Ma zanemari tekst, to je M2 kartica sa adapterom na DUO, i gotovo.
Za ovo za microSD na DUO nisam jos cuo...
OK, tnx![]()
Ima i toga, samo ne kod nas valjda.
http://www.twinmos.com/flash/flash_p_ms_duo_adapter.htm
Edit: Nadjoh i kod nas
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...produo-adapter -> IQ centar Zagria
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=3362
http://www.msan.hr/katalog/ArticleDe...d=linkArticles
Zadnji uredio alh84001 : 14-06-2008 u 18:57
Fight the system! :)
Ovako, istina je da to pise dole, ali vjeruj mi imaju je tamo, i znam sa sigurnoscu imaju i u VeMil-u. Vidjeo na svoje oci...
@ravilov: Ne vidim da je bio spominjan microSD... ali nema veze...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Zadnji uredio ravilov : 14-06-2008 u 20:23 Razlog: koristi gumb EDIT!
Fight the system! :)
Imas pravo, moja greska...
Stvarno postajem preumoran...
Iskreno, tog jos nisam vidio kod nas... ali to i nema veze sa ovom temom...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
od 1gb u konikomu 99kn
----------Sony Ericsson----------
Samo? Ja sam svoju od 1gb platio 400 kn.
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
a ovisi kad i gdje,cijene su im dosta pale sad.sada u HGspotu za 350 kn kupis M2 od 4GB
Evo ja prekjučer kupio u HGspotu 2GB M2 karticu za 139,00. Marka SanDisk imaju i garanciju 12 mj.
A ima i 1GB, iste marke, za 129,00. Isplativije je ovu uzet od 2 gige....
ej raja da ne bih otvarao novu temu da ovdje pitam. Imam k810 i htio bih kupit memorijsku pa me zanima hocel stopat fon ako uzmem od 2 ili 4 gb memorijsku. pozz
Ne bi trebalo stopati samo od sebe ali ako je napunis do kraja (4gb) ocekuj barem malo stopanje jer to ipak nije malo memorije.
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Neće ti štekat, jedino možda malo kada memorijska bude dosta popunjena... Ja sam se bojao kupiti od 2GB da mi nebi štekalo, no nimalo nešteka... Prezadovoljan sam..
Koliko znam, K800/K810 podrzavaju max. 2GB karticu.
Da ne bi bilo...
imam k800
dal da uzmem sony ili sandisk M2?
uzeo bih 2Gb
ima kakve razlike u brzini?
moze li memory stick micro m2 u sony ericsson p910? (sa produzetkom naravno) ako da, ima li kakve razlike sto se brzine prijenosa podataka tice, u odnosu na memory stick pro duo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@forumer9,
Neki tvrde da ima nekih razlika u brzini, ali iskreno, sumnjam da bi osjetio neke velike razlike.
Takodjer, koliko znam, SanDisk radi kartice i za sebe i za Sony, pa su kartice vrlo slicne, ako ne i iste.
@flOoKi,
Nisam 100%, ali mislim da bi trebalo raditi bez problema, dokle god je kartica kapaciteta koji P910 podrzava.
Algoritam, SanDisk:
512MB - ne znam
1GB = 99kn
2GB = 139kn
4GB = 199kn
8GB = ne znam
Kupio sam 2GB za k800 i radi savrseno
EDIT:
[Sve kartice dolaze sa adapterom!]
Zadnji uredio rise000 : 27-07-2008 u 11:08
Ja si razmišljam o 4 GB za K 800. Da li će štekati ?
Kupio bih san disk. Feniks ima dobre cijene za njih:
1GB - 88 kn
2GB - 127 kn
4GB - 208 kn
Ima koja dobra i povjerljiva osoba koja bi mi htjela kupiti M2 od 2GB u nekom od najbližem i najeftinijem dućanu, pa da mi pošalje poštom? Da ne dolazim po to u ZG, jer nisam u mogučnosti sada...može od SanDiska
Ako je cijena ova 2GB - 127 kn plaćam 150kn(10kn poštarina i 10 za trud
)
@flOoKi: Ja sam uvjeren da ti nece raditi... Posto nemas adapter za MD duo, vec za MS duo pro koji je drukcija tehnolocija... M2 niti nema inacicu pro posto je ova prva sama po sebi zastarjela... Mislim, mozda ce raditi, ali se nebi kladio... A sto se podrske tice P910 bi mogao u specifikacijama podrzavati 128 MB koliki je bio najveci MS duo, sto nista nemora znaciti. Meni u P990 specifikacijama pise da podrzava do 1 GB, a imam 4 GB i pouzdano znam da radi sa 8 GB PRO duo karticama.
Philip B. Crosby
Ja u P910 trenutno imam 512MB i radi super.
Ali to je ovdje off-topic, pa se ajmo sad koncentrirati na M2 kartice.![]()
Isprike, istina...
Ja sam mislio na p900 koji ne podrzava MS pro duo...
sorry...
Onda bi definitivno M2 (uz adapter) trebao raditi... Oni uvijek u specifikacijama napisu trenutni najveci kapacitet. Sigurno moze podrzavati i vise...
Philip B. Crosby
Bookmarks