Nažalost više ne radi.Bilo je lijepo dok je trajalo.
steta.. pa zasto su ugasili to...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A ******,ja se tek ufurao i sad shebali sve...
Jel se moze tako nesto kod nas napraviti takav server ili nesto slicno??
normalno da ne...to je napravljeno za amerikance koji bas i ne salju sms, sad dok su skuzili da mi to koristimo...ccc
After all...
Ponovo Radi!!!
Upravo sam ga isprobao i ponovo radi.
PREDATOR
Radi za cistu 5!Prije mi se stalno javljao neki error,a sada salje bez ikakvih problema!![]()
...istina, widget radi... thnx "killa" na obavijesti
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eeeeeeeeeee legendo, kako ti samo palo na pamet opet ga isprobavat.hvala lik....majstor si
After all...
šteta...mislim da ima limit oko 5 poruke :,(
After all...
Ma nema limita,samo napravi disconnetc-connect ako si na adsl-u i salji dalje.,Ja sam ih jucer cijelo cudo poslao![]()
Jel se moze tamo ukljuciti neka opcija da pamti brojeve?Probao dodati kontakt pa nece da prihvati zbog razlike u broju znamenki nasih i americkih.,![]()
meni uvijek ostane upisan broj (na koji sam zadnju poruku slao) sto je super jer nemoram stalno upisivat broj cak ni nakon restarta kompa
I meni tako ostane,samo ako se dopisujes sa vise ljudi u isto vrijeme nije bas lako stalno upisivati brojeve,ode pokoja poruka i na krivi broj.,![]()
Ali glavno da radi i salje jako brzo
Evo probao i danas dodati brojeve i uspio od prve,jucer nije islo nikako.,Znaci moze se![]()
Zadnji uredio Putumayo : 09-03-2007 u 16:37
Konačno Widget radi!![]()
ljudi pa nisam znao da ovo cudo ponovno radi, nego za par dana idem u Njemacku pa reko da skinem mozda tamo radi!!!!!!
super
###1410989180026
Danas je izašla novija verzija widgeta(1.4),malo je izmjenjen UI,na prvom pokretanju ćete obavit kratku registraciju a upute za to su u komentaru RAR arhive iz privitka i evo jedne kopije istih ovdje.
I još jednom,za one koji znaju engleski,ovdje je FAQ u kojem je sve objašnjeno.Iznosim samo ovaj dio:Kako nadograditi stari SMS widget:
- Zatvorite Widget engine.
- Zamijenite stari sa ovim novim,stari slobodno možete obrisati.
- Pokrenite novi SMS widget(dvoklik na njega u My Documents/My Widgets folderu),ostat će vaši podaci iz starog u njemu,
upišite željeni PIN broj,pazite da je broj mobitela vaš jer nećete primiti
verifikacijski kod koji treba upisati u sljedećem koraku
- pričekajte da vam stigne kod koji upisujete u polje nakon slova V,
klik na Submit i gotovo.
i to je to,widget je spreman za slanje besplatnih poruka :-D
Ova metoda resetiranja dnevnog limita opisana ispod VIŠE NE RADI jer ste cijelo vrijeme ulogirani na račun sa tim widgetom.Ostajemo ograničeni na 5 dnevno ali barem rade sigurno.
HINT:
- ako vam se pojavi poruka "daily limit exceeded" samo se
odspojite i ponovo spojite na internet i voila! slanje opet radi.
ugodno korištenje želi vam sms freak
http://cafe.mobil.hr
How many messages can I send for free?
You can currently send up to 5 messages per day using our free SMS Beta service. We're working on a premium service that allows more messages to be sent.
Zadnji uredio sms freak : 28-03-2007 u 19:19 Razlog: Izmjena reseta dnevnog limita
A moze li se mijenjati ime na odlaznoj poruci,sada kad posaljem poruku vidi mi se broj,prije se moglo napisati bilo sto...?![]()
ako slucajno tko nezna
www.go-mrav.com
slanje sms poruka, dolazak odmah, caka, mora biti mail ukljucen, tj. reg. na Moj T-mobile pa da moze proslijediti na mob.
Chearse!!!!
Im great in bed
I can sleep for days
Meni danas nece da salje,exceeded daily limit kaze.,izgleda da su nas izbacili iz igre.,![]()
Nisu nas izbacili jer nema potrebe,samo je dobro unaprijeđen sustav praćenja broja poslanih poruka tako da možete od 00:00 do 23:59h poslati samo 5 poruka besplatno a rade na dodatnom Premium servisu koji će se vjerojatno plaćat kad počne sa radom ali neće imat ovakva ograničenja kao Free verzija.
oprostite kaj sam otišo off-topic:
jel postoji sličan programčić (ili widget) za free slanje MMS-a?
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
jos jedan nacin za besplatno slanje sms poruka!
skinite Low rate voip programcic (3mb) ovdje
nakon instalacije potrebno se registrirat (jednostavan proces) i mozete zapocet koristit program. u biti je prog za telefoniranje ali mogu se i slat poruke, ja maloprije probao, radi.
bas je kewl ovaj widget, tek sam ga sad instalirala![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks