lijepo izgleda...
LG KE850 Prada je odgovor na iPhone i dolazi na tržište u veljači.
uređaj je bez tipkovnice a koja se po potrebi pojavljuje na ekranu, tako da se svim mogućnostima uređaja upravlja pripadajućim ekranom osjetljivim na dodir.
Dimenzije uređaja glase 98,8 x 54 x 12 milimetara, sadrži 2-megapikselnu kameru s optičkom lećom Schneider-Kreuznach, audio/video player te mogućnost čitanja tekstualnih i inih (ppt, doc, xls, pdf, txt) dokumenata.
Ovaj će se modni mobitel prodavat po početnoj cijeni od oko 600 eura, u veljači će se pojaviti u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Italiji, na Dalekom istoku u ožujku, a u Južnoj Koreji u drugom kvartalu ove godine. (t-com)
LG KE850 Prada
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
lijepo izgleda...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
sad čekamo da dođe mobyfanica i naravno objavi da joj je to idući mob..lol...
ja ne vidim po čemu bi ovaj mob bio privlačan samo ženskom dijelu foruma...
.
nisam na to ciljao,nego kad kod izađe neki kul mob,ona kaže da bu to ziher kupila...heheh...
a tako...tko zna, možda ga stvarno kupi!![]()
inače, što se moba tiče, jedino je čudno to što se još ne zna rezolucija ekrana i nigdje nisam našla napisamo koliko ima memorije i dolazi li s karticom...
.
Mobitel je zbilja lijep...također, koliko sam skužio da se radi o mobitelu sa touch screenom, prvim u LG-jevoj ponudi koliko mi se čini i onda još Prada...
Bom Chicka WahWah
ja bi to da mi paše uz jaknu...![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Na tome je zanimljivo poruku napisati...
http://www.slashphone.com/118/6282.html
mob super zgleda ali se vjerojatno nikad nebi naviknula na njega...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
baš odlično izgleda, kad to dolazi?
...manje je više...
Bas su inovativni u LG-u kad kopiraju Appleov iPhone... Mislim mogli su nesta originalnije smislit...
Totalni promasaj.. nikad nebi kupio jeftinu kopiju !!!![]()
![]()
onda su danas svi mobovi jeftine kopije jer svaki lici na nekog prethodnika
npr. e900 i kg800
mislim da je taj mob bio najavljen prije neg sto je iphone izašao
nekako mi ti ekrani nisu nešto.Kaj kada bi ga imal u džepu pa ono stavim si ključeve,pa kovanice,mislim kolko god pazim,uvijek mi kovanica ima po džepovima.A nedaj Bože da mi padne.Al sve u svemu,jako ljepi mobitel,al kažem skeptičan sam kaj se tiče tih ekrana.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Pa dobro ok,al mora biti neka zaštita za te ekrane,sigurno budu nekaj zmislili.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
pa postoji zaštita(plastika koja ide preko displeja)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jos ta platika nije skupa i mislim da ce se isporucivat s njima
Svidja mi se mob,ali dajem iPhone-u prednost
Bookmarks