Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @rospaya:
    Pa nije baš jer postoje razne sponzorirane ili besplatne gradske mreže koje se razlikuju od drugih po tome što nisu šifrirane! To bi bilo kao da netko na vrata kuće slučajno objesi natpis "Besplatno prenoćište" ili nešto slično. Kad bi ljudi pročitali uputstva koja su dobili znali bi kako se zaštititi ili barem da nekakva mogučnost upada postoji, pa bi se raspitali o zaštiti, ali ta uputstva obično završe u smeču!

@clocker:
    Direktno sumnjam, ali postoji mogučnost iskorištavanja propusta u nekom programu ili ako imaju write premission bi mogli ubaciti neki program za back door tako da zamjene neki instalacijski file u shareanom direktoriju.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Operater
    T-MOBILE
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam bio prisiljen ostaviti siemens se555 router bez ikakva zastite jer mi doma znaju iskljuciti pa kad palim ima problema sa spajanjem wifi konekcije,medutim dosta sam siguran da mi se nitko nepaja jer zivim u kuci dosta na distanci,mozda jedino snekom dobrom yagi antenom bi me netko zakacio,ali tu je adsl brojac prometa pa cu reagirati sa wpa zastitom ako primjetim.

sto mi nebi mogao netko kad se spoji u moju wlan mrezu znajuci moju ip local adresu sa telnetom da snimi hdd nego samo sa metodom ubacivanja trojana

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da bi za telnet morao imati otvoren port u firewall-u i aktivan server na kompu.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Slide: ne želim ni komentirati tvoje ponašanje. Ti samo prikrivaš činjenicu da KRADEŠ od drugih ljudi. Baš bih volio vidjeti tvoju reakciju na tako nešto,bi li iz toga izvukao pouku da "život nije fer" ili bi j**** mater dotičnomu?

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MrBlc Pregledaj post
    @rospaya:
    Pa nije baš jer postoje razne sponzorirane ili besplatne gradske mreže koje se razlikuju od drugih po tome što nisu šifrirane! To bi bilo kao da netko na vrata kuće slučajno objesi natpis "Besplatno prenoćište" ili nešto slično. Kad bi ljudi pročitali uputstva koja su dobili znali bi kako se zaštititi ili barem da nekakva mogučnost upada postoji, pa bi se raspitali o zaštiti, ali ta uputstva obično završe u smeču!
    Zato i postoji SSID i ako pise "T-Mobile_hot_spot" ili "spojiseovdjezabesplataninternet" znaci da se tu trebas spajati... Ne znam zasto se zapravo raspravljamo ovdje jer znamo da je "ConnectionPoint" jadan nezasticeni korisnik koji niti nema pojma da se treba zastititi, no dal ga zato treba iskoristavati i omalovazavati?

Usput bi popljuvao krompirka i njegovu predivnu logiku:
    koristiš ponekad linux, a linux distribucijama je u prirodi da se automatski spajaju na prvi wlan koji otkriju da nema enkripciju... i ti kako si novi još to ne znaš ni ne možeš spriječiti...
    Ako ti policija ili zrtva dodu kucati na vrata ti ces se praviti da si idiot i izvlaciti se na foru da se neke linux distre spajaju na prvi nezasticeni AP koji nade? Ako vec nalazis isprike prije nego ti se takva situacija dogodila cini se da si shvatio da je to lose a mozda i ilegalno no nekako to ne zelis priznati...

Btw, imam otvorenu wlan mrezu oko kuce i jedina ogranicenja su neki portovi i bandwidth, no sasvim je dovoljno za prolaznika koji bi samo provjerio mail ili najnovije vijesti.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad cu ti reci nes ovak inace...
    mene bi pljuvao, no ja ne govorim o nekom obicnom malom korisniku i da mu kradem net...

imam ja hvala bogu jedan od extra dobrih flat paketa sa super brzinom i ne treba meni tudji internet...
    Backtrack koristim da upadnem u wlan mrežu carneta oko ETFOSa

ja sam po prirodi snalažljiv... čovjek je pitao šta ako, i ja sam mu rekao način na koji bi ja muljao da sam na njegovom mjestu... nemaš me šta pljuvat mene za moje mišljenje...

i da... sve linux distre se spajaju na prvi wlan koji osjte... a one se na taj i taj ap spajaju dok loadaju drivere wlan kartice pri bootu ( jos dok nisi logiran )

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao balkanac Pregledaj post
    @Slide: ne želim ni komentirati tvoje ponašanje. Ti samo prikrivaš činjenicu da KRADEŠ od drugih ljudi. Baš bih volio vidjeti tvoju reakciju na tako nešto,bi li iz toga izvukao pouku da "život nije fer" ili bi j**** mater dotičnomu?
    Kako prikrivam? Pa otvoreno kazem da kradem!
    I naravno da se tako nesto dogodi meni da bi j**** mater i sve svece doticnome/doticnoj. Normalna ljudska reakcija
    Integritet je dobra stvar.. al od love se živi

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Operater
    T-MOBILE
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znaci stim upadom se nista nemoze napraviti,pa cak ni adsl promet povecati jer se nemoze koristiti p2p dok se ne podesi
    port forwarding na routeru,a to se moze samo ako se zna lozinka od routera ,naravno ako ju je korisnik upotrijebio

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Qtek S200
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P2P ce raditi ali ne punim kapacitetom tak da ne kuzim kome bi se isplatilo visiti na nekoj lokaciji dok mu se nesto ne skine..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako je. Brže je sa rapidshareom i onda kad završiš sa 100 MB-a, pokucati korisniku routera i zamoliti ga da resetira router
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Kako prikrivam? Pa otvoreno kazem da kradem!
    I naravno da se tako nesto dogodi meni da bi j**** mater i sve svece doticnome/doticnoj. Normalna ljudska reakcija
    Integritet je dobra stvar.. al od love se živi
    Ma dobro,krivo sam se izrazio. Ali opet nije fer,izrabljivati ljude na taj način. To je kao kad tebi majstor u autoservisu zaračuna 4000 kuna za promjenu neke sitnice,samo zato što se ti ne kužiš. Ali u redu,ako tebe savjest ne dira,uživaj

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Active sync preko bluetooth-a
    By Henk13 in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 21-07-2006, 23:44
  2. igre nanokiu 6230 preko bluetootha
    By sheep1501 in forum Nokia
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 02-01-2006, 23:55
  3. Koje igre igrate preko interneta?