Join Today

Vidi rezultate ankete: Mislite li da je rospaya pravi čovjek za to?

Glasači
31. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

27 87,10%
  • Ne

4 12,90%
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 39 od 39
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    podrška za rospayu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je pravo pitanje za Administratore i Moderatore što će napraviti, odnosno koga će staviti za moderatora dotičnog podforuma.

također, molio bih ova 4 člana (osim whiteboy-a) koja su glasala protiv, da naprave isto što su napravili i ovi koji su glasali za, napišu npr. nisam za to da rospaya bude moderator zbog toga i toga!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Misljenja sam da je bolje poslati 20 PM-ova i isto toliko puta upozoriti nekoga i educirati nego kazniti nekoga zbog sitne pogreske.
    sankcioniranje nije jedino što treba mod raditi. to je samo dio.
    upozoravanje PMom se provodi svakodnevno, javno se kažnjava samo u eksplicitnom kršenju pravila.

@Simbian kako znaš da će uopće doći do promjene?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    Mislim da je pravo pitanje za Administratore i Moderatore što će napraviti, odnosno koga će staviti za moderatora dotičnog podforuma.

također, molio bih ova 4 člana (osim whiteboy-a) koja su glasala protiv, da naprave isto što su napravili i ovi koji su glasali za, napišu npr. nisam za to da rospaya bude moderator zbog toga i toga!

Ovdje vise OBICNI CLANOVI NEMAJU PRAVO GLASA!!!!
    sve obavljaju (super)moderatori!!

Otkada ste uveli nove super moderatore, ovaj forum je postao katastrofa...
    Moderatori se nemaju gdje ispraznit, pa se iskaljuju ovdje na nama...
    Evo ti cisti primjer.. sljaka

Taj cini se nema svog drustvenog zivota, pa se iskaljuje na nama... skoro svaki dan banna zbog gluposti....
    ban u tematskom forumu, ban zbog oglasa u potpisu(ajd toga vise nema, al mislim.. ono,BIG LOL!!!!!!! pa to sto ce netko staviti u potpis je njegova stvar, NE FORUMA). SVAKA JEBENA SITNICA - BAN!
    Ovdje se svatko boji vise ista pitati...

krug ovog foruma postaje sve uzi i uzi, i to bas zbog takvih, kao sto je sljaka...
    Tip mi je totalno antipatican, kada sam ga pitao nesto, odmah napada, uopce mi nije nista sa smirenjem objasnio, jebote, vec sam se uplasio sam da ce me bannat, i onda mi na kraju.. nakon par PM-ova kaze kako sta.. al tako da JA SAM moram sve skuzit.. a sta da sam jos gluplji?? ^o) Mislim da bi me stvarno bannao...
    Pa daj.. get a life, iskaljuj se na nekom drugome... ne ovdje...

na ovom forumu su jedino aktivni oni stariji clavnovi.. i oni obicno i drze forum...
    koji god novi korisnik dodje - PROCITAJ PRAVILA - OFF TOPIC - KRIVI NASLOV - i takva sranja..
    pa mislim ono.. n00b je.. daj ga uputi, daj mu neke smjernice.. pa da se covjek snadje.. i ostat ce.. vidjet ce da si mu pomogao.. cijenit ce te..
    al ne.. tema odmah zavrsi u smecu...
    Jebes to...

ne da mi se vise pisati.. mogao bih roman napisati

btw: jebe mi se ako pokupim ban.. a znam da cu ga pokupit, al STVARNO OVO VISE NIJE U REDU!!!

