Most Wanted čini mi se da sam to našo u optimuma za 420 kn,osim ako ja nisam nešto krivo
Most Wanted čini mi se da sam to našo u optimuma za 420 kn,osim ako ja nisam nešto krivo
meni je frend naša 1gb negdi za 200kn (wtf).sljedeći tjedan idem widiš šta je to
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
a što če ti ta kartica ....(da stavljaš igre za kompjuter???).
razlika 50 kn.Ovo sam mislio u onaj gore post,ali sam fulo
Ja sam sebi nasao od 512MB za 298kn i to mi je solidna cijena
pa imas m2 sandisk 512 za 200kn u optimum online
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
SVIJET MEDIJA:
-->Memorjiska kartica Memory Stick Micro M2 kapaciteta 512 MB + adapter
Cijena: 239,00 kn
-->Memorjiska kartica Memory Stick Micro M2 kapaciteta 1GB + adapter
Cijena: 359,00 kn
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Zna netko gdje ima za kupiti za K800i od 256 MB i po kojoj cijeni?
I meni bi 256 MB bilo dosta
Jel to sigurno da je 199??
Imali u HG spota 1GB,ja ne mogu nać
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902161
m2 512mb 185kn.. u cem je problem, pa moze se nac i ispod 200kn...
bio nekad oglas...
U Feniksu je 512 177kn a 1gb 305kn .
c/p sa Nabava net
Memorijska kartica Memory Stick SanDisk 1GB MICRO M2, sa adapterom 248kn Optimum računala
pitanje,šta će M2 sad biti jedini standard,nema više MS PRO i PRO DUO?
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
da al w850 ti je star negdje gofinu dana![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ma bas su ujeba*li s tim karticama...da bar ubuduce onda budu m2 kartice i u sve stavljaju isto i ne mjenjaju...ovak mi je pusiona, jer u k800 mi idu m2 kartice a k750 mi je drag jer ima pro duo isto ko i fotic pa s cim god da slikam samo saltam kartice koja mi pase velicina ili pregledavam slike s jednog na drugi,jedino mi se m2 ne uklapa...pa bi bilo bolje da ubuduce svugdje isu iste, da sliknem s k800 karticu ubacim u fotic slikam jos malo, posto recimo ponesem samo kabel od fotica prebacim slike s njega i te sheme..to bi bilo dosta prakticnije...![]()
bio nekad oglas...
pa ubuduce uzimaj m2 sa adapterom i problem rijesen![]()
neznam dal sam pogodio forum, tj. nekakav podforum...ako nisam se ispricavam...
a zanima me gdje ima u rijeci za kupit najjeftinija M2 kartica?? znaci 1gb ili 512mb, iako neznam bas koliko se isplati kupovat ovu potonju.....gledao sam nesto u ventexu od 1gb za 230kn....ima li negdje jeftinije?? hvala svima na odg
i da....da li ce mi mob radit sporije ako je nakrcan sa 1 gb odnosno brze ako ima 512mb? radit ce se o k530i......
Bookmarks