A sve ovisi o tome kakav bi se njoj svidao I sto joj je bitno osim toucha...mislim da je uz touch,posto je za curu bitno I da je lijep,od ovih koje si nabrojao,recimo iphone.ali samsung ima jako lijepih,rekao bi zenskih mobitela za toliko kuna.
Trebam curi kupiti neki mobitel, mora bit touch screen, malo sam gledao i za ovu lovu ili nešto više dao bi se kupiti Iphone 3GS ili neki Samsung ili HTC ili nekaj četvrtog, u Samsunge i HTC-e se baš ne kužim, pa ako može kakva preporuka. Naravno kupio bi mob preko oglasnika.
Hvala
A sve ovisi o tome kakav bi se njoj svidao I sto joj je bitno osim toucha...mislim da je uz touch,posto je za curu bitno I da je lijep,od ovih koje si nabrojao,recimo iphone.ali samsung ima jako lijepih,rekao bi zenskih mobitela za toliko kuna.
Pa ono važana bi bila čim bolja kamera, navigacija, dobar ekran da se može tipkat dosta precizno i naravno izgled...
Moj prijedlog je Sony Ericsson Xperia X10 bijela jer zadovoljava sve navedene uvjete...
Bom Chicka WahWah
HTC WildfireJos ces i jeftinije proci
Ili Samsung GT-5800. Ne treba njoj neki ekstreman,nije ona prezahtjevan korisnik. A ova dva ce biti i vise nego dovoljni![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Wildfire nije baš toliko ženski mob a i ekran mu je koma. Baš sam se malo s njim igrao u dućanu neki dan i ne sjećam se kada sam vidio ekran tako loše rezolucije na nekom smartphoneu.
Bom Chicka WahWah
definitivno iPhone 3gs,jednostavan,lijep...još ako uzmeš bijeli,pun pogodak.
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Planiram sad u 12.mjescu kupiti novi mobitel,pa bi trebala savjet od vas koji se razumijete. Htjela bi TouchScreen, da ima bežični internet, kameru iznad 3.2mpx, GPS(ali jel moguće da mobitel ima GPS bez da se moram spajat na internet?), bluetooth, pokretno igranje igricai sad me zbunjuje andorid i symbian, ne znam šta je bolje od toga dvoje? Vidjela sam da mogu imat na mobu word,excel, PDF,pa mi se i to čini korisno. Izgled mi nije bitan,sam da ima ove stvari,a cijena oko 2000kn jer ne znam dal se uopće po jeftinijoj cijeni može nać uopće mobitel s tim opcijama, dolazi u obzir i kupnja preko oglasnika,ali bi tražila da ima garanciju. Unaprijed hvala na odgovorima
![]()
Koji operater? Vip, T-Mobile, Tele 2, Bonbon??
Pretplata ili prepaid (bonovi)??
Ako ides na bonove, imas za 1000 kn Sony Ericsson X8 koji je best buy za te pare.
Onda imas HTC Wildfire za cca 1800 kn u Vipu, Nokia 5230 za 1500 kn...
A ako ides na pretplatu od 150 kn mjesecno imas:
-Htc Desire 2200 kn
-Motorola Milestone 2200 kn
-HTC Legend 1800 kn (sve do sad su cijene bile iz Vipa)
-Galaxy S 2000 kn (tele 2)
-Nokia C6-00 1400 kn...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo cisto jedan osvrt, meni sestra ima HTC desire, i ona nemoze smislit touch mobitele, al s ovim ne da je zadovoljna, nego mi čak neda ni da se igram s njim osim kad ona ode spavat(a i odma imas opciju da neskida nista prigo 3G-a pa da nebi bilo ko mom kolegi i priko noci ode bon od 100 kn na 3GS-u
)
nadalje prijatelj mi ima X10 i meni se cini odlican mobitel al fali mi multitouch i najveci probel prevelik mi je(ali ima zato veci ekran) sve u svemu perverzno dobar
dalje koliko ja znam svaki mobitel se moze bez interneta spojit na GPS satelit , samo sta mu triba stvaaarno puno vrimena da nadje satelit i spoji se na njega
[QUOTE=-->Cionn<--;957780]Koji operater? Vip, T-Mobile, Tele 2, Bonbon??
Pretplata ili prepaid (bonovi)??
Pretplata 50kn mjesečno Vip.
Zadnji uredio lamar50 : 13-11-2010 u 17:55
meni nade u roku od 1min nekad manje nekad vise, zavisi kakve je volje, i na nikii 5800 sam isto namjestao gps i isto ga je brzo nasao
nisi navela kojeg operatera koristiš...
Ako koristiš t-mobile ili bonbon, ja bi ti preporučio da uzmeš X8. zadovoljiti će tvoje uvjete, a košta 1000 kuna samo. i još je android.
X10 nemoj uzimati. preskup je, a ima staru verziju androida. štoviše, X8 također ima, ali on košta ipak samo 1000 kuna. Za 2200 kuna u oglasniku možeš naći motorolu milestone, pa ako možeš nju ubosti, ubodi.
Symbian je operativni sustav na nokiama, i toplo ti ga preporučam da ga izbjegavaš. ne zato što je loš, nego zato što je spor.Android je do sada najbrži OS na mobovima. Ajd, i iOS od Applea koji je na iPhoneu.
U oglasnicima ti se nudi i HTC Legend po točno 2000 kuna. Imaš garanciju, to je najbitnije.
Što se tiče vas gps-ičara, bez pristupa internetom gps se zna locirati i do 4 minute, ovisi o položaju. Preko interneta gps sateliti se lociraju puno brže. Za 10 sekundi niti jedan mobitel ne nađe satelite bez pristupa interneta. A na koncu, ovo nije tema o gps-u, nego koji mobitel preporučiti djevojci.
Zadnji uredio GoGs : 15-11-2010 u 15:39 Razlog: Maknut link da netko od moderatora ne bi krivo pomislio da se oglašavam.
Ispravak:
X10 ima Android 2.1 sto nije bas "stara verzija".
Ps: Gogs, makni link, admini bi to mogli shvatiti kao oglasavanjeRade na PM salji.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks