Ovisi o raspolozenju!
Recimo 12 mjesec oko 60 Download / 25GB upload ... oko 70-80 GB mjesecnog prometa
100GB... šmrc. zašto sam takva škrta ***** i ne dam 238kn za flat![]()
Ovisi o raspolozenju!
Recimo 12 mjesec oko 60 Download / 25GB upload ... oko 70-80 GB mjesecnog prometa
Do sada ovaj mjesec 47GB. Imam 5GB paket, ali dobivam u školi free megabajte (Net u školi), Ovaj mjesec 42GB![]()
Kak taj net u školi funkcionira??? Šta moram napraviti??? I jel to isto vrijedi i za dial-up korisnike??Izvorno postao Dark
Svaka škola dobije minute za dial-up (mislim da je u mojoj oko 300h) i pakete od 256MB (u mojoj je 300GB) koje onda dijeli učenicima. Sad neznam da li to ima svaka škola, ali u mojoj je ovo bilo još od kad sam se upisao (4 godine), a megabajti su počeli tek u 11. mjesecu
...oko 2-3 GB...i to sve u dva dana koliko budem kod kuće kad dođem na vikend iz vojske...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prošli mjesec 131 Gb prometa.
Ovaj mjesec sam malo više jeo i pio pa sam sad u zaostatku.
Samo:
Ukupni promet: 21.233,90 MB
Dolazni promet: 16.294,96 MB
Odlazni promet: 4.938,94 MB
Blago se vama na DSL a ja na dial-up u 4 mj. sam skinuo 333MB![]()
Da da samo se vi smijte![]()
ali kada ja dobijem dsl nebo ce mi biti granica,namjeravam ga kupiti za nekih mjesec dana
![]()
kako su T-šumovci pametne lopuže to nema nigdi, sa onom akcijom namamili me na flat u ona 2 mjeseca za koje sam skinuo oko 250Gb, sada se sa 5GB već prebacujam na Flat jer mi je MALO, u 12. mjesecu sam potrošio 7GB a štedio sam i skidao na Faksu uglavnom, sada sam na Flatu i već imam 27GB za 1. mjesec, sljedeći ću opet bit na 5GB i tako u krug dok ne pojeftini...
Ja sam u 1. mjesecu skinuo 9Gb
ja sam imao 1 gb pa sam skidao 1.5-2, sad sam uzeo od 5 gb pa cemo vidjeti sljedeci mjesec kolko ce biti
večinu si obavim na poslu tak da doma šparam
skidam od 2 do 4 ali nikad preko 4 gb
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
što znači do 1gb
60GB mjesečno u prosjeku, otkako sam dobio flat![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i ja ću toliko kad dobim flat
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
prošli mjesec 4gb
u prosjeku između 75 gb pa do 130 gb....s time da imam konekciju 1 mb/sek...
komp kuri 24/7
nikad preko 5gb...
ali kada dobijem flat...
Vrtim se oko 7gb.
oko 40 GB![]()
iPhone 5s 16 GB
obično bude onako.. do 10gb..
...oko 5GB jer toliki mi je i paket... osim ovaj mjesec - imat ću oko 10GB...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja skidam od 5 do 10 GB mjesečno, imam paket 5 Gb.
Bookmarks