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam zašto, ali nekako mislim da su se moderatori i supermoderatori i admini ovog foruma "zaštili"... Ovo je već drugi prijedlog u zadnjih par dana za admina, i koliko vidim i ovaj će biti "stavljen na razmatranje"...
    Bez uvrede ikome, ali mislim da neke promjene i dobro došle...
    Možda da postavite neko "probno razdoblje" za nove admine pa vidite kako se snalaze, pa ako im neide dobro, nikome ništa, ostaju normalni članovi ko i prije...
    Imam nekakv osjećaj da se ove ankete uopće ne gledaju, nego to ide nekako po volji "vodstva" foruma, a to što ostali članovi nisu baš zadovoljni radom moderatora, to se očito ne gleda...
    Eto, nadam se da nisam nikoga uvirijedio svojim postom...
    Ne ulizujem se nikome, ali ja dosad nisam imao nikakvih primjedbi na rad moderatora, makar bi ko što sam rekao, neka promjena uvijek dobro dođe...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne razumijem zašto uopče otvarate ovakve teme,kada se ovdje ništa ne usvaja???

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Neznam zašto, ali nekako mislim da su se moderatori i supermoderatori i admini ovog foruma "zaštili"... Ovo je već drugi prijedlog u zadnjih par dana za admina, i koliko vidim i ovaj će biti "stavljen na razmatranje"...
    Bez uvrede ikome, ali mislim da neke promjene i dobro došle...
    Možda da postavite neko "probno razdoblje" za nove admine pa vidite kako se snalaze, pa ako im neide dobro, nikome ništa, ostaju normalni članovi ko i prije...
    Imam nekakv osjećaj da se ove ankete uopće ne gledaju, nego to ide nekako po volji "vodstva" foruma, a to što ostali članovi nisu baš zadovoljni radom moderatora, to se očito ne gleda...
    Eto, nadam se da nisam nikoga uvirijedio svojim postom...
    Ne ulizujem se nikome, ali ja dosad nisam imao nikakvih primjedbi na rad moderatora, makar bi ko što sam rekao, neka promjena uvijek dobro dođe...
    na boldani dio se slažem kompletno a nego trebali bi vi AD SM I M malo bit nježniji ja se sjećam doba (makar nisam već ni 2 pune god član ) ka sam gleda super mjesec dana prošlo i nema nikakvog bana, a sad gledam u vidi čuda nema bana. a što se tiče sljake on je meni bio super simpatičan niti je banava ikoga samo je pomagao kako god je mogao ali odkad je postao SM promjenio se.......

a dajem podršku rospaji koliko god značio ovaj glas (na ovom forumu naši glasovi 10% glasovi vodstva 90% znače)

i dosta off topica

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    @Simbian kako znaš da će uopće doći do promjene?
    a kako ti znaš da neće? mislim stvarno...

nekako naslućujem da bi TREBALO, ili misliš da je ova tema tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35136 bez veze, te ovih 27 glasova (trenutno) članova koji se slažu da rospaya moderira taj dio foruma...

nego, jedno pitanje, bilo tko tko zna odgovor može odgovoriti...

ako već postoji ovakova tema, koliko članova mora glasati za to da neki član dođe na mjesto moderatora? i na temelju čega je to određeno?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prof.Immortalis Pregledaj post
    Ovdje vise OBICNI CLANOVI NEMAJU PRAVO GLASA!!!!
    sve obavljaju (super)moderatori!!

Otkada ste uveli nove super moderatore, ovaj forum je postao katastrofa...
    Moderatori se nemaju gdje ispraznit, pa se iskaljuju ovdje na nama...
    Evo ti cisti primjer.. sljaka

Taj cini se nema svog drustvenog zivota, pa se iskaljuje na nama... skoro svaki dan banna zbog gluposti....
    ban u tematskom forumu, ban zbog oglasa u potpisu(ajd toga vise nema, al mislim.. ono,BIG LOL!!!!!!! pa to sto ce netko staviti u potpis je njegova stvar, NE FORUMA). SVAKA JEBENA SITNICA - BAN!
    Ovdje se svatko boji vise ista pitati...

krug ovog foruma postaje sve uzi i uzi, i to bas zbog takvih, kao sto je sljaka...
    Tip mi je totalno antipatican, kada sam ga pitao nesto, odmah napada, uopce mi nije nista sa smirenjem objasnio, jebote, vec sam se uplasio sam da ce me bannat, i onda mi na kraju.. nakon par PM-ova kaze kako sta.. al tako da JA SAM moram sve skuzit.. a sta da sam jos gluplji?? ^o) Mislim da bi me stvarno bannao...
    Pa daj.. get a life, iskaljuj se na nekom drugome... ne ovdje...

