..
..
NAVIGON Europe v5.9.9
Link :
NAVIGON Europe599
Password:walter66
Mirror Link :
NAVIGON Europe v5.9.9
Izašla je ova nova verzija za sada , ukinut je samo Navigon Amazon .
Ova zadnja 5.9.9 radi OffLine (bez mobilnog interneta) ,kažu da će krajem godine biti
nadogradnja mapa , navodno i do kraja 2019 tako da će se moći koristiti još više od
godinu dana . Sve radi bez problema , isproban prvi link .
Zadnji uredio walter66 : 17-10-2018 u 10:21 Razlog: - Zamjenjen prvi Link
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
E to se čekalo.Hvala
Tko čeka taj i dočeka
Sada sam skinuo sa prvog linka ali kada ga hoću instalirati javlja mi grešku.
Poslano sa Huawei Mate 10 Pro koristeći Tapatalk
PREDATOR
Dozvoli nepoznate izvore.
Možda taj "stric Mate" ima preveliku rezoluciju .
Ne znam gdje se na novijim uređajima nalazi opcija ,
nekad je bila u :
Postavke/Sigurnost/Nepoznati izvori/
Da , treba imati i malo iskustva !
Postupak je jednostavan , problemi nastaju , ako nakon deinstalacije starije verzije
nije obrisan Folder u Android/Data/... Sustav Android ne makne sve , samo osnovu
odnosno onaj APK oko 30-40 Mb , uglavnom ostavi stari folder čak i karte ostanu ...
Drugi link radi
Radi i prvi link
Meni ne.. na samsungu S9..
Javlja da je datoteka ostecena. Probao vise puta downloadati..
Mozda slucajnost..
Bili su dozvoljeni nepoznati izvori.
Navigon nisam imao instaliran jedno 5,6 godina pa nisam trebao brisati ostatke starih verzija jer sam od tada promijenio 5,6 telefona :-)
Evo sada sam ga uspio instalirati sa ovog drugog linka. Sa prvoga ooet nije uspjelo, ne znam zašto. Dugo nisam imao Navigon na mobitelu i moram priznati da mi je sada malo čudan. Imam Here WeGo i Mireo ali probat ću da vidim kako radi Navigon pa ako mi se svidi onda ću ga ostaviti.
PREDATOR
Šta taj Mireo još postoji !? Tu navigaciju nisam vidio u živo od klasične navigacije 2012 .
Navigon je dobar , ali još uvijek govorno navodi ona "cajka" Dora koja misli da zna hrvatski ...
stavio sam na mob ovaj navigon.. imam i sygic već pola godine i sad mi navigon izgleda lošije od sygica..
doduše prije sam imao navigon amazon..
imam obe na mobu pa probavam al čini mi se da je sygic bolji.. ili mi se više sviđa, neznam..
htio sam ga probati na jednom starom mobu sa androidom 4.4.4. al ne da se instalirati, prijašnji navigoni su se mogli..
ja frendu stavio taj navigon
ima i igo nextgen ili kak se več zove taj zadnji
i on veli ovako
igo govno vozi svuda, makar mu stavio kamion
navigon još veče govno po tom pitanju
Druga je stvar automobila.. to nije problem
Pa jel ima netko projereno za kamionski mod? ili se bude trebalo potegnut na garmin legal
Svejedno dal' je govno ili drek !
Nisam nikad imao problem sa ni jednom od te dvije aplikacije , uglavnom sam koristio klasične uređaje i ako mi nije trebao kamionski mod . Instalirao sam mnogo navigacija na tuđe Android telefone i tablete i na svima je dobro radila "Truck" opcija . Problem je možda u instalaciji iGO aplikacije , ili taj "frend" nema pojma , odnosno ne zna postaviti parametre za kamion . Razumijem ja i njega što daje takve komentare , ali voziti profesionalno kamion na telefonsku navigaciju je neozbiljno dali vozač ima svoj ili vozi kamion od "gazde" . Da je "prava firma" kupio bi on ili njegov gazda profesionalnu navigaciju ili multimediju od sedam ili 10 incha , za marku kamiona koji vozi ili onog Garmina sa LMT legalizacijom , u tom slučaju ne bi "vozio" na mobitelsku navigaciju , a svaki slijedeći update bio bi besplatan . Garminov uređaj s "Truck" opcijom košta ili mu je vrijednost jedne kamionske gume cca 2400 do 3200 + kuna (koliko guma ima jedan šleper , pa oko 8 do 12 ili više "Garmina" ). Kakav je taj "Gazda" koji vozi ili šalje šofere po Evropi da se snalaze bez pravog navigacijskog uređaja , vjerojatno je ugradio u svoje kamione GPS tracking uređaj da u svakom momentu zna gdje mu je vozilo , a to što šofer malo zaluta u nekoj stranoj zemlji ili izađe na krivi izlaz s autoceste pa napravi dodatnih 50-80 km ili zaglavi ispod nekog nadvožnjaka , nije važno , bitno je da je roba otišla i ako Bog da stigne na odredište ...
