neman šta za dodat...ne dilan mobitele kupia sam sebi i priji...Izvorno postao andrija
Ne, ne, ne, sad kad sam sve ovo pročitao što obojica imate za reći, smatram da je cvrlj50 nedužan, a vkosalec je znao da kupuje neispravan mob. Nije dobra isprika da je u zadnjih 15-ak dana zaboravio da je mob pokvaren. Normalno je da je cvrlj50 koji možda ne dila toliko sa mobovima, mislio da se čovjek sjeća da je riječ o pokvarenom mobu (pa ko se ne bi sjećao!!!?).
neman šta za dodat...ne dilan mobitele kupia sam sebi i priji...Izvorno postao andrija
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
vidio bih tebe da li bi zapamtio...ne kazem ja da nisam kriv nego samo htio vidjeti vase misljenje da li bi vi vratili novce ili ne jer ja bi.Izvorno postao andrija
@cvrlj50 - aj mi posalji popis, nisam ga dobio jos, pozdrav
Preko Ledenog sam zamjenio mob sa Mariom i sve 5/5
Ja sam mob poslao mob preko city cara,a on meni preko busa došao je prije 3 sata i mob je strava 3g ,2 baterije itd stvarno preporuka Mario jedna runda od mene![]()
Izvorno postao andrija
svaka priča ima dvije strane i mi sad možemo nagađat što hoćemo dva su riješenja ,jedan laže a ko too nećemo saznat.
Ako je znao za kvar mislim da on nebi kupio takav mob ,to je moj stav ...............ali novčić ima dvije strane i prije optužbi bolje je šutit.
trgovao sam Kitsat-om i sve 5!![]()
A kolko sam čuo da je danas rijetkost da če netko prvi poslati mobitel nekome kao Aaron,i to potpuno nepoznatoj osobi,pa zato svaka čast Aaron.Izvorno postao Aaron
Ako če ti išta trebati iz Njemačke,kakav mob ili slično,samo reci,nešto čemo srediti 100%.
I feel the need -the need for speed!!!!!
s baretom_st sve proslo ok, ja posalo pokvareni e1000, on poslao grafu nakon kaj se pogledao mob i odlucio da li mu se isplati popravljati.
Zadnji uredio SrKi : 27-09-2006 u 13:00
Potvrdjujem..mob je u odlicnom stanju osim par ogrebotinica...i sto nije radilo svjetlo, al je popravljeno..sad mi je rekao na ICQ da je sve uredno s grafon![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Poslovao s članom iwek sve prošlo po dogovoru i preporučam![]()
- Red-Gsm.net -
Tržio sa zweitaktom i sve supač![]()
vec smo se uhodali,i kod mene sve za 10Izvorno postao andrija
![]()
poslovao s vatrogascem1. tj moj frend se nasao s njim. mpx ko nov sa svom opremom za super cijenu. preporucam trgovinu s doticnim![]()
VK 1010-IO
Poslovao sa Andrija 5/5uvjek sa njim .
ocito sam prenaivan, daj se javi da to rijesimo, zar ti moram svaki dan slat PM da te podsjetim...Izvorno postao cvrlj50
@ostali - stavljam opet ovdje da ne ispadne da je sve proslo i da smo se dogovorili jer opet nije odrzao svoj dio dogovora
Poslovao sa BM0021 (po drugi put već, čini mi se) - sve na mjestu i sve 5.![]()
Potpisujem, također sve u najboljem redu!
thank you so much.....Izvorno postao mulder
![]()
![]()
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
poslovao sa osvetnik-om , uplatio mu lovu na rachun, on kakti "meni" poslao mobitel, mobitela nije bilo tjedan dana , nakon nekog vremena mi javi da je mob poslao krivom chovjeku te da che mi ga on nazad poslat, no nishta od toga kolko vidim, proshlo vech 2 tjedna ,
osvetnik se ne javlja-![]()
osvetnik je malo veci debil, to sam skuzio i na pcekspertu.Izvorno postao Syzygy
odi na njegov profil malo prokopaj i imaćeš dosta informacija - u auto i za dugu resu...ja bi ga našo za sat ipo - pa ga pitaj kom je poslao mob i gdje (a ako ti je dao podatke neznam šta čekaš). Ovaj oglasnik služi upravo da bi se izbjegli preprodavači i mutni poslovi te da bi poštena raja mogla mrvu češće mijenjat mobove za malo manje love...onom ko to zlorabi treba stavit soli na rep...Izvorno postao Syzygy
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
potpisujemIzvorno postao iwek
![]()
sta je lik iz Duge Rese?Koliko sam skuzio u profilu mu pise ivanic grad.Izvorno postao iwek
Evo samo da napomenem,posto nisam stigao prije,poslovao s mulderom,preko poste i telefona,bilo nekih sitnih problema,ali nista njegova krivnja,covijek se jos uljudno ispricavao i nudio pomoc sa svih strana,sve ok,preporucam
![]()
Isto poslovao sa zweitaktom i sve OK.
Bookmarks