Ovdje vise OBICNI CLANOVI NEMAJU PRAVO GLASA!!!!
sve obavljaju (super)moderatori!!
Otkada ste uveli nove super moderatore, ovaj forum je postao katastrofa...
Moderatori se nemaju gdje ispraznit, pa se iskaljuju ovdje na nama...
Evo ti cisti primjer.. sljaka
Taj cini se nema svog drustvenog zivota, pa se iskaljuje na nama... skoro svaki dan banna zbog gluposti....
ban u tematskom forumu, ban zbog oglasa u potpisu(ajd toga vise nema, al mislim.. ono,BIG LOL!!!!!!! pa to sto ce netko staviti u potpis je njegova stvar, NE FORUMA). SVAKA JEBENA SITNICA - BAN!
Ovdje se svatko boji vise ista pitati...
krug ovog foruma postaje sve uzi i uzi, i to bas zbog takvih, kao sto je sljaka...
Tip mi je totalno antipatican, kada sam ga pitao nesto, odmah napada, uopce mi nije nista sa smirenjem objasnio, jebote, vec sam se uplasio sam da ce me bannat, i onda mi na kraju.. nakon par PM-ova kaze kako sta.. al tako da JA SAM moram sve skuzit.. a sta da sam jos gluplji?? ^o) Mislim da bi me stvarno bannao...
Pa daj.. get a life, iskaljuj se na nekom drugome... ne ovdje...
na ovom forumu su jedino aktivni oni stariji clavnovi.. i oni obicno i drze forum...
koji god novi korisnik dodje - PROCITAJ PRAVILA - OFF TOPIC - KRIVI NASLOV - i takva sranja..
pa mislim ono.. n00b je.. daj ga uputi, daj mu neke smjernice.. pa da se covjek snadje.. i ostat ce.. vidjet ce da si mu pomogao.. cijenit ce te..
al ne.. tema odmah zavrsi u smecu...
Jebes to...
ne da mi se vise pisati.. mogao bih roman napisati
btw: jebe mi se ako pokupim ban..

a znam da cu ga pokupit, al STVARNO OVO VISE NIJE U REDU!!!
Bookmarks