na ovom forumu su jedino aktivni oni stariji clavnovi.. i oni obicno i drze forum...
    koji god novi korisnik dodje - PROCITAJ PRAVILA - OFF TOPIC - KRIVI NASLOV - i takva sranja..
    pa mislim ono.. n00b je.. daj ga uputi, daj mu neke smjernice.. pa da se covjek snadje.. i ostat ce.. vidjet ce da si mu pomogao.. cijenit ce te..
    al ne.. tema odmah zavrsi u smecu...
    Jebes to...

ne da mi se vise pisati.. mogao bih roman napisati

btw: jebe mi se ako pokupim ban.. a znam da cu ga pokupit, al STVARNO OVO VISE NIJE U REDU!!!
    prvo, šljaka je gospodin koji ti može biti otac, i ako imaš imalo kulture, znaš da se prema starijima treba odnosit s poštivanjem, a ne vrijeđat. prva pogreška.
    drugo, komenttiraš rad moderatora na drugom mjestu, što je dosad n puta već bilo rečeno da je strogo zabranjeno, ako imaš kakve primjedbe, podtoji dio za takve stvari, slobodno iznesi svoje stajalište prema svakom. druga pogreška.
    treće, svaki ban je potpuno opravdan, niti jedna osoba koja ima kulturu ponašanja na ovakvim mjestima se ne mora bojati nikoga, svi smo mi ljudi od krvi i mesa, i svi smo mi ovdje voljni pomoći koliko god znamo i umijemo. treća greška.
    četvrto, krug ovog foruma nije ništa uži i uži, čak štoviše se svaki dan širi, što nam svima može biti iznimno drago. četvrta pogreška.
    peto, sljaka je osoba koja ima klince tvoje starosne dobi, sretnu obitelj i posao. a da si ti "get a life"? peta pogreška.
    šesto, nitko se ovdje ne iskaljuje na nikome, već se održava red, dostojanstvo, i kvaliteta foruma, što i nije baš lako, svi se iznimno trudimo, izdvajamo i poklanjamo svoje dragocijeno vrijeme da bi pomogli vama. šesta pogreška.
    sedmo, član si duže vrijeme, znaš i sam pravila kakva jesu, ne vidim čemu ih kršiti, kad se svaki problem može riješit, samo ako ga se pita na pravom mjestu. čemu ovakvo drsko ponašanje. sedma, i možda posljenja greška....

i da, o rospayi i vodstvu podforuma #PDA se raspravlja i interno, i svi ćete biti pravodobno obaviješteni, prijedlog je tu, odluka će biti donešena. ne mora sve biti u 5 minuta, treba malo sagledat dosadašnje stvari.

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao OuttaControl Pregledaj post
    na boldani dio se slažem kompletno a nego trebali bi vi AD SM I M malo bit nježniji ja se sjećam doba (makar nisam već ni 2 pune god član ) ka sam gleda super mjesec dana prošlo i nema nikakvog bana, a sad gledam u vidi čuda nema bana.
    a sto bi mi trebali? Pustiti da forum pocme izgledati kao howardforums, lasyk forum, ili tako neki. Svatko posta gdje mu se sprdne, postoji 20 tema sa istim naslovom, ubijes se dok pronades nesto sto ti treba. Ajde jel nije ovako bolje kad se sve slozi pregledno? A to da nema nas nebi bas uspjelo jel novi clanovi NE citaju pravila. Pa skoro svaki dan prebacim neki post u recycle. Zasto? Zato sto ne postuju pravilo o naslovima. Lijepo na PM dobiju poruku da je tema premjestena i amen. Jos i napisem objasnjenje zasto je premjestena u recycle. I odmah nakon 5 minuta vidim novu temu sa lijepim naslovom. Ako nece citati pravila, ovako ce bar nauciti. Pogledajte u moj podforum SE, cak sam u sticky stavio objasnjenje da se postuju pravila o naslovima, ali ni to se ne cita.

