Ja ga imam već neko vrijeme na Edge-u i nema nikakvog specifičnog trzanja osim onog standardnog Android trzanja.
Aha! Moj je free i nisam jos dobio taj update. A strasno me nervira to trzanje u settingsu. Toga nije bilo u 5.0.2.
Ja ga imam već neko vrijeme na Edge-u i nema nikakvog specifičnog trzanja osim onog standardnog Android trzanja.
Znaci ovako: pogasim sve aplikacije, odem u settings i zascrollam prema dolje. Zatrza kao lud dok ne ucita i onda radi bez trzanja. Sve dok slijedeci puta opet ne ponovim opet sve. To se vama ne događa?!
Ovaj cas probao i kroz settingse leti..bez trzanja..Jel ga upalis i ugasis s vremena na vrijeme?
Pa ne bas. Ali nemam ga dugo. Mjesec dana.
Evo, i ja sam probao, niti meni ne trza
Hm... A ne znam. Trza mi na dva mjesta: u settings-u kao sto sam napisao i u telefonu kada pritisnem na krug sa numerickom tastaturom. Ostalo je sve ok.
---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 17:50 ----------
Evo i koji firmware imam.
Stigao je update i za edge, t-com. Netko vec instalirao? Koje su promjene?
Ja imam edge+ vip,koji verija softa treba doci? 5.1.1 gore
5.1.1.ostaje, samo su ocito neke sitne, barem oku nevidljive promjene. Vjerojatno ispravljanje bugova odredenih i poboljsanje trajanja baterije. Vidjet cemo kroz par dana koristenja. Nije mi se dalo traziti po netu![]()
Jel imate problema s mjehuricima ispod ekrana?
Evo bas gledam gornji lijevi kut je bas dosta punjen zrakom od ispoda duzine od kraja do senzora tolike i sirine skoro. Kao da imate screen protector pa je ispod pun mjehurica.
Citam na netu dosta ljudi ima tih problema.
Kad se pritisne malo se smanji al cim se pusti na staro.
Uzas, jer mobitel je besprijekornog stanja, nikad pao niti jedne crtice nigjde, nosen u maskici stalno. Ovo se siri samo :/
Oce zamjenit ekran na garanciji, i ko zna kako ce ga zalijepiti ponovno, da opet bude s mjehuricima.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
bio nekad oglas...
Šalji to na garanciju. Ja na G925F nemam taj problem *kuca u drvo* ali vidio sam tu i tamo neki post da se ljudi žale.
Kod mene je sve ok. Ne bih to mogao gledati ni sekunde. Odmah to na garanciju.
Evo kako izgleda, Nije prek ekrana al iritantno je. Pogotovo ako se siri.
Sad mi treba mob, al odnijet cu na garanciju cim mogu, bas me zanima sta ce rec/napravit po tom pitanju.
bio nekad oglas...
Na telefonu mi od jucer ne radi brzo punjenje.
Sve je pravilno uštekano.
Izgleda mi kao softverski problem.
Zna tko kako rjesiti problem? Punjenje normalnim nacinom traje 6h.
Cisto da podijelim sta se desilo mojoj djevojci na dva mjeseca starom S6 Edge.
Kako mi se cini, doslo je do deformacije baterije, odnosno do njene ekspanzije. Izgleda kako je pritisak bio prevelik i na ekran jer se pojavila i jedna vertikalna crta mrtvih piksela.
Poslali smo ga na servis prije par dana pa cemo vidjeti sta ce reci. Ona je sada uzasno razocarana u Samsung jer ipak nisu to mali novci, a sada mora biti bez mobitela...
Pozdrav svima...
Evo da se i ja malo uključim ovjde u raspravu...
Imam nekoliko pitanja:
1. kako na lock screenu maknuti obavijesti "Prijeđite prstom preko zaslona za otključavanje" (koja se pojavljuje na dnu ekrana) ?? (noob pitanje, al nigdje ne nalazim kako se riješiti toga)
2. Da li je tko probao puniti ovaj uređaj na bežičnom punjaču od LG-a (LG WCD-100) ?? (tj da li se uređaj može normalno staviti na navedni punjač i puniti se)
LP
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Za prvo nemam blage a za drugi - mislim da sam negdje pročitao i da radi. S6 podržava i QI i PMA chargere tak da ne bi smjelo biti problema. Ja sam punio svoj i na DT900 i na nekom kineskom no name punjaču i radi kako spada.
Ajde jel ima netko kakvu preporuku koji wireless punjac uzeti preko eBay-a
Ja sam narucio Samsungov punjac... onaj okrugli koji je predstavljen sa S6 modelima...
Cijena je kakavih 135kn (ako se ne varam) - preko ebay-a naravno
Ico ako imas link šeraj ga
Ja sam naručio ovaj:
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Whit...B5-J3tvfDDyoIQ
istina, na preporuku kolege... Tako da samo čekam da stigne...
Moram reci da nakon s6 edge+ mislim da vise nikad neću Samsung uzet..
Opet nakon 2tj lag lag lag,štekanje,lag,stisneš Homme tipku niste se ne događa po 10sec Itd.
Uređaj ima 4gb rama i najgori RAM management ikad!!!drzi 4 appa otvorena,jad i bijeda..šteta odlične kamere,dizajna i ekrana...
Jel možda s mobom nešto ne valja? Jer imam S6 obični skoro 6 mjeseci i stvarno je brz, bez štekanja i laga, najbolji mob koji sam imao, jako sam zadovoljan
Bom Chicka WahWah
Bookmarks