Rush Hour 3
Film nije los,ali se pomalo izlizala tema...I glumci...Jackie pogotovo...Nazalaost zahvatio ga je zub vremena...
7/10
Oceans 13
Film je dobar ali po nicemu revolucionaran,prica je vec videna...
Dobar nacin za ubit 2 sata
8/10
Rush Hour 3
Film nije los,ali se pomalo izlizala tema...I glumci...Jackie pogotovo...Nazalaost zahvatio ga je zub vremena...
7/10
Oceans 13
Film je dobar ali po nicemu revolucionaran,prica je vec videna...
Dobar nacin za ubit 2 sata
8/10
pogledajte Football Factory (Nogometno ludilo). Odlican film o divljim engleskim navijacima. Pogotovo onima koji to jesu... ili su bili medju njima.... ili su to dozivjeli...
Ja sam gledao,i nije mi nesto,svi kazu da je I.D bolji.Imam ga na hardu,ali nikako mi se neda da ga pogledam
film je super 10/10.mislim na farahajt(votever se piše)
Zadnji uredio lili : 11-09-2005 u 22:40
lili hooligan![]()
prije bi rekli buntovnik!!Krivo sam postala ,neznam kaj mi je danas!!SorryIzvorno postao Pinocio
![]()
Nadam se da će "Malu Chihiro" uzet u mojoj videoteci...
...inače, "Hitch" je ispao sasvim okej komedija kojih fali zadnjih godina. Zapravo ima jako puno komedija koje su sve samo ne komedije. 7/10
Je, dobar je hitch...
Mada bih volio jednom vidjeti takvu (romantičnu) komediju u kojoj nema klasičnog happy enda, već nekakav bitter-sweet end. Kao, onda njega ne prihvati natrag, već samo nagovijesti da možda ima neke šanse u budućnosti. I tu da film stane.
Da, uvijek zaseru kraj, dođe mi da se zrigam![]()
idem gledat Joesy Wales....8/10
Fahrenheit 9/11 9/10
definitivno zanimljivo, ali pomalo zamorno....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
gledo sam Faranheit , i jos uvjek se dvoumim dali je Moore u pravu ili je jednostavno on neki psajho opsjednut Bushem ..
mislim ono naparvit film tak o nekom .. neznam neznam.
opet, sto se nafte tice je u pravu sigurno .
on napravi film o nečemu što je aktualno i zato jer smatra da treba ljudima otvorit oći, a ne zato što je opsjednut nekim. tako je napravio i bowling for columbine, koji isto treba pogledati.Izvorno postao Gruntovčan
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da i "ludi za oružjem!"(ah ti ameri)
bas sam danas cuo za taj film, koliko cujem isto je dokumentarni?Izvorno postao lili
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
moor zarađuje pare i to je to....
I kaj sad? Ako je zaradio pare s prvim i postao poznat, te počeo mlatiti pare, trebao bi dignuti ruke od tog posla? Pa, fala bogu da ga je vidjelo mnogo ljudi i svaka čast da je prodao dokumentarac, žanr koji je već dugo na margini filmske umjetnosti. Ili je to opet ona teorija, ako je komercijalno - ne valja?Izvorno postao smogovac
Da, trebo bi to radit volonterski....Izvorno postao smogovac
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bolesnici su podijeljeni u tri kategorije: traumatizirani, ali u dobrom stanju, oni kojima je bila potrebna pomoć i oni kojima pomoći nema. Svi su eutanazirani.!!!!!
Mislim da će Moor imat puno matrijala za novi film!!!btw ovo je s Iskona,bila je i o Bushevoj mami ali nemrem sad naći,kaj ona trkelja,u stiluve ljude kaj su evakuirali negdje na stadion,ona je bubnula i ostala živa-kao nisu ni prije živjeli neznam kak pa im je ovo super smještaj.Ma joj... sorry za offff
Mi nismo anđeli 2 6,5/10
Odličan film ako se pogledaju ostali srpski filmovi...film je stvarno snimljen reko bi da je iz amerike...a još dobra ona mala...dao bih bod više al je film imao grozan zvuk iako je sa original dvd-a...stalno moraš pojačavat i stišavat...
Trenutno na HRT1: "Dugi oproštaj" (Long Kiss Goodnight) - jedan prilično dobar akcić sa super kombinacijom Gina Davis/Samuel L. Jackson.
7.5/10
Ma, cijelo je to Bush stablo maloumno, ali nemojmo sad opet o Amerima i u ovom topicu.
Izgubljeno bratstvo (Taegukgi) 10/10 - Odličan film o dvojici braće koji silom budu odvedeni u korejski rat, ima dosta potresnih scena (ratnih i emotivnih) + odlična glazba! Prva liga film, isplati ga se pogledati zbog zadnjih 30 min. Uff još se ježim..!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Fat Albert 5/5
Kao frajeri iskoce iz crtica i pomazu nekoj curi dobra komedijica sa ponekim "diječijim dijelom"...i malo ljubavi..."Hej Hej Hej!"
Preporučam pogledati ako volite takve gluposti
Bookmarks