copy/paste sa drugogo foruma:
Ovo su NESLUZBENE i NEPROVJERENE informacije!!! (da me neki kasnije nebi prozivoli)
Uglavnom od veljace:
1.Svaki ce korisnik dobiti mogucnost snimanja programa do 60 GB na T-Comov server potpuno besplatno a svaki dodatni paket od 60GB ce se placat.
2.Formiraju se i dadatni paketi za programe: premium, film i erotski
3. Postojat ce paket videoteka koji za odredjeni iznos (kojeg platis na pocetku mjeseca) moci povoljnije posudjivat filmove
4.Maxtv na dva televizora (uz dodatnu naknadu)
5.potpisivanje ugovora sa Sony Picturesom i Buena Vistom
Jos jedanput naglasavam da ovi podaci nisu sigurni i da su nesluzbeni i neprovjereni.
Vrijeme ce pokazat sta je od toga istina!
Ako ovo bude istina ovaj maxtv ce biti odlicna stvar!
**Preneseno sa Satelitskog foruma od usera @vale24
maraschino - PTICICA
weee![]()
posebno me vesele dodatni paketi (programi)![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
samo da bude kvalitetna ponuda dodatnih programa jer iskreno receno u sadasnjoj ponudi ima dosta nepotrebnih i dosadnih programa.
dobio sam danas obavijest postom o prihvacenom zahtjevu, te neke pinove i accaunt number.
to znaci da ce valjda uskoro doci.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i ja jučer dobila obavijest. pretpostavljam da će doći do kraja tjedna. sutra mi skidaju antene sa zgrade.... bye bye tv
sva sreća nisam doma.![]()
to sam i ja dobio pa cekao jos mjesec dana.
eh.. to je trebala naglasit in first place
tako je.. skidanje antene nema veze s maxtv-om. rade mi novu fasadu pa smo je morali skinuti, a antena koju imam ionako mi je preloša. zbog okolnih novoizgrađenih nebodera prijem mi je postao jako loš. zato smo se i odlučili za max
ne znam kako si ti uopće povezao skidanje antene s maxom?!?!!
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Max tv imam već dva mjeseca i relativno sam zadovoljan izborom programa i ima HBO i još dosta programa koji se mogu gledatisamo slika češče zastane i nema dolby digital zvuk , videoteka je koma , meni , mislim ne meni kao ja nego meni MAX-TV-a je katastrofa spor ostalo OK. ali meni MAX_TV-a ...
![]()
Oglas:mlad,lijep,pametni,dobro situirani dečko,najboljih godina,imam vikendicu i kuću na moru,posjedujem vlastiti auto.Ne tražim ništa samo se hvalim.
evo stigao maxtv i meni. ha...
zadovoljan, tu i tamo se desi da nestane signala hm neznam zasto.
inace sve ok ali boze dragi kako je izbornik spor...
pitao sam covijeka u vezi ponestajanja ovih receivera, razlog tomu je navodno sto motorola kupuje kreatel koji je inace proizvodjac tih receivera pa je doslo do malih problema...
p.s. dobio sam i radijator uz maxtv.. besplatno! grije ko lud, sad mi nebu bilo zima nikad. a kako ce bit po ljeti, nezelim razmisljat, posto se nemoze iskljucit.
naravno radi se o receiveru i njegovom pasivnom hladnjaku.
Zadnji uredio flOoKi : 31-01-2007 u 01:43
meni još ništa![]()
koma.... doma starci pizde jer telku gledaju na sobnu antenu.
imam problem. nemam zvuka.
sve je bilo ok, nisam nista mjenjao postavke i odjednom nema vise zvuka.
zna li netko sto o tome
EDIT: iskljucio ga iz struje i ponovo ukljucio i sad radi.
Zadnji uredio flOoKi : 30-01-2007 u 20:04
i meni nakon reseta sve radi.reciever iskljucis na daljinskom.
hehe, meni jos nista, a valjda ce doci prije nego se ozenim, a i to ce skoro![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks