meni sve radi , kad mi veli da sam prešo dnevni limit samo se disconnect-am i ponovno connect-am na net i sve ispočetka.
Svaka čast tnt_tunja!
meni sve radi , kad mi veli da sam prešo dnevni limit samo se disconnect-am i ponovno connect-am na net i sve ispočetka.
Svaka čast tnt_tunja!
Meni stalno javlja ovu poruku:an unexpected error occurred.....,jel to nesto do njih?
Evo i ja instalirala i saljem...![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
..bas super!!![]()
koristim, nemam problema, jedino, bilo bi dobro da moze taj widget nekako ostavit negdje log poslanih poruka
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e sad bi i novce i ovce birajte
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja tu nis ne kuzim,kaj treba??
Otvori mi se neki sat,kanta...
Mozete malo pojasniti?Skinuo sam ovo sto je u kodu poslao tunja...
Meni sve radi. Kliknete na taj "i" u doljnjem desnom kutu.
Upisete svoju e-mail adresu, svoj broj ili ime, a pod carrier namjestite "international" i kvacicu.
A broj na koji saljete ne mora imati +385... moze biti 385.
Ne kuzim zasto vama nece...![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
MA LOL, ovo je zaaaaaaaaaaaaakon, ti si legenda brale!hvala ti.
Sve stima i ne samo to nek su i ovi widgeti full korisni...
Ja nemam nikakv i dole u kutu,imam neku malu crnu kocku i ko sa neka dva kruzica unutra...i kaj trebam sa tim?![]()
Please help!!
a to...pa bilo ti je vec tamo di je i onaj pdf...
aj ako mozes mi dati pravi link za to skinuti?![]()
pa ovo sto ti je TNT dao http://rapidshare.com/files/13923646...paltan_SMS.zip
After all...
ne nemozete koristiti vise taj link
http://rapidshare.com/files/13923646...paltan_SMS.zip,
jer je uklonjen sadrzaj sa te stranice, momenat evo stize novi link
http://us.dl1.yimg.com/download.yaho.../widgetsus.exe
e sad nakon ovog ponovno pozatvarajte sve WIDGETS i pokrenite SMS, koji mozete skinuti sa: www.callwave.com/sms/downloads/SMS.widget
a za MATU: slusaj sad dobro ja sam ti poslo na mail sta trebas uradit, al evo ponovo: Te 4 slike sto ti imas to su sve WIDGETS, i trebas ih pozatvarati, jer ti nicemu ne sluze! Zatvaras ih ovako: Desni klik misa > pa Close Widget, e sad to ponovis na sva cetiri WIDGETA!!!
I onda nadji gdi si snimio SMS WIDGET i pokreni njega dobit ces crvenu sliku na kojoj se vidi da pise Callwave, klikni u donjem desnom cosku na "i" tu ubaci nekakvu e-mail neki broj i obavezno odaberi international!!! Zatim SAVE, i onda idi na MODE: pa International!!!
Et nadam se da sam vam pomogo
###1410989180026
Evo kralju uspio sam,hvala ti najljepsa....![]()
![]()
![]()
ma lol...ima limit sad neznam tocko kolko sam poslao ali neda vise, pise nek sutra probam ponovno,,,no u svakom slucaju ovo je predobro
After all...
imam samo jedno pitanje.
pod e-mail da upišem točan ili krivi e-mail?
Radi i na Mac-u. Takodje se moze izabrati da poruka sitize na vas mobilni, email ili cak mozete izabrati neciji tudji mobilini na koji ce primatelj da odgovori. Poruke su besplatne za posiljatelja, ali ne znam kako je kada primatelj odgovara posto se poruke prosljedjuju preko servera u Velikoj Britaniji. Zato svaka poslana poruka ima predbroj +44. Moguce je da se onome koji odgovara na poruku odbija sa racuna ista tarifa kao da je poslao poruku u U.K. ali nisam 100 % siguran. Inace, widget radi odlicno i jako je brz!!!
Ovo gore navedeno ne vazi za Evropu, nego samo vazi za Kanadu i SAD, jer oni kad god prime neku poruku, njima se odbija sa racuna!!!
S toga ne saljite u SAD!!!!
A sto se tice onog pitanja da li upisati krivi ili tacni mail - sve zavisi od tebe da li zelis da ti neko vidi e-mail adresu, ako ne upises broj...
###1410989180026
meni danas cjelo dan ne radi. kad posaljem sms kaze 'sms from your area currently not suppoerted'
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks