kaj se i to može? ak da , onda se slažem, makar nekad moram zavirit u "M.Filipović-Riječnik stranih riječi"![]()
možda i da promijeni nick, jer mi ovaj zvuči ko da ga vrijeđam kad ga izgovorim
.
podržavam
suzdržan
nepodržavam
Ja predlažem rospayau za moderatora Ručna računala # PDA (ako on to želi),zato sto dosssta zna o tome,i dosta se trudi oko toga,i dosta toga pomaže drugim članovima foruma pa zato ga predlažem za moderatora!![]()
Što vi ostali mislite o tome i da li ga podržavate, ima anketa pa glasujte...
Ja podržavam.
Zadnji uredio RedkinG : 02-10-2006 u 23:35
- Red-Gsm.net -
kaj se i to može? ak da , onda se slažem, makar nekad moram zavirit u "M.Filipović-Riječnik stranih riječi"![]()
možda i da promijeni nick, jer mi ovaj zvuči ko da ga vrijeđam kad ga izgovorim
.
u dotičnom forumu postoje več dva moderatora,uzevši u obzir veličinu istog i ovo je previše,neosporivo je da rospaya pomaže i daje velik doprinos u tom forumu no situacija je takva da je treči moderator stvarno nepotreban.
Zadnji uredio sodom : 02-10-2006 u 23:41 Razlog: tipferer-vidi ispod :)
ali moderator dmi nije aktivan od 30-08-2006 11:14 , tako da bi mogao njega zamjenit?Izvorno postao sodom
- Red-Gsm.net -
ukoliko se zbilja ukaže potreba, te ako će biti nekakva revizija, svakako ćemo ga uzeti u obzir. Zasad je situacija kakvom ju je kolega sodom opisaoIzvorno postao mulder
Pocascen sam (ali fakat) zbog ovoga i vjerojatno imam dovoljno znanja, no moderator se postaje ukoliko postoji za to potreba i ako sadasnji svoj posao ne rade dobro.
Tom podforumu bi trebao nekakav boost i osvjezenje, tako da mi je zapravo svejedno dal cu biti "odabran" ili ne. Ako budem, napraviti cu neka poboljsanja, koliko god mi je u ovlasti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Podržavam izbor vidi se da zna oko toga čak ima i svoju stranicu pdavijesti
sto da ne, biti moderator i nije fakat lako
zar nije bolje imati moderatora koji posta i pomaze ljudima na forumu nego nekog ko nije bio 1 mjesec ovdje.
naravno,no u trenutku kad če bit neka revizija kako je spomenuo kolega Inovator () ,rospaya je sigurno prvi na listi za ovo poziciju bio i prije ove teme i prijedloga, no dotada ...zatvaram
![]()
Samo bi dodao da možda rospaya i nije za moderatora s obzirom na često iskazivanje neslaganja s politikom vođenja foruma, a koju bi i sam trebao provoditi kada bi se priključio moderatorskom timu. Stoga mi se želja za mod mjestom čini malo licemjernom, osim ako je rospaya i sam došao do nekih novih spoznaja i promjenio mišljenje...
Kada se stvori potreba za modom dotičnog podforuma, svakako ćemo se porazgovarati, a dotle neka rospaya razmisli da li želi uistinu prijeći na 'mračnu stranu'.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks