najlakše repair windovsa
svaki put kad pokrenem racunalo na radnoj povrsini mi se pojavi ova poruka .
kako se toga rijesiti ?
najlakše repair windovsa
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jel imaš više OS-a?
koliko sam uspio prosurfati, to je vjerojatno neki dio nekog troyana, skeniraj komp sa antivirusnim i ostalim alatima za ciscenje.
ako ne pomogne, pokusaj ga obrisat u tom folderu. takodjer pogledaj (provjeri) koje ti se sve aplikacije dizu na startup-u, one koje su ti sumnjive i mislis da su nepotrebne, gasi, makni..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Moguće virus. Provjeri postavke antivirusa. Možda samo blokira pristup kad nađe virus, bez da javi.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pa obrisi taj "DLL"
ako si siguran da to nije virus, logiraj se preko safe moda ili kao administrator i onda properties tog filea potrazi owner information i podesi sebe kao ownera... tako ces imati pristup tom fileu i ova poruka se nece ispisivati, no ako je to virus i ako ga prisvojis kao svoga... heh.. moglo bi bit gadno...
posto mi sada izlazi poruka da fali tj dll , mislim da bi ga ja trebo kopirat u mapu system32 , no ja nemam taj dll , jer sam onoga zarazenog obriso . jesam li u pravu
Ne trebaš ništa kopirati ni nadomještati taj dll nego napravi ovo: Odi u registry, te klikni gore na prvu ikonu compa... Zatim odi na find/search kako već i upiši da ti nađe TOČNO ime tog DLL-a... Naći će ti ga na više lokacija po raznim startup menijima... Te sve entrye pobriši koji su zaduženi za startanje tog dll-a i miran si. A AV ti je obrisao sam DLL. Ja sam ovako riješio sličan problem. Enjoy!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks