Potpisujem se, podizanje brzine je standard Europskih drzava te tvrtka kao T-Com ima svoja zastupnistav diljem cijele EU.
Brzine kao:
2Mbit
3Mbit
6Mbit
Ove navedene brzine T-Com podržava u svojim zastupništvima te nebih se čudio da bi ove brzine i kod nas došle.
Da ne govorim da konkurencija može dosta više ponudit nego T-Com jer T-Com uvijek ostaje na jednoj razini ponude.
maraschino - PTICICA
oće li se sada moći više mb trošit mjesečno
Ako se poveča samo brzina, ne, ako dođu jeftiniji paketi, da..
Ah...meni bi i dobrodošlo povećanje brzine i sniženje paketa, jer imam flat![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Meni je rekao frend koji radi u t-comu (U službi za korisnike), da će flat biti 99kn , al da ni on još nezna dal je to sigurno, da je on tako čuo
Zašto svi misle da uprava t-coma obavještava montere,čistačice,portire i ostalo pomoćno osoblje o svojim strateškim planovima?![]()
sve su samo nagadjanja i dok se nesto ne dogodi sa cijenama mozemo samo cekati.pretpostavke ne vrijede nista.![]()
Snizenje cijena znat cemo 2 ili 3 dana ranije kao i prosli put kad netko objavi njihove interne dokumente a do tad mozemo samo nagadjati i po forumima citati "provjerene" izvore..
Eto, danas 15.1., pa opet ništa od svega... ja još nikakvu reklamu nisam vidio... Ništa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
blah... nekako njušim da će povečati brzinu, a cijene paketa ostat će iste.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Hoce li biti sta od toga pojeftinjenja ili tako cega... Najavljivao se toliko taj danasnji datum, a nista od njega...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ma i mislio sam da ce biti tako nesto...
LOL !!! Ovo je ocito jedna od naj smijesnijih patki koji sam cuo...
Jos jednom Deep Shit iz T-Zombie-Zone.:.:.:.
Bas su seljaci...
Cuo sam dvije razlicite price o vrsti pojeftinjenja na datum 15.01....
1. flat ce biti 139kn i veca brzina
2. falt 99kn i ista brzina
A na kraju ni jedno od toga... Fora...
a sto ste tako nestrpljivi u veze novih cijena. ako vam je toliko stalno da imate flat, odrecite se cigareta ili necega na sto bacate novce pa ce te imat flat![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
skratit ćemo nervozu svima živčanima, a i spasiti gubitak vremena onima koji izgleda uživaju u prognozama i ovu temu zatvoriti, jer su se strasti uzburkale.
kad se pojave te nove cijene, imat ćemo za to novu, prikladniju temu, jer je ova ipak ostala samo promašena prognoza odnosno nada.
Bookmarks