ovo sam napisao o naslovima, jel imam najvise problema s tim.

a sto se tice banova za prodaju van oglasnika, na to se nemate pravo buniti. Lijepo postoji oglasnik i tamo postajte. ako nemate postova, postoji plavi oglasnik i kupiprodaj.
    iPhone 5s 16 GB

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    prvo, šljaka je gospodin koji ti može biti otac, i ako imaš imalo kulture, znaš da se prema starijima treba odnosit s poštivanjem, a ne vrijeđat. prva pogreška.
    drugo, komenttiraš rad moderatora na drugom mjestu, što je dosad n puta već bilo rečeno da je strogo zabranjeno, ako imaš kakve primjedbe, podtoji dio za takve stvari, slobodno iznesi svoje stajalište prema svakom. druga pogreška.
    treće, svaki ban je potpuno opravdan, niti jedna osoba koja ima kulturu ponašanja na ovakvim mjestima se ne mora bojati nikoga, svi smo mi ljudi od krvi i mesa, i svi smo mi ovdje voljni pomoći koliko god znamo i umijemo. treća greška.
    četvrto, krug ovog foruma nije ništa uži i uži, čak štoviše se svaki dan širi, što nam svima može biti iznimno drago. četvrta pogreška.
    peto, sljaka je osoba koja ima klince tvoje starosne dobi, sretnu obitelj i posao. a da si ti "get a life"? peta pogreška.
    šesto, nitko se ovdje ne iskaljuje na nikome, već se održava red, dostojanstvo, i kvaliteta foruma, što i nije baš lako, svi se iznimno trudimo, izdvajamo i poklanjamo svoje dragocijeno vrijeme da bi pomogli vama. šesta pogreška.
    sedmo, član si duže vrijeme, znaš i sam pravila kakva jesu, ne vidim čemu ih kršiti, kad se svaki problem može riješit, samo ako ga se pita na pravom mjestu. čemu ovakvo drsko ponašanje. sedma, i možda posljenja greška....

i da, o rospayi i vodstvu podforuma #PDA se raspravlja i interno, i svi ćete biti pravodobno obaviješteni, prijedlog je tu, odluka će biti donešena. ne mora sve biti u 5 minuta, treba malo sagledat dosadašnje stvari.
    a da je šljaka recimo 15 godina, onda bi ovo smio napisati? OK, mogao je to malo kulturnije sročiti, ali ako stariji i ozbiljniji čovjek griješi, i to mlađi čovjek ili čak dječak vidi, šta ga ne smije upozoriti na pogreške i u krajnjem slučaju odreagirati ako ih ne popravi?

Mislim da to ima svako pravo. I da, BTW, ja protiv Šljake ovdje na ovom forumu nemam ništa...

Govorio sam samo općenito.

No ovo je već debeli offtopic...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    a kako ti znaš da neće? mislim stvarno...

nekako naslućujem da bi TREBALO, ili misliš da je ova tema tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35136 bez veze, te ovih 27 glasova (trenutno) članova koji se slažu da rospaya moderira taj dio foruma...

nego, jedno pitanje, bilo tko tko zna odgovor može odgovoriti...

ako već postoji ovakova tema, koliko članova mora glasati za to da neki član dođe na mjesto moderatora? i na temelju čega je to određeno?
    ono što ja znam je znatno više od ovoga što ti znaš, žišku!?

