Super mi je to snizenje cijena, do sredine desetog bi trebao i xnet uciniti isto![]()
Slazem se da to moze dugo trajati ali po informacijama iz Optiminog ureda u Osijeku ovdje su vec usli u centrale i testiraju lokalnu petlju. Kako je u drugim gradovima ne znam.Izvorno postao jay
I te kako sam svjestan da ce t-com uciniti sve da to odugovlaci, cak i zombix pise da su izjavili da ne mogu vise od 4 pretplatnika dnevno prebaciti po jednoj centrali :-(
Super mi je to snizenje cijena, do sredine desetog bi trebao i xnet uciniti isto![]()
Vako ja sam prošli tjedan dobio adsl,znači 1GB prometa,sad ja sam u novinama vidio reklamu da novi korisnice dobivaju dva mjesca neograničeno surfanje,dali to vrijed iza mene i komu da se obratim glede toga?
valjda vrijedi 0800 9000
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
To ti je najbolje nazvati i tamo ćeš dobiti najtočniji odgovorIzvorno postao Ro@m
![]()
thx,to je riješeno.![]()
Mozes napisati ono sto su ti rekli da i drugi znaju?Izvorno postao Ro@m
![]()
Evo što mi je bilo sada:
mislim da sam 02.09 promijenio paket na 2gb, što je sada 5gb, i naravno pisalo je da ću dobiti jedan misec flata. NISAM jer su ti debili vjerojatno zaboravili maknuti tu obavjest na vrime. Nazvao sam službu, javio se neki lik i kaže da je ta akcija istekla 29.08 što nije tako pisalo kad sam mijenja paket. To su oni vjerojatno namjerno onda, da malo love sebi uvate od nekih naivaca koji mijenjaju paket da bi imali 5GB, da ja nisam dozna da je to isteklo, tako da sam ih zva račun bi moga brojati u deset tisučnikama kuna![]()
Stvarno nije pošteno ni ljudski od njih, to bi sve trebalo tužiti.
Sva sreča da sam na vrijeme to skužio, danas sam već skinuo 800MB.
Budale glupe, volio bi da sada onaj majmun koji mi se javio vidi ovo.
da narucio sam maxtv.... a u tom grmu lezi zec....
ali brzine downloada mi je ostala ista..
znaci prakticki ja koristim vecu brzinu za istu cijenu.. zasad.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nema ti to veze. Ja sam narucio (kod starog) maxtv i jos nije instaliran, ali mi je downstream line rate povecan na 5024 Kbps i upstream line rate na 704 Kbps, no nista, ponavljam, apsolutno mi to nista nije utjecalo na samu brzinu downloada i upload-a.
Dok mi je kod mene - zanimljivo, download jednostavno skocio na 500 KB/s, a da nisam narucio ni maxtv niti sam mijenjao pakete brzina. Na zalost to je trajalo svega 15ak dana i onda se sve vratilo na staro. Neznam sto se desavalo - dali je u pitanju neka test faza adsl 2 ili samo neka greska, stvarno neznam, ali je bilo lijepo dok je trajalo...
maraschino - PTICICA
Nes sam cuo da bi 15.1. moglo doci do pada cjena kod t-coma, aj nadem se da je to istina. Sada jednio preostaje cekati
pa imaš telefon pa nazovi!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
He ekipa,još 3 dana pa ćemo vidjeti da li će nešto se konačno desiti,s obzirom da je datum promjena prebačen sa 01.01. na 15.01, barem općenito na forumima...a T-Com šuti k'o zaliven.Pronašao sam već toliko "provjerenih" informacija da skoro u ništa više ne vjerujem, nego sam samo sve više svime time razočaran, a opet onih malih 10% u meni se nada da će se nešto desiti...
Iskreno, ja ne bi da se dižu brzine jer ću samo prije iskoristiti svoj promet(a i ovako ga prebrzo iskoristim).Radije bi da se snize cijene pakete, iako ako se gleda logika T-Com mijenja brzina,pa pakete...po tome bi bilo da su brzine na redu, ali mislim da je pretjerano očekivati promjenu i brzina i paketa.
A opet, VM Mreže su izgorjele, svi drugi su operateri i provajderi su slabo dostupni, tako da u biti ne vidim razloga opet da išta mijenaju, jer krajnji korisnici su na kraju krajeva osuđeni na njih...
poklonjenom konju se ne gleda u zube, ako ista promjene, trebamo bit zadovoljni kad nam vec sve dajuna kapaljku
Eh. Ja nekako mislim da će se dogoditi sljedeće, da će se 1Mbit korisnici prebaciti na 2Mbit-a, a sa 2 na 3 i da je to manje više to...I to će biti po istim cijenama kakve su za sad odgovarajuće pakete. Možda se desi nešto pa Iskon ponudi 1Mbit za ovu "povoljnu" cijenu, ali to je to...
A još uvijek i ostaje činjenica da je moguće da će cijena flata biti 209 kuna...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
u biti jedino sto se zna za sigurno je ono sto je i rekla direktorica marketinga, tj da uskoro spremaju veliku akciju, ali sto je konkretno to i kad ce to tocno biti su za sad nagađanja i nista vise...
maraschino - PTICICA
rekla je da se akcija odnosi na povečanje brzina
Bookmarks