Jel netko instalirao na huawei p 20 ili sslicno kiji nema sd slot?Stalno mi javlja grešku bez obzira sot je dozvoljeno nepoznate instalacije.
Normalno skinem i napravim instalaciju i onda kada se udje u aplikaciju izbaci doslo je do greske?
Hvala
Jel netko instalirao na huawei p 20 ili sslicno kiji nema sd slot?Stalno mi javlja grešku bez obzira sot je dozvoljeno nepoznate instalacije.
Normalno skinem i napravim instalaciju i onda kada se udje u aplikaciju izbaci doslo je do greske?
Hvala
Da pojasnim. Udi u mob i izbrisi sve sta ima veze sa NAVIGONOM. Rucno prebaci cijeli skinuti folder NAVIGONA na mob. U mobu dozvoli instalaciju sa nepiznatih izvora. Pokreni instalaciju APK datoteke. Po zavrsetku instalacije klikni na GOTOVO. Tada izadi od tuda van. Na ekranu medu aplikacijama pronadi NAVIGON. KLIKNI I SVE DOZVOLI. Nakon takve instalacije mora raditi, a ako ne restartaj mob. Ja imam Huawei mate 10 pro i radi mi savrseno.
Malo je čudno da ne radi na tom mobitelu , imam neki "ruski" telefon YotaPhone 2 bez utora za SD karticu i 32GB interne memorije , dva ekrana s prednje i zadnje strane Full HD u boji i UHD crno bijeli HD rezolucije , i radi mi na oba ekrana ova verzija Navigona . Pridržavaj se uputa kako je napisao @istrako i trebalo bi raditi .
Istu sam aplikaciju instalirao i na Huawei P20 Lite i radi vrlo dobro , nema nikakvih problema .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Kakvu ja onda neku verziju 8.xx imam?
Slučajno izguglao neki torent prije par mjeseci.
Radare sam ubacio ručno, i rade ok.
Vodila me je do švicarske uredno
Kakvu ja onda neku verziju 8.xx imam?
Slučajno izguglao neki torent prije par mjeseci.
Radare sam ubacio ručno, i rade ok.
Vodila me je do švicarske uredno
![]()
Radit ce do kraja godine..
Najprije su rekli do kraja 2018 , sada do kraja ove godine ili dok mape ne zastare ...
Samo da pitam skinuo sam Navigon pa su mi dosla dva APK fajla koji da instaliram
-com.navigon.navigator_checkout_eu40-5.9.9crk.apk
-NAVIGON Europe v5.9.9crk.apk
HVALA
Zadnji uredio edex : 28-06-2019 u 08:14
Checkout na hrvatskom jeziku je provjera ili odjava .
Kakva je razlika između te dvije opcije APK ne znam , a ja bi instalirao ovu prvu tako da te nitko ne provjerava ( neznam ako sam u pravu ) . Ima još jedan problem s Navigon aplikacijom , radi korektno , ali govori se po portalima da ista nema podrške i Garmin koji je vlasnik misli je u potpunosti ukinuti !
![]()
U mapi ima 2 apka..Koji instalirati ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
Svejedno
Probao sam kako je napisao Istarko. Iamm p20 lite, andorid 9 EMUI 9. Kad pokrenem opet greška..Ostane na navigon ekranu.
Sve dozvole appa su na ON, poslije instala sam resetirao mob
Koja je verzija prije ove ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
Bookmarks