nasao sam jos jucer...Izvorno postao ravilov
svejedno tnx,
www.svijet-medija.hr
Tu ti sve pise.
nasao sam jos jucer...Izvorno postao ravilov
svejedno tnx,
Evo dižem malo stariju temu, ali eto, namjeravam napokon kupiti M2 memo karticu za svoj K800, 512MB bi kupio...
Pa da pitam par pitanja...
Da li tko od vas koristi SanDiskovu memo karticu? Kako se mob ponaša, tj da li je uporen kad slikaš ili kad sprema sliku, da li normalno ulazi u glaeriju? (ako na kartici ima dosta toga)
Di bi se moglo jeftino kupiti u ZG M2 memo kartice od 512MB za adapterom?
Gledam u feniksu, ali neznam da li se dobije adapter? Možda neko zna??![]()
Hvala na odgovorima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
SanDisk je u pravilu brzi od Sony kartica. Ali mislim da ti to za mob nema bas neke veze. Uzmi jeftiniju. Ja sam za PSP uzeo SanDisk od 4GB jer je bio jedno 400kn jeftiniji. I radi normalno.
Ma gledam u Feniksu je 512MB, Sandisk, 262Kn, a u svijetu medija je 512MB, Sony 269Kn...
Tako da se dovumim između te dvije... ali neznam dal se sa njima dobije adapter na memory stick ili bar na memory stick pro duo...![]()
Zadnji uredio wildbabe : 28-12-2006 u 12:36
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Hvala wildbabe... to me zanimalo jer na stranici od svijet medija ništa nepiše... morat ću skoknut do feniksa pa vidjet dal se i tamo dobije takav ili sličan adapter... ako ne, onda ću uzeti u svijetu medija...![]()
![]()
Uvijek dobijes adamter na normalni MS. I sa MSDuo i sa M2. Nazalost. Nisam nigdje vidio adapter sa M2 na MSDuo.
čini mi se da u ve-milu se dobije taj adapter... možda su krivo napisali, neznam...Izvorno postao kinggo
![]()
Nema na cemu...![]()
Evo sad sam stavio pravi adapter i originalno pakiranje koje ide s karticom jer ga maloprije nisam mogao naci... :bunny:
Evo ja danas kupio M2 karticu u feniks kompjuterima, 512MB sam platio 350Kn... Uglavnom, skupo je, ali dobro... Mob zasad radi skroz OK...![]()
Prema ovome: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...ctSKU=MSACMMDS
i ovome: http://uk.shopping.com/xPF-SanDisk-M...ro-Duo-Adapter
adapteri postoje. Ali nisam to nasao kod nas jos.![]()
A ovdje piše da ima to... http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...30062788796412
E sad, dal je to možda neka greška kad su to pisali, neznam...
Ja sa sa svojom memo karticom dobio adapter na očini memory stick...![]()
ja uzeo 256 za 190kn(nisu imali od 512) i dobio adapter
za 120 kuna vise si mogo uzeti od gigabajt.Izvorno postao Ico
Znam, ali sam i za 100kn manje mogao uzeti isto Sandiskovu od 512MB u istom dućanu a ne sonyevu... al sad je kasno...Izvorno postao pero1985
A 512MB mi je sasvim dovoljno, a još 120Kn nisam imao...![]()
A zasto nisi??? Pa one se isto isporucuju sa novim mobovima kao i Sonyeve. Kolega uzeo K750 u T-mobileu i dobio SanDisk. Buraz isto uz K750 koristi SanDisk od 2GB. Ja jucer dobio P990 i uz njega isto SanDisk. To je prevelika razlika u cijeni na tako malu cifru. Ispada da je Sony skuplja skoro 50%. Pretjerivanje.Izvorno postao Ico
Je. To je to. Da si tamo kupio dobio bi i taj adapter pa bi karticu moga koristiti i u drugim mobovima.Izvorno postao Ico
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja sam naso sony oriđiđi za 279,71 od 512, i gigu za 476kn.Izvorno postao Ico
www.favori.hr
Ma znam... i ja sam u D750 dobio Sandiskovu karticu...Izvorno postao kinggo
Ma bio sa u nekoj gužvi sa vremenom, i kad je prodavačica rekal da košta 360Kn malo sam zastao, ali sam ipak kupio... Hebi ga... da sam pitao dali imaju sandiskovu od 512MB prošao bi 100Kn jeftinije... ali nema veze... Brzo sam dobio tih 100Kn što sam potrošio nazada... tako da je svejedno...
Ali mi je dobra stvar u feniksu daju 5 godina garancije...![]()
Ja sam kupila sony od 1GB za 480 kn u Ipercopu u jednom malom dućanu ali ne znam više kako se zoveI naravno adapter ide uz nju.
![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Ja sam prolazio neki dan pored svijeta medije u importanne galleriji i imali su sony memory stick micro za 269 kn...Izvorno postao Ico
Ico , pa zasto pobogu nisi tamo isao pitati?? :bunny:
ja sam od obitelji upravo dobio M2 od 1GB za Božić
ubacio u mob i prikazalo mi je 911MB free, sasvim dovoljno
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
kažem, bio sam u stisci sa vremenom, tako da mi se nije dalo gužvati po gradu i čekati i tako...Izvorno postao wildbabe
Al dobro...![]()
@Dražen: ma meni je i 460MB sasvim dovoljno...![]()
Bookmarks