Još da ima više od jednog modela koji podržava Vodafone live. Kakva je to usluga zbog koju u potpunosti podržava samo jedan model mobitela? Ako nisam u pravu, ispravite me, ali tako tumačim informacije sa VIP-ovog portala.
Ovo je super stvar!!!
Sad kad je došao gprs za vip-me korisnike, probam se ja spojit preko gprs-a na wap.vip.hr i pokaže mi se onaj vodafone live!portal.
Nedugo nakon toga dođe mi poruka: Vodafone live vas nagrađuje sa 100 besplatnih MMS poruka...
Nisam mogao vjerovat, pa sam nazvao službu za korisnike, pa su mi oni to potvrdili. Uglavnom, svi korisnici čiji aparati podržavaju vodafone live! portal dobiju 100 besplatnih MMS poruka ako se spoje na net do 1.7.
Probao sam i radi. Jedino je glupo kaj moraš zvat službu za korisnike da bi provjerio kolko ti ih je još ostalo, umjesto da možeš prek wapa ili neta...
Veliki plus za vodafone i vip!!!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Još da ima više od jednog modela koji podržava Vodafone live. Kakva je to usluga zbog koju u potpunosti podržava samo jedan model mobitela? Ako nisam u pravu, ispravite me, ali tako tumačim informacije sa VIP-ovog portala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Drugačije se nemože aktivirati? Ja bih aktivirao, ali mi mobitel ne podržava.
ovo ej super stvar. steta kaj sam ja htmobile
Podržavaju ga Motorole V525 i V600, a morali bi i oni koji podržavaju html.
Jel podrzava N6600???
Neznam, probaj. Aktiviraj GPRS ako još nisi (pošalji poruku sadržaja gprs na broj 777, i postavi postavke u telefonu- www.vipnet.hr ) i idi na wap.vip.hr ili live.vip.hr
Ako ti se pojave ikone onda mobitel podržava vodafone live.
Podržani telefoni:
Nokia 3650, 3660, 7650, 3200, 6220, 6600, 6230, 7600, 7200
Motorola V525, V500, V600, V200
Sony Ericsson T610, T630, Z600, P800, P900
Panasonic GD87
Samsung E710
...našao na live.vip.hr...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
memoj me klat sva sreca da doma imam jedan vip broj koji skuplja prasinu u kutu
Simens nijedan nije podržan?
Izgleda da ne. Bilo bi možda zanimljivo s kakvim browserom u Javi (npr.webviewver) spojit se na www.vipnet.hr i vidjet rezultate.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
juhu, stari ima pretplatu na vip, pa budem samo ubacio karticu... zakon stvar![]()
da stvarno jel radi za sx?
nisam baš previše istraživao ali vidio sam da nigdje nema siemens-a....
šta v300 ne podržava?Poslao: ihaladin
Podržani telefoni:
Nokia 3650, 3660, 7650, 3200, 6220, 6600, 6230, 7600, 7200
Motorola V525, V500, V600, V200
Sony Ericsson T610, T630, Z600, P800, P900
Panasonic GD87
Samsung E710
...našao na live.vip.hr...
Ne kuzim. Surfam ja nekih 7min diskonektam se, cekam 5, 10, 15, 30, 60min iiiiiii NISTA!! Kaj trebam napraviti za tih 100 MMS-ova?
20 sklekova![]()
Da bude 100% sigurno napravi još 20.
A sada ozbiljno: ako još nisi ništa dobio nazovi službu za korisnike i žali im se (091 77 00)
dokad traje ta akcija
Mislim da do 1.7.
1.8.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U svakom slučaju dobro će mi doći!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Maloprije sam bio i na wap.vip.hr i live.vip.hr ...
Cekam poruku par min, jos nista.
Forumaš godine :)
Bookmarks