"Djevojka od milijun dolara" - znam, tek sada pogledao film.
9/10
The Cradle 2: 6/10
Dobra akcija, pa tipičnih akcijskih fora (šala, pošalica, doskočica), i to je to. Malo mi je čudno bilo vidjet da je Jet Lee pozitivac, ali eto... Ono, film za pustit mozak na pašu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
"Djevojka od milijun dolara" - znam, tek sada pogledao film.
9/10
jao,ja vec dosta dugo nisam pogledao neki film... jednostavno,mrzi me... leto je![]()
"CATCH ME IF U CAN" - 10/10
iznenadio sam se kako je dobar, a jos kad se uzme u obzir da je to istinit dogadjaj...
"RAT SVJETOVA" - 0/10
totalno sranje od filma...
Zadnji uredio cime : 09-09-2005 u 19:23
"Sve je cool"
(Be Cool) - svojevrsni nastavak "Drž'te malog". Ocjene su bile prilično slabe, ali pretpostavljam da je to zbog usporedbe na "1. dio". Meni je bio zabavan. I ništa više. I to mi je bilo sasvim dovoljno.
6.5/10
baš sam jučer to gledao... OK filmić... ista ocijenaIzvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Danas gledao, ista ocjena,preporuka
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trenutno na hrtu1:
"Daleko od očiju" (Out Of Sight) - jest da sam ga gledao dok je još na VHS-u izašao, ali sad sam se samo prisjetio. Vjerovatno najbolja uloga u mršavoj Lopezinoj filmskoj karijeri.
7/10
President`s daughter (Predsjednikova kći) - 5.5 zbog slatke Katie Holmes, a ljubitelji romantičnih komedija nek si još dodaju 4.5
After The Sunset (Nakon sumraka) - 8.5/10 zanimljiv akcijsko/humoistični film. salma hayek i pierce brosnan u glavnim ulogama
Eurotrip-6/10
Frajer prelazi pola europe dolazeći iz amerike zbog cure koju je upoznao na internetu...preporuka ako volite komedije...
Meni je to super film... vec vidim Eriku i sebe u glavnim rolama![]()
Večeras na HRT1 u 20:40 je Fahrenheit 9/11. Preporuka!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pogledajte Football Factory (Nogometno ludilo). Odlican film o divljim engleskim navijacima. Pogotovo onima koji to jesu... ili su bili medju njima.... ili su to dozivjeli...
Ja sam gledao,i nije mi nesto,svi kazu da je I.D bolji.Imam ga na hardu,ali nikako mi se neda da ga pogledam
film je super 10/10.mislim na farahajt(votever se piše)
Zadnji uredio lili : 11-09-2005 u 22:40
lili hooligan![]()
prije bi rekli buntovnik!!Krivo sam postala ,neznam kaj mi je danas!!SorryIzvorno postao Pinocio
![]()
Zar je potrebno komentirati....?Izvorno postao whiteboy
Slijedi:
Avanture male Chihiro - 9/10 samo zato jer nekako prenaglo završi, inače crtić je prva liga poslije Ice Agea. Jedva čekam ovaj novi od Myazakija "Leteći dvorac" ili kako se već zove...![]()
Finding Nemo 7,5/10 zbog premalo humora za takav tip crtića, a inače jako dobra i maštovita radnja.
Interstate 60 9/10 onako, zanimljiva priča...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nadam se da će "Malu Chihiro" uzet u mojoj videoteci...
...inače, "Hitch" je ispao sasvim okej komedija kojih fali zadnjih godina. Zapravo ima jako puno komedija koje su sve samo ne komedije. 7/10
Je, dobar je hitch...
Mada bih volio jednom vidjeti takvu (romantičnu) komediju u kojoj nema klasičnog happy enda, već nekakav bitter-sweet end. Kao, onda njega ne prihvati natrag, već samo nagovijesti da možda ima neke šanse u budućnosti. I tu da film stane.
Da, uvijek zaseru kraj, dođe mi da se zrigam![]()
idem gledat Joesy Wales....8/10
Fahrenheit 9/11 9/10
definitivno zanimljivo, ali pomalo zamorno....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
gledo sam Faranheit , i jos uvjek se dvoumim dali je Moore u pravu ili je jednostavno on neki psajho opsjednut Bushem ..
mislim ono naparvit film tak o nekom .. neznam neznam.
opet, sto se nafte tice je u pravu sigurno .
Bookmarks