Čekaj, ja sam jućer poslao zahtjev za 2GB paket...
Što mi se onda mjenja, oće li biti 5GB?
Evo upravo sam naišao kod T-Zombixa na informacije o novim cijenama paketa prometa MAXadsla koji bi trebale početi sutrašnjim danom, a obračunavaju se od početka ovog mjeseca i odnose se isključivo na one koji ostvaruju promet preko T-Coma...
Novost je da se slijedeći dodatni paket prometa koji je dosad bio 512MB, a sad je 1GB naplaćuje odmah po njegovom startu, a ne tek nakon što pređete polovicu. Pogledajte ovdje za detalje.
Također tu je i nova akcija dva mjeseca flat ratea za nove korisnike, pogledajte ovdje za detalje.
Ovo je za sada "navodno", a sutra ćemo vidjeti jeli istina, ali u svakom slučaju zanimljivo![]()
Čekaj, ja sam jućer poslao zahtjev za 2GB paket...
Što mi se onda mjenja, oće li biti 5GB?
jay imaš pivu...
nego ja sad imam 5GB a ne 2?
ako je tako to mi je dovoljno![]()
Seriously?
ako je ovo istina onda je ovo super. flat za 280kn na mjesec.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Compov
Meni se ćini da je tako... I meni je to i više nego dovoljno...
Napokon t-com nešto novo napravio... I sviđa mi se...
ne novo, nego ljudskije iliti manje životinjskiIzvorno postao a.k.
![]()
Seriously?
Neznam jel mi se ćini ili je to sve zasad jedno veliko "navodno"![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zovem t-com...
Seriously?
oni ništa neznaju... pitam hoće li biti promjena vele da ne...
Seriously?
Predobro da bi bilo istinito![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Izvorno postao Compov
Ajmeee, nije valjda... Ma nešto će biti, možda oni ne smiju davati te informacije... A možda još nisu informirani![]()
a jesi optimističan...Izvorno postao a.k.
![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
Pa uvik treba biti optimistićan![]()
A vidit ćemo za koji dan..
Do sad su se informacije od T-zombixa pokazale točnima.
Zadnji uredio Sljaka : 07-09-2006 u 17:01
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa onda bi trebale i ove biti... Ma oće, samo valjda ovi na službi nisu smjeli davati informacije...Izvorno postao Sljaka
Zadnji uredio Sljaka : 07-09-2006 u 17:03
I ako je ovo istina sa cijenama, opoet ce ljudi biti nezadovoljni... Prvo su htjeli ADSL, pa na kraju flat i sad zele flat ispod 200 kn... Budemo vidjeli sto je slijedece.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa ljudi imaju razloga da budu nezadovoljni o cemu ti govoris? pogledaj cijene u susjednim zemljama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hehe, to je u ljudskoj prirodi, vidiš kako je bilo s mobilnom telefonijom, najprije svi lajali na cijene, onda dođe tele2, cijene otresu za duplo i onda 5% njih prijeđe.Izvorno postao rospaya
![]()
Da su spustili za duplo, opet bi bilo nezadovoljnih, jer, mislim ipak su mogli T-comovci ponudit i koju dobru tetu uz start paket. Ja se ne bi bunio
Bolje išta nego ništa.
Ne skužih linkove na slike pa ih maknuh da ne opterećuju uboge modemaše.
Zadnji uredio bluntafari : 07-09-2006 u 19:45
ma joj ljudi vidjet ćemo... sad se premišljam dal da skidam nešt od 700MB ili da čekam sutra kad bude sigurno![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
Ma čekaj dp sutra, ako nije hitno...
A što bi ti to skidazezam se...
daj neki mi netko sad neš objasni...ja imam onaj običan 512 mb, i kaj bu se meni sad promijenilo?niš,jel sam će mi biti dodatni blok umjesto 512mb 1gig,jel tak?a da uzmem flat,to mi je 200kn mjesečno-da li je tu uračunata pretplata ili ne?![]()
uff ovo ko da sanjambit će super ako se to sniženje cijena dogodi... AKO!!! službeno još ništa nije objavljeno, a ne kontam koja je to spika "od sutra"
jel netko zvao szk i pitao?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
'Vako: tebi će se "dignut" na 1GB i toliko možeš potrošit za onu cijenu koju si i dosada plaćao. A glede flat-a, 199 kuna je flat, a naknada se plaća posebno na telefonskom računu, neovisno o ovome, a iznos ovisi o brzini koju imaš.Izvorno postao smogovac
ja sam zvao i samo što nisu rekli: "mali ne zajebavaj ništa se neće promjeniti buahahahaha"Izvorno postao fly_nan
rekli su da ništa neznaju, tj da se ništa neće promjeniti
Seriously?
Bookmarks