ma nemoj se sad izvlacit... priznaj da si ga sjebo i postedi sebe i ostale muka i problema
pa ajde ti meni obasni kako je moguce sam sjebat zvucnik na mobitelu od 3000kn a da to neunistis fizicki (valjda bi postojali neki tragovi da sam ga sam unistio, da mi je pao ili slicno)
pa ajde ti meni obasni kako je moguce sam sjebat zvucnik na mobitelu od 3000kn a da to neunistis fizicki (valjda bi postojali neki tragovi da sam ga sam unistio, da mi je pao ili slicno)
Jesu bili neki tragovi na mobitelu - nisu!!!
Opet velim, mogao si ga provjeriti, jesam ti rekao da ga isprobaš?!?! Tebi zbilja treba nacrtati...
a ne znam, mozda si ga ti sjebo rucno jer ti treba 3k kn
dam ti ja mog SX-a da pogledaš, ne vide se na njemu niakvi tragovi a zvučnik je crko bio
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks