Imam s5 koji je losiji po svemu pa nemam takav problem.
I meni se cini da je mobitel spreman za servis
Imao sam i s6 obični prije toga..nije imao taj lag prilikom pritiska zime tipke..to kao samo note 5 i edge + imaju..
Zove se Knox.
Knox,jasno mi je da se aktivira.iako postoje metode za potpuno uklanjanje Knoxa pretpostavljam da to onda rusi garanciju!?
Prije je postojao root koji nije dirao Knox ali je bio na Androidu 5.0.2. Sve novije verzije se ne mogu rootati bez trippanja Knoxa.
Nego, jel netko od vas dobio kakav update sad u zadnja 2-3 dana? Čitao sam o tome na netu ali nisam dobio ništa na svojem mobu
S6 edge - tcom nisam dobio zadnji dana nista. Ne vjerujem da ce prije 6.0 ista i stizati.
Dali se može preko Odina flashat službeni 5.0.2 pa rootat bez da se Knox aktivira?
Ako ti je bootloader već na 5.1.1 onda nažalost ne možeš
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
AOSP (Cyanogenmod) za S6 je u zadnjih 2 tjedna drastično napredovao.
Još nije javno dostupan ali prije nekoliko dana je uspješno bootan prvi build (ekran je proradio.)
Danas je arter97 (developer koji radi na S6 AOSP ROM-u) sredio radio, Bluetooth, WiFi, zvuk... Trenutno rade na kameri i na optizmizaciji samog OS-a ali ne bih se čudio da prvi AOSP ROM dođe prije kraja godine![]()
Novi update za S6 iz Tcoma
G920FXXS3QOK2
I? Kakvi su dojmovi?
Nikakve promjeneTo je valjda zadnji update prije 6.0...
Onda necu update-ati. Cekam 6.0.
To je samo update za security patch za stagefright. Ovih dana doslo i meni na t-com S6 obicni.
Kaj nije update za Stagefright bio prošli mjesec?
Svaki mjesec ide novi security patch. Google i Samsung sigurno, ne znam tko još. Stiže mi i na z3, ali u aosp conceptu, to nije isto nažalost.
Izgleda da Samsung pomalo dolazi k pameti...Jucer pokrenut program za marshmallow beta nadogradnje koja je zasad moguca samo u UK (Naravno, moguca je i kod nas ako se flesne BTU rom,skine Samsung Care aplikacija i kroz 24h stize nadogradnja)...
U fino. U svakom slučaju, ako bi to nastavili, vratili bi mi se u odabir prilikom kupnje idućeg mobitela.
I meni se ovo sviđa,ponajprije zato jer je to (možda) dobar znak da se više neće zaletavati sa "velikim" nadogradnjama, koje nisu ispeglane do kraja i pune bugova...Vidjet cemo...
Nažalost inicijalni dojmovi kažu da RAM management nije sređen. Ipak, pošto je beta u pitanju treba pričekati za finalnim zaključkom.
Sad čitam po forumima i izgleda da ništa bez starog, dobrog pravila: tek nakon full wipea, slobodna ram memorija ide i preko 1GB...kao što Mario veli,vidjet ćemo kad "sleti" puna verzija...
Inače,baš mi je žao što više nema google play edition uređaja,odmah bi uzeo jednog Edgea...
Jel postoji nacin da se onaj Backup password (u slucaju da fingerprint ne radi) promijeni u Pin?
Dakle ista fora kao na iPhoneu da bude pin od 4-6 brojeva umjesto kombinacija slova i brojeva?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Koliko sam ja skužio ne :\
Bookmarks