame jer ti malo prijetio,pa ipak si dobio 3000kn a on mob koji nije isprobo,no pustimo to,pošto je zvučnik radio prije prodaje (tako tvrdi el nino i ja se s njim sažem zašto nebi radio) smatram da se možda samo nešto odlemilo,meni se na starom mobu (samsung e850) znalo dogoditi da zvuk nestane i vibracija, i otišo u servis i ono jedna žica se odlemila i nije davalo kontakata,ali smatram da bi trebalo mob odnjet u servis i vidjet što je možda je fakat nešto glupo,pa se bez veze ovdje prepucavate.Ali pošto se radi o iznosu 3000kn bilo bi red da ipak el nino plati barem 50% troškova jer boss tvrdi da ga nije koristio a el nino tvrdi da je radio zvučnik prije prodaje (kome vjerovat,u ovoj situaciji reko bi 1:1) pa ako je obojci vjerovat možda je fakat nešto bezveze (moje mišljenje,nisam ni na el nino-voj ili bossovoj strani) ali kad bi ja prodavo mob za te pare ipak bi dao mjesec dana garanciju ipak se radi oko 3000kn a popravak 100-200kn pa nebi umro i sramotio se za tih 100-200kn,a uostalom u servisu točno ti mogu odrediti tko je kriv tj.gdje je greška nastala,ovdje nije pitanje tko je duže na forumu ili ko je moderator ili šta ja znam,objca su malo pogriješila inadam se da če se sve sretno završiti.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ti si krivo shvatio, jer su uvjeti razmjene bili jasni...kupac nije htio pregledati robu (iako sam mu to predložio), što znači da je njegova krivica...drugo, ako sam mu napomenuo prije prodaje da mob nema garancije (i nismo dogovorili garantni rok u kojem bi ja preuzeo odgovornost), a on je to prihvatio, nemam dužnost snositi troškove popravka, pogotovo da me okrivljuje za kvar nakon 17 dana...situacija je više nego jasna i rasprava je gotova
    Bom Chicka WahWah

Zatvorena tema
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. 7650-sam sam si kriv
    By Ivica in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 04-03-2003, 23:59
  2. 7650-sam sam si kriv 2
    By Ivica in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-03-2003, 11:38