što se tiče broja banova, to je normalno, broj članova je jako porastao, ljudi gotovo i ne čitaju pravila, ima dosta mladaca koji vole kršiti ta pravila, ne bi li ispali face barem u ovom virtualnom svijetu, pa samim time raste i broj kazni.
    a to što ovakva tema postoji, može značiti puno, a može značiti ništa. sve ovisi o trenutnim potrebama foruma, zauzetosti vodstva, osobi koja je predložena itd. vjerujte, niti jedba krucijalna odluka na forumu se ne donosi brzo kako biste vi htjeli, jer moramo zaštiti integritet foruma, njegovu kvalitetu, a samim time i vas kao članove. Samo masu vas boli ona stvar za to. Vrlo je razvidno proteklih dana koji krug ljudi i na koje načine provodi kvazi revoluciju, no to je tema neke druge teme.
    Mogu vam samo reći da će promjena neminovno biti, a da li će to biti ovaj tjedan ili za 2 mjeseca, vidjet ćemo. isto tako te promjene se ne moraju odnositi niti na Motorolu, niti na Ručna računala. Vi dakako, imate pravo predlagati, argumentirati predloženog, ali sve u granicama zdravog ukusa i neke bazne kulture i bontona. Sve van toga, ubija svaku nadu da predloženi bude išta više doli obični član, a povlači i sankcije drugih oblika. Znači, tako ne pomažete niti sebi, niti drugima. Suzdržite se od vrijeđanja, linčovanja, protjerivanja i sličnog. Isuviše sam se angažirao u ove teme, ovime zaključujem svoj udio, osim ako ne budem prozvan.

Pozdrav svima ljudima dobre volje, zbog takvih imamo forum i zboh takvih on i jest no.1 na ovom polju u nas

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Inovator, dobro si to rekao, svaka čast. Po tom pitanju i broju kazni, dajte rospayi da sredi taj forum, da ga organizira i da unese život!

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Osnovna je zabluda mnogih što misle da na forumu treba biti nekakvo samoupravljanje i da ovdje treba vladati glas naroda. Te socijalističke štoseve zaboravite.
    Na forumu postoji upravljanje i postoje pravila koja su propisana. Pravo i dužnost je vodstva foruma da ta prava provodi u život. Kome se to ne dopada nije obavezan zadražavati se ovdje, ali onaj tko se ovdje zadržava dužan je poštivati pravila bez obzira dopadaju mu se ili ne. Meni osobno se isto neke stvari ne dopadaju, ali dok se pravila ne promijene poštivat ću ta pravila. Isto očekujem i od drugih.
    Izgovore o tome kako je netko novi ne želim uopće komentirati jer nisu ništa drugo nego opravdanje za lijenost. Svatko je prilikom registracije dobio mogućnost pričitati pravila, ako nije njegov problem.

Za sada svatko ima pravo predlagati nove moderatore, ali nigdje ne piše da svaki prijedlog treba biti prihvaćen. Ako se to pravo bude zloupotrebljavalo uvijek postoji mogućnost da se promijeni.
    Ankete koje se postavljaju u tim temama nisu obavezujuće za nikoga, jer u takvim stvarima glasovi pojedinim članova nemaju istu težinu. Tako je npr. moj glas jači od recimo Zerobrava, dok je njegov jači od npr. rospaye, a Gogov je jači od svih nas. To je hijerarhija i tu se nikakvom vikom ništa ne mijenja.
    Isto tako, kako sam već napisao, da bi se mijenjao mod nekog foruma mora postojati opravdan razlog za to. Aktivnost nekog člana nije razlog za promjenu moderatora.
    Razlog može biti, neuredno vođenje foruma, kršenje pravila foruma i sl. Rad moderatora ne ocjenjuje se po broju tema koje on otvori nego po tome koliko se u tom dijelu foruma može snaći i onaj tko je tamo stalno i onaj tko povremeno zaluta.
    Ni u jednom od prijedloga posljednjih dana nije dokazano da postoji uopće potreba za promjenom moderatora.
    Ovim zaključujem ovu raspravu, jer trenutno nema potrebe za novim moderatorima. Oni koji pod svaku cijenu žele biti moderatori slobodno mogu pokušati sreću na nekog drugom forumu ili mogu napraviti i vlastiti. Ovdje se pravila zbog nekolicine nadobudnih neće mijenjati.
    I za kraj, pravila postoje da bi ih se pridržavalo, prekršioci će biti kažnjeni bez iznimke.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 03-10-2006, 12:55
  2. Prijedlog za moderatora - Web Development - Zeus
    By Bronth in forum Moderatori
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 04-04-2006, 23:51