Poslovao sa Sms freakom, koji je bio i vise nego korektan!Poslao mu mobitel postom, novac mi je odmah uplacen na racun, svaka cast, ocijena 5
![]()
takoder sve 5 sa THE NO![]()
iPhone 5s 16 GB
Poslovao sa Sms freakom, koji je bio i vise nego korektan!Poslao mu mobitel postom, novac mi je odmah uplacen na racun, svaka cast, ocijena 5
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
poslovao s vatrogascem po drugi put i sve je odlicno opet.
poslovao sa khidegom 10/5 stvarno posten covjek![]()
![]()
![]()
![]()
evo danas mi stigo mob
preporucam ga svima
![]()
Poslovao sam s korisnikom REDKING
(nokia 7610)
Sve je proslo u najboljem redu, PREPORUCAM![]()
Zadnji uredio Remedy : 17-01-2007 u 18:07
Poslovao sa clanom Sator!
-predmet usb kabel za Motorolu+programi
-s moje strane sve 5 dogovorili se,covjek uplatio novce i ja poslao!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=13196
Trgovala sa Gogsom,sve prošlo odlično,svaka preporuka![]()
![]()
Takoder Reno666 preporuka, sve proslo odlicno, bez odugovlacenja! na licu mjesta, on meni karticu, ja njemu pare!![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Trgovao sa Krumpirkom. Sve proslo extra dobro. Covjek mi poslao mob postom, pa da mu uplatim lovu kad se uvjerim da je u redu. Mislim da i ne trebam govoriti za Krumpirka da je ok, al eto - sve pohvale![]()
Poslovao s khideg-om... Ja smatram da je sve proslo korektno i ok, nadam se da on ima isto misljenje... Pozdrav
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Trgovao sa Osvetnikom88, kabel stigao i sve ok!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
poslovao s članom Robi555 sve super, na brzinu riješili, preporučam![]()
![]()
Poslovao sa RO@M-om sve prošlo odlično , preporučam za kupnju!!!
Svaka čast RO@M
Također sve 5 dosada jedino čekam pare da dođu,BTW mobitel mu je došao za 1 dan.
EDIT:Evo sve pet pare došle drugi dan!
Savakako preporučam trgovinu sa članom izunic!
Zadnji uredio Ro@m : 19-01-2007 u 14:50
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Evo jos jedno trgovanje proslo za 100000000... Prodavac - ivstojic Kupac: ja
Kupio e900 za 1300kn (nakon pola dana moljakanja da mi posalje u Osijek, iako nije bio za to, popustio je...), super zadovoljan mobom... isli da je dostava preko busa... Vozac mi dao paket (mob) i nije htio uzeti pare... ZAKON... Mob je odlican, super radi... Sve za 5...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Poslovao s članom zweitakt po drugi put isto kao i prošil prošlo sve super, PREPORUČAM![]()
Trgovao sa clanom Tommek, zamjena mobitela, sto se mene tice proslo je korektno, malo sam ja kasnio![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Radi se o mom poslovanju s članom BmwMPower i o prodaji Nokie 6280 na rate. Prije mjesec dana dogovorili smo da mu prodam na 2 rate, prva rata odmah i druga za mjesec dana. Čovjeka nisam znao pa je bilo razumljivo da budem sumnjičav pa je priložio kopiju osobne, vozačke i obrtnice kao osiguranje.
Danas je deal završen, sve je prošlo u najboljem redu, sve pohvale i preporuke za trgovinu s dotičnim članom jer je čovjek stvarno pošten.
Hvala na pohvali i na ukazanome povjerenju. Nadam se da ćemo još uspješno surađivati. Veliki pozdrav![]()
Prodala mob forumašu Vladobradu,našli smo se,sve je dobro prošlo.Preporučujem ga sa ocjenom 10
On je meni dao novce, i sve ok!![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ja sam trgovala s Chellexom...coek je expeditivan nema sta![]()
sa Icom sve 6...
uvijek sam govorio da su ovi TVZovci malo spaljeni![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks