Meni je isto Amoled bolji iako sam se navikao u zadnje vrijeme na IPS... Sve je to do toga šta ti odgovara.
Evo upravo sam se dogovorio s čovjekom da isprobam i HTC m7, preko vikenda će biti kod mene pa ću viditi da li mi paše, moram priznati da mi je malo uzak ekran i tu dajem prednost g2 i s4. Što se tiče ekrana, imam omniu 7 trenutno koja ima super amoled ekran i bez obzira što je to stariji model ekran je genijalan a imam i tablet s vrhunskim ips ekranom i boljom rezolucijom od omnije i ne može se to mjeriti, barem po meni, pogotovo u radu po danu gdje mislim da nema konkurenciju, ali eto vidit ćemo i g2,probat ću i njega uživo prvom prilikom..
Meni je isto Amoled bolji iako sam se navikao u zadnje vrijeme na IPS... Sve je to do toga šta ti odgovara.
hmm oke, vidim dosta ljudi priča o tome da je to individualno tko šta voli, okej, ali ako idemo na stranu šta dobivaš s kojim ekranom, mislim da amoled ekran ima puno više prednosti. Jedino što troši više baterije pri prikazu bijele boje, ali svakako su baterije na današnjim mobitelima loše, tako da..
Amoled ima dublju crnu time i bolji kontrast.boje su nekima nerealne,ali za gledanje videa i filmova ipak bolje i atraktivnije...
IPS je meni bolji, imao sam S4 i G2, ekran od G2 mi više paše, nisam fan saturiranog AMLOEDa.
Kaže prodavač da je slao S4 na servis, a navodno G2 ima kojekakvu žutu mrlju na ekranu, ali i OTG.
Pisalo se o toj žutoj fleki i za Nexus 5.
Pomozite. Hvala.
Svaki telefon ima problema, ovisi kako te potrefi. Ja nisam imao problem ni sa S4 ni sa G2, frendu se na S4 napuhala baterija, dobio novu i nakon toga nikad ništa. Drugom je S5 crknuo nakon cca mjesec dana, popravili ga i sve radi kako treba. Kupi ono što ti se sviđa, ako ćeš razbijati glavu oko kvarova onda nećeš ništa uzet, svaki ima nešto![]()
Bookmarks