Teško. Za to bi proximity sensor morao neprestano biti aktivan, to bi toliko trošilo bateriju da bi se izgubio svaki smisao štednje.
Viber ne koristim.
Ljudi lijep pozdrav!
Imam dva pitanja u vezi samsunga s6 i vibera. Ovako, kupio sam torbicu u vipu od cellulara koja prekriva cijeli prednji dio, bas kao i originalna samsungova. E sad, jel se može negdje u postavkama sredit da kad dodje taj prednji dio preko zaslona da se zaslon barem iskljuci (ista fora sa gasenjem ekrana kad je mobitel na uhu kad se prica na mobitel) te da se na taj nacin stedi baterija?
Drugo pitanje je u vezi vibera.. dakle ovako, imao sam iphone 5 prije i preko iclouda sam prebacio kontakte i ubacio u gmailu na popis osoba. e sad, nakon toga sve se poremetilo zesce.. na mobitelu je ostalo sve isto, no na laptopu viber na nekim osobama pokazuje ime ili nadimak, dok na drugim ispisuje broj mobitela samo.. probao sam mijenjati i oblik broja pridruzenog kontaktu (ono sa +385 i 00385 i te fore) međutim nista ne pomaze.. malo je nezgodno preko kompa tipkat tako.. u cem je fora?
Hvala ljudi!![]()
Teško. Za to bi proximity sensor morao neprestano biti aktivan, to bi toliko trošilo bateriju da bi se izgubio svaki smisao štednje.
Viber ne koristim.
Imam pitanje vezano uz lokacijske usluge/nacin lociranja na S6Edge. Podesim da koristi wifi i mobilne mreze. Iz nekog odredenog razloga, ne znam kojeg, nakon nekog vremena sa prebaci na gps, wifi i mobilne mreze. Da li se to vama dogada? Koje je rjesenje? Hvala.
Ne. Nije to. Ne znam sto je razlog/uzrok. Ako netko ima jos neku ideju, recite.
Bok svima! Evo jucer stigao novi update. Parallax pozadina opet radi, ikone na home screenu su promijenili...a antutu mi izbacio "cudesnih" 64719 bodova?!
---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
![]()
Kakvu zaštitu koristite za svoj S6/edge uređaj? Gledam malo Ringke slim i čini mi se najbolja...ili možda Spigen?
Osobno sam sa aliexpressa narucio neku slim prozirno sivu futrolu da sto manje skriva toga na uredaju. Neka ultra slim. Uredaj i dalje izgleda lijepo, futrola se ne vidi a vjerojatno i nema neke pretjerane koristi u slucaju veceg pada. Mislim da svaki futrola unisti prelijepi izgled s6 edge-arizicno ali vizualno ljepse.
Da li ste dobili novi update? Meni je danas stigao (tcom). Da li ima kakvih vecih promjena osim edge aplikacija? Ako ga imate duze kakva je situacija sa baterijom? Iako sam i trenutno zadovoljan sa svojim trajanjem zanima me da li ima tu kakvih promjena?
Ja sam dobio na oba (obicni i rinzolasti S6)
Ram memorije sada ima nesto malo vise (200injak mb) i cini mi se da ipak bolje i brze radi,nije drasticno poboljsanje,ali se osjeti...
Bateriju ne mogu sa sigurnoscu komentirati jer je prerano,no na starom softwareu mi je prilikom surfanja (chrome) postotak baterije na ocigled padao...dok sa zadnjom verzijom ipak nije tako izrazen
Zadnji uredio TomZG : 08-09-2015 u 20:53
Ja sam si kupio Ringke SLIM [GOLD] Dual Coated Hard Case od http://www.amazon.de/dp/B00VBUVSPO/r..._ku18vb32WZ7AB
Ok je zaštita ak ju ne mislis puno skidat/stavljat a i dosta se "troši" (vide se znaakovi koristenja)
Moja ocijena 5/10
Vjerujem da ima boljih, čvršćih i sa boljim gripom. (Malo manje sklizavija od samog moba)
Idem probati ovu od Spigena CAPSULE SOLID [Anti-Schock]
https://www.amazon.de/dp/B00T3O8XZ8/..._XE7-vbSGQ8V94
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Meni otisak radi besprijekorno!! Iskreno ni ne znam da li mi je koji put odbio otkljucati zbog ne prepoznavanja otiska. Ovakvu masku imam i ja samo sa sivim. Jos nikad je nisam stavio.to sam uzeo da imam za more. Ipak je malo cvrsca...
Pa ja onda valjda neznam ni postaviti otisak kako spada toliko me nazivcira da iskljucim taj oblik otkljucavanja...valjda bih trebao instrukcije iz toga
Prilikom postavljanja otiska prsta, vrti palac (kažiprst ili koji već prst ćeš staviti) u smjeru kazaljke na satu i obrnuto da ti skener "povuće" čim veću površinu istog..Nakon toga će ti puno bolje raditi, no treba ti jedno
par dana da uhvatiš i osjećaj kako se otključava..
Džabe to sve kad se korisnik mora prilagođavat uređaju a ne obrnuto.![]()
Koliko vama on screen daje na jednom punjenju baterije??
Zapazanje....
Koristim One drive za cloud pohranu slika s tim da uplouda samo kad je na wifi i dok se mob puni...primijetio sam da mi ne digne slike kad je na bezicnom punjacu..ima li jos tko takav problem?
Pozz
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Nisam nista radio s Smart Managerom ... danas sam malo slikao pa cu provjeriti situaciju
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Dali je izašao root za 5.1.1. bez da se aktivira Knox?
Stigao novi update za uređaje iz Tele2 i Tmobilea (običan, ne Edge)
Tele2:
PDA
G920FXXU3COI9
CSC
G920FOXX3COI6
Tmobile:
PDA
G920FXXU3QOIT
CSC
G920FDHX3QOIT
Zadnji uredio TomZG : 19-10-2015 u 11:12
Ajde bas pogledaj dali ti trza scroll u settings kada ga prvi puta upalis.
Moj je uređaj iz VIP-a, tako da se moram još malo strpiti![]()
Bookmarks