igo nextgen nema dodatne "opcije" oko kamiona .. ili ja ne vidim
primo koliko se ja sječam je imao
navigon nema .. E sad .. ja ti nigdje nisam napisao da je to instalirano na mobitel, nit nije .. instalirano je na tablet od 10" .. što je inače opet kažnjivo u europi (rekla/kazala/čuo)
Navodno je do 7" prihvatljivo i da policija onda ne gnjavi .. to sam čuo od više šofera
E sad .. zašto to moj kolega veli .. jer vozi po austriji i italiji, pa čak i sloveniju mi komentirao da ga htjelo poslat krivo
Možda ovi tvoji "vozači" se boje kazat da ga voza krivo, da se ti ne zamjere, jer nebudu opet dobili updejt
Možda slijepo voze šta ovaj veli, a
Možda su u šumi ...
I ja sam nabacao X instalacija razno zarnim frendovima i njihovim frendovima .. nit sam tražio povratnu informaciju nit sam dobio povratnu informaciju
Al eto, ovaj frend mi je extra .. na poslu je dobio sygic .. pa je isto li la .. zato se obratio meni .. a ja njemu reko .. sad znaš gdje te ova zeznula pa probaj igo nextgen .. navigon .. i javi
Govorimo o kamionskom modu .. ako je nekome tko čita, pobjeglo
Što se tiče automobila .. sve 5
I ja sam u startu preporučio garmin kamionski, al eto baš razgovarao isto danas sa jednim čovjekom i veli .. austrija i garmin kamion se ne vole
A ovo što si ostalo napisao za gazdu .. to je točno.. svi tu takvi večinom, jednog znam da ima garmine ali i gps da gleda
Ja osobno imam Genius Maps od mireo .. to što koristim za automobil, zadovoljan
Al eto, nema sigurnog oslonca da te voza sigurno kud treba .. i dalje treba gledat znakove, a vjeruj mi .. što se tiče teretnih vozila .. jako kasno su postavljeni, sakriveni u grmlju itd.. pa ti okreči grdosiju od 40 tona
mozda pomogne !?
https://www.vergleich.org/lkw-navi/
Kamion strelica prema gore onda onaj znak pored kamiona podesi opcije od kamiona i onda strelica prema nazad i opet prema nazad i to je to kad to ucini nek proba ...
jok.. samo brzina za podesit i to je to.
igo nextgen ima isto podešavanj parametara za kamion....vjerovatno je tocno sto ste opisali samo ste mogli pojasniti koji iGO Nextgen t.j. verzija , i dali na internu ili na sd memoriju instalirati , samo to je jos uvijek daleko od profesionalnih navigacija za kamione , ali ljudi se snalaze !! , opcija postoji kao npr. Sygic Truck 13.8.5.bulid.1562,ili PTV Map Guide Desktop v24.0 - Europa 2018 !Kamion strelica prema gore onda onaj znak pored kamiona podesi opcije od kamiona i onda strelica prema nazad i opet prema nazad i to je to kad to ucini nek proba ...
Sygic !
parometre ima za namjestiti , samo je pitanje jer u navigiranju sve ok ! ali mozda se jave oni koji koriste tu navigaciju !?
Zadnji uredio zuzo : 31-10-2018 u 12:38
navigon nema tu opciju naravno, a ja što sam pisao je u igri iGO World 9.18.27.736653 .. instalirano direkt u tablet nextgen verzija
Bookmarks