Podforum je OK, ali tema je nepotrebna jer jedna vec postoji, pa sam prebacio post ovdje.
Podforum je OK, ali tema je nepotrebna jer jedna vec postoji, pa sam prebacio post ovdje.
i zna li itko?? mozda negdje na netu ima?? mozda su u sumi
Pogledaj ovdje na optimum-online.
Cijene po meni su ok. Dečki rade korektno i do sada nije bilo prroblema kada sam maručivao. na navedenu cijenu uračunaj 30 kn za poštarinu.
Rok dostave je 2-3 dana ovisi o vremenu naruđbe i uplate.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
brate mili u vipu kontam da su najpovoljnije, 180 kn od 1gb . zamjenska naravno sandisk
zanima me kolika je maksimalna memorija od k800 kao sta pise u naslovu..
-kolika kartica ide i kako se mob ponasa...
hvala
Ja stavio 2gb i radi OK.
Također potvrđujem da sa SANDISKovim karticama nikada nisam imao problema, preporuka za njih..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Sad kad sam kupija tu sandiskovu memoriju i sve je lipo prikopča,zanima me da li uređaj baš mora svaki puta javit poruku (kad prebacim nešto sa računala na karticu) da li želim formatirati karticu bla bla...i ako da unesite željeni sigurnosni kod? Baš mora to pitat?![]()
spremi sve sto imas s kartice na komp., formatiraj karticu s telefona (ne sa pc-a) i vise te nece pitati
iPhone 5s 16 GB
Evo ja san u St uzeja u vip centru M2 od 2GB za 241 kn.
mozda sam se prekasno ukljucio u ovu temu, i mozda je preskupo ali ipak nek se nade:
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5224
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6496
Zanima me gdje u Puli su najjeftinije (ako je ko kupovao)
i dali je limitirana brzina citanja kartica na 15 Mbps.
Vidjeo sam da ima u ve-milu od 512 Mb do 4 Gb.
SONY Memory Stick Micro M2 512Mb 119,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 1GB,bez adaptera, MSA1GN 129,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 1GB 159,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 2GB 219,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 4GB 379,00 Kn
mislim da je pajo pre skup.sacekati cu ve-mil.
Hvala svima na odgovorima![]()
Ja sam danas kupio u HG spotu m2 karticu, 2 GB za 199 kn (San disk)
ja u bosizz-u ista cijena isto 2 gb
u vemilu micro m2 2gb sony + sony usb adapter za tu karticu (super stvar), 220kn
Razmišljam dugo o kupovini dotične M2 kartice...no uvjek mislim da mi ne treba...a memorija mi stalno puna, a budući da volim puno slikati dovodim se do situacije da ponekad poludim zbog nedostatka mjesta pa bi istog trena ju kupio..
u vemilu je sada dobra ponuda..kao što je @zicozg napisao...
EVO U SPLITU U HG SPOTA M2 4GB 349 KUNA
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033358
Jel zna netko ima li se gdje nabaviti adapter sa M2 na MSDP? Ili da kartica dodje u paketu s tim. U biti i microsd na MSDP isto moze. Vidjeh na netu da i toga ima, ali pitanje jel ima u hr.
Fight the system